Radu Drăgușin / Foto: Profimedia

Presa din Italia i-a dat un sfat lui Radu Drăgușin, după ce s-a aflat că e dorit de Napoli și Inter

articol scris de Digi Sport
22.10.2024, 18:19
  • UCL: Brest - Leverkusen, miercuri, 19:45, DGS 1

  • UCL: Barcelona - Bayern, miercuri, 22:00, DGS 1

Radu Drăgușin (22 de ani) are viitorul incert la Tottenham, unde a ajuns rezervă neutilizată a șasea oară în acest sezon, lucru care s-a întâmplat constant și ediția trecută. 

La începutul săptămânii, presa britanică a anunțat că "Dragonul" va rămâne la Tottenham iarna asta, pentru că încă vrea să lupte pentru a-l câștiga pe Postecoglou. Dar imediat apoi s-a scris că fundașul central e dorit atât de Napoli, cât și de Inter. 

Presa din Italia crede că Radu Drăgușin ar face o alegere bună să revină în Serie A 

Posibilitatea revenirii lui Drăgușin în Serie A a fost comentată recent în presa din Italia.

Cei de la Goal Sicilia au scris că un astfel de scenariu ar fi binevenit, deoarece ar fi o oportunitate de a-și relansa cariera, iar o mutare ar putea fi cea mai bună soluție atât pentru el, cât și pentru Tottenham. 

În Italia, Drăgușin a jucat pentru Juventus, Sampdoria, Salernitana și Genoa. Cel mai apreciat a fost la "Grifoni", care au reușit să obțină 30 de milioane de la Tottenham.

Ce a spus impresarul lui Radu Drăgușin despre posibilitatea plecării de la Tottenham

Nu este adevărat (n.r. că Drăgușin i-ar fi cerut să plece). Am vorbit cu Radu. Vă dați seama, dacă era vreo decizie să ne mutăm, eu știam primul. Mă suna pe mine și îmi spunea 'mută-mă!'. Nu este adevărat.

Normal, orice fotbalist care nu joacă nu are cum să fie mulțumit 100%. Își așteaptă rândul și probabil va juca iarăși în cupe.

Nu are ce să facă. Radu trebuie să tragă de el și să sperăm că i se vor acorda minute suficiente. În caz că nu, normal, ne vom gândi la un moment dat, dar nu este cazul acum să vorbim de un transfer.

Nimic nu este exclus, dar nu este un obiectiv un transfer al lui Drăgușin în iarnă.

În momentul de față nu ne mișcăm nicăieri. Normal că există interes din Serie A, cred că și din Premier League sunt cluburi interesate. Sunt o mulțime de cluburi care și l-ar dori pe Radu”, a declarat Florin Manea, potrivit Sportpesurse.

Etichete: inter , tottenham , napoli , radu dragusin , transfer dragusin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Care sunt cele două țări NATO pe care Putin le-ar ataca în cel mai negru scenariu al generalilor americani

Oficiali militari de rang înalt, inclusiv generalii americani Philip Breedlove și Ben Hodges, au luat în calcul mai multe scenarii pentru un război între NATO și Rusia. Potrivit acestora, în cel mai negru scenariu, președintele rus Vladimir Putin ar invada Letonia și Lituania în 2027, folosind regiunea Kaliningrad și teritoriul Belarusului drept capete de pod, relatează cotidianul german BILD, citat de The Moscow Times.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Acuzată la JO 2024 că este bărbat, Imane Khelif a făcut marele anunț, după mai bine de două luni

”M-a luat puțin valul”. Culturista pe care nimeni nu o crede că nu-și editează pozele a publicat imaginile transformării

”Să fie deportați în Siberia!” Nu s-a abținut după ce a văzut ce s-a întâmplat la referendumul din Republica Moldova

OUT? Scoțienii s-au săturat și i-au cerut să plece de la Rangers: ”Depășit!”

"Așa mă simt acum!" Pique a "rupt" tăcerea, la doi ani după ce a părăsit-o pe Shakira pentru Clara Chia

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Real - Dortmund 0-1, DGS 1, Juventus - Stuttgart 0-0, DGS 2, Arsenal - Șahtior 1-0, DGS 3, și PSG - PSV 0-0, DGS 4, ACUM

Video Ar fi putut intra în istoria Champions League, dar golul i-a fost anulat și a primit cartonașul galben

Gol! Daniel Paraschiv a marcat pentru prima dată în Spania

Vali Crețu a spus cât vrea să mai joace fotbal: ”Nu mă duc la Liga 2”

Citeşte şi

Napoli, ofertă de prelungire a contractului pentru atacantul de 80.000.000 de euro

Decizia a fost luată! Dorit de liderul din Serie A, Radu Drăgușin n-a stat deloc pe gânduri

PEROZCum a apărut Kim Kardashian la petrecerea de ziua ei de naștere. Vedeta a purtat o rochie transparentă și extrem de mulată

FILM NOWSalma Hayek, desculță într-un videoclip postat pe Instagram. Imaginile au făcut furori pe internet: „De departe cea mai frumoasă!”

Nicolo Napoli, reacție categorică după ce Croitoru a fost demis de la FCU Craiova: "Mititelu mereu dă afară antrenorul" citeşte ştirea pe Prosport.ro

Probleme pentru Răzvan Lucescu! Poliția din Grecia, pe urmele lui, după ce a făcut un gest grosolan la derby-ul cu AEK Atena citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Digi World

Sunt sucurile cu îndulcitori o alternativă mai bună decât cele cu zahăr? Un medic gastroenterolog explică de ce sunt dăunătoare băuturile dietetice

Digi Animal World

Reguli pentru stăpânii de animale de companie toamna. La ce trebuie să aibă grijă aceștia