Premier League / Foto: GettyImages

Propunerea neașteptată din partea conducerii din Premier League care a stârnit controverse în rândul cluburilor

articol scris de Digi Sport
04.10.2024, 11:04
  • SuperLiga: UTA - Petrolul, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - Dinamo, vineri, 21:00, DGS 1

Oficialii din Premier League vor să introducă interviuri cu jucătorii în timpul meciurilor.

Potrivit publicației GOAL, autoritățile se gândesc să adauge acest nou concept începând cu sezonul viitor. Prin aceste interviuri, jucătorii vor putea împărtăși păreri și informații chiar în timpul meciurilor.

Propunerea oficialilor din Premier League nemulțumește marile cluburi

Ca parte a unui proiect pilot, ideea a fost testată pentru prima dată în timpul transmisiunii celor de la Sky Sports, în victoria celor de la Bournemouth cu Southmapton, scor 3-1.

Televiziunea a realizat un interviul cu mijlocașul celor de la Bournemouth, Marcus Tavernier (25 de ani), care a fost înlocuit în minutul 76. Englezul și-a împărtășit gândurile la puțin timp după ce a ieșit de pe gazon și a permis telespectatorilor să vadă în timp real emoțiile fotbalistului, dar și o analiză a jocului.

Premier League s-a consultat cu toate cele 20 de cluburi pentru a evalua gradul de interes pentru implementarea acestui nou concept. Unele echipe sunt entuziasmate de idee, în special cele din jumătatea inferioară a clasamentului, care o vad ca pe o modalitatea de a menține o legătură strânsă cu fanii.

Cluburile de top nu par a fi de acord cu această propunere, deoarece consider că potențialele dezavantaje sunt mai semnificative decât beneficiile.

Printre potențialele dezavantaje se numără siguranța jucătorilor, distragerea atenției, dar și riscul de a compromite anumite faze importante ale meciului.

Un alt risc pe care marile echipe nu vor să și-l asume este posibilitatea ca jucătorii să dezvăluie neinteționat anumite informații tacticile sau să spună lucrurile care ar putea escalada în conflicte pe teren sau în afara acestuia.

Conducerea din Premier League rămâne optimistă cu privire la beneficiile acestei inițiative. Oficialii cred că interviurile din timpul meciurilor ar putea îmbunătăți experiența de vizionare.

Frank Lampard și-a arătat interesul pentru a fi selecționer al Angliei

Cu Lee Carsley (50 de ani), interimar pe banca selecționatei "Celor Trei Lei", englezii le-au învins pe în luna septembrie pe Irlanda și Finlanda, cu același scor și anume 2-0.

Lee Carsley a fost numit interimar pe banca Angliei, după ce Gareth Southgate (54 de ani) și-a dat demisia, în urma înfrângerii cu Spania, scor 1-2, din finala EURO 2024.

Noul nume apărut pe lista oficialilor Federației de Fotbal din Anglia pentru postul de selecționer este cel al lui Frank Lampard (46 de ani), care a pus "ghetele în cui" în anul 2017.

Fostul mijlocaș central se pare că și-a prezentat interesul pentru a o conduce pe prima selecționată a țării sale, anunță cei de la Transfer News Live, într-o postare pe pagina lor de X.

Frank Lampard a fost convocat pentru 109 de partide în naționala Angliei, în care a reușit să marcheze 29 de goluri.

  • Frank Lampard a câștigat Champions League alături de Chelsea, în 2012.
  • Frank Lampard a câștigat Europa League alături de Chelsea, în 2013.

Etichete: premier league , interviuri in timpul meciurilor


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ce a pățit o femeie care a găsit o sacoșă cu 28.000 lei și a păstrat-o. Cui aparțineau banii

O femeie în vârstă de 43 de ani a fost reţinută de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Buzău pentru săvârşirea infracţiunii de însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor, după ce ar fi găsit o sacoşă cu 28.000 lei pe care şi-ar fi însuşit-o.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video PAOK - FCSB 0-1. Campioana României îl învinge pe Răzvan Lucescu! Daniel Bîrligea a marcat golul victoriei

FCSB a schimbat "prefixul"! La ce sumă a ajuns în Europa League, după victoria uriașă cu PAOK

RFS a scris istorie! Fosta adversară a FCSB-ului a reușit surpriza serii în Europa League

Exclusiv Reacția lui Răzvan Lucescu, după ce PAOK a pierdut acasă cu FCSB

Carlo Ancelotti s-a săturat: îl vrea OUT de urgență de la Real Madrid!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Grecii au aflat ce a spus Răzvan Lucescu la microfonul Digi Sport și au reacționat

La o lună după ce și-a criticat public colegii, Kevin De Bruyne a cerut să nu fie chemat la naționala Belgiei

Foto Altă dată era sus pe Maybach! Cum a plecat Gigi Becali de la stadion, după PAOK - FCSB 0-1

Ce i-a cerut Gică Hagi lui Denis Alibec, înainte de Farul - Dinamo

Citeşte şi

S-a aflat! Ce clauză de rezilere cere Erling Haaland pentru a semna prelungirea cu Manchester City

Condiția pusă de Virgil van Dijk pentru a semna prelungirea cu Liverpool

PEROZCine e superba viitoare noră a lui Michael Schumacher. Laila s-a născut în Bosnia, a vrut să devină criminalist, dar a ajuns model

FILM NOWCum arată Mark Wahlberg la vârsta de 53 de ani. Actorul, la bustul gol în timp ce se bucura de vacanța cu soția sa

A anunțat primul transfer uriaș pe care îl va face Gigi Becali după PAOK – FCSB. „Va fi vândut cu peste 10.000.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

"O să fie Luis Suarez!". Gigi Becali, convins de cel mai scump transfer al verii. Câte milioane de euro speră să obțină pe el citeşte ştirea pe ziare.com

WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane: Samsung, iPhone și Huawei, pe listă. Ce alternative au românii citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Melodia originală “Dr. Beat”, virală acum pe TikTok, era cântată de Gloria Estefan. Cum arată clipul filmat în anii '80

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Melodia originală “Dr. Beat”, virală acum pe TikTok, era cântată de Gloria Estefan. Cum arată clipul filmat în anii '80

Digi World

Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore în care poți bea doar apă

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului