Trent Alexander-Arnold / Foto: Profimedia

Prima reacție a lui Liverpool, după ce Trent Alexander-Arnold a bătut palma cu Real Madrid

articol scris de Digi Sport
19.10.2024, 10:17
  • SuperLiga: Sepsi - UTA Arad, sâmbătă, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - CFR Cluj, sâmbătă, 21:00, DGS 1

Trent Alexander-Arnold (26 de ani) i-a spus "da" lui Real Madrid, după ce n-a ajuns la un acord cu Liverpool pentru prelungirea contractului scadent pe 30 iunie 2025. 

Cel puțin asta a susținut presa spaniolă săptămâna aceasta, iar scenariul nu pare greu de crezut, mai ales că fundașul dreapta a jucat toată cariera pe Anfield și și-ar putea dori o nouă aventură. În plus, ar avea locul de titular garantat, după accidentarea gravă a lui Dani Carvajal

Arne Slot crede că Trent Alexander-Arnold e concentrat 100% la sezonul cu Liverpool

La scurt timp distanță a venit și o reacție de la Liverpool, prin vocea antrenorului principal, Arne Slot, care a susținut o conferință de presă și a fost întrebat dacă fundașul dreapta ar fi mai mult cu gândul la următoarea sa echipă. 

"Cred că ne subestimați jucătorii. Acești jucători sunt obișnuiți să apară tot timpul zvonuri care îi leagă de echipe de top, chit că le expiră sau nu contractul.

Dacă voi credeți că acești jucători sunt afectați de astfel de zvonuri, atunci nu cred că știți cât de puternici sunt din punct de vedere mental și cu ce sunt obișnuiți. E parte a jobului nostru.

Sezonul trecut eram la Feyenoord și m-au legat de multe cluburi. Face parte din lumea în care trăim. Trebuie să te concentrezi pe ce ai tu de făcut. Poate ți-ar fi greu dacă ai 17 sau 18 ani.

Dar Trent a câștigat Premier League și Champions League, la fel ca Van Dijk și Salah (n.r. despre care s-a scris recent că ar putea pleca și ei).

Nu cred că le afectează prestațiile. Și se poate vedea cu ochiul liber, pentru că joacă foarte bine", a declarat antrenorul de 46 de ani, potrivit presei britanice

Trent Alexander-Arnold ar putea costa doar 10 milioane de euro 

Jurnalistul spaniol Ramon Alvarez de Mon, care se ocupă special de Real Madrid, a anunțat pe Twitter că regina Europei a bătut palma cu Alexander-Arnold. 

Internaționalul englez și-a dat acordul verbal pentru un transfer în vara anului 2025, din postura de jucător liber de contract. Precontractul va putea fi semnat, însă, abia de la 1 ianuarie. 

Totuși, există în continuare incertitudine cu privire la data mutării, deoarece Real Madrid ar vrea să îl transfere mai repede, în iarnă, după ce Dani Carvajal s-a accidentat grav și a devenit indisponibil un an. 

Potrivit The Athletic, citată de Fichajes, gruparea "Los Blancos" l-ar putea lua și în iarnă pe Alexander-Arnold, care ar costa undeva între 8 și 10 milioane de euro. 

Suma este neverosimil de mică pentru fundașul dreapta considerat unul dintre cei mai buni din lume pe postul său, dar explicația e logică. Englezii au două opțiuni: ori îl cedează în ianuarie pe o sumă redusă, ori îl pierd gratis în vară. 

  • 70 de milioane de euro e cota de piață a lui Trent Alexander-Arnold, conform Transfermarkt. 

Etichete: real madrid , transferuri real madrid , transferuri liverpool , trent alexander-arnold , arne slot


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Operație de prelevare de organe oprită pentru că pacientul „dădea prea multe semne de viață”

Un bărbat care a intrat în stop cardiac și a fost declarat în moarte cerebrală s-a trezit în timp ce chirurgii din statul său natal, Kentucky, erau în mijlocul recoltării organelor sale pentru donare, a declarat familia sa pentru mass-media, informează The Guradian.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Ronaldinho a spus 3 fotbaliști peste Leo Messi, când a fost întrebat dacă argentinianul este "GOAT"

Prețuri exorbitante și telefoane interzise. Suedezii au publicat imagini din "camera secretă" în care a petrecut Mbappe

Exclusiv Ilie Dumitrescu a răbufnit și i-a transmis un mesaj clar lui Dorinel: ”Dacă mai face o dată așa, o să am aceeași reacție!”

Stadion de 80.000.000 € pentru o echipă de Liga 2 din România! Când va fi gata

Și-a anunțat retragerea din tenis pentru a-și întemeia o familie, dar s-a răzgândit: "Voi reveni în 2025!"

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Vali Crețu ”pune paie pe foc” înainte de Dinamo - FCSB: ”Când i-am bătut 6-0 m-am simțit deosebit”

Dan Petrescu nu s-a mai abținut: "Știți care situația la CFR Cluj!"

Live Video&Score Tottenham - West Ham 0-0, ACUM, pe Digi Sport 2. Radu Drăgușin, din nou rezervă. Programul zilei de sâmbătă

”Să fiu sincer”. Mesajul lui Elias Charalambous, chiar înainte de Dinamo - FCSB

Citeşte şi

Fiul lui Carlo Ancelotti vrea să plece de la Real Madrid

Toni Kroos a spus 3 jucători care merită Balonul de Aur mai mult decât el

PEROZO tânără de 29 de ani a fost desemnată Miss BumBum 2024: „Încă sunt în stare de șoc, este un vis împlinit!”

FILM NOWFiul cel mare al lui Van Damme a moștenit iubirea pentru film și sport de la tatăl lui. E însurat cu o pianistă din Azerbaijdjan

În ziua când Dan Șucu l-a atacat, Dinu Gheorghe s-a întâlnit cu George Copos și Mircea Lucescu în hotelul afaceristului citeşte ştirea pe Prosport.ro

80 de milioane de euro, pentru stadionul unei echipe din Liga 2. Cum va arăta arena de cinci stele citeşte ştirea pe ziare.com

Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mădălina Ghenea, imaginea perfecțiunii într-o ținută super mulată. Fanii, impresionați: „Cea mai frumoasă femeie!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mădălina Ghenea, imaginea perfecțiunii într-o ținută super mulată. Fanii, impresionați: „Cea mai frumoasă femeie!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

“Pasarea-mutant” care a uimit oamenii de stiinta. Cum poate un singur animal sa faca parte din trei specii diferite