Pep Guardiola / Foto: Profimedia

”Mister, am greșit doar una”. S-a răstit la Guardiola, iar antrenorul lui City a avut ”o reacție incredibilă”: ”Și am plecat”

articol scris de Digi Sport
22.10.2024, 20:21
  • UCL: Brest - Leverkusen, miercuri, 19:45, DGS 1

  • UCL: Barcelona - Bayern, miercuri, 22:00, DGS 1

Oleksandr Zinchenko (27 de ani), fundașul dreapta al celor de la Arsenal, a povestit o întâmplare petrecută la un antrenament de la Manchester City.

Produs al lui Șahtior Donețk, Zinchenko a jucat în sezonul 2015/2016 în Rusia, la Ufa, de unde a fost achiziționat de Manchester City în schimbul a 2,25 milioane de euro. În prima stagiune a fost împrumutat la PSV, apoi a făcut parte din lotul ”Cetățenilor”, cu care și-a trecut în cont 11 trofee, printre care patru titluri în Premier League. În iulie 2022, ucraineanul a fost cedat la Arsenal pentru 35 de milioane de euro.

  • Două goluri și 12 assist-uri în 128 de meciuri a reușit Oleksandr Zinchenko la Manchester City.

Momentul în care Zinchenko s-a răstit la Guardiola: ”Știam că am probleme”

Internaționalul din Ucraina și-a amintit o întâmplare petrecută la un antrenament al lui City, sub comanda lui Pep Guardiola. Tehnicianul iberic l-a certat pe Zinchenko pentru că a greșit o pasă, moment în care fotbalistul a reacționat și s-a răstit la el.

Am spus tare: `Mister, am greșit doar o pasă!`, iar reacția lui a fost incredibilă: `A, Ok, scuze, scuze, domnule Zinchenko. Bine, băieți, vă mulțumesc, toată lumea înăuntru`. Și am plecat la vestiare. Antrenamentul s-a terminat pentru că i-am răspuns eu. Știam că am probleme”, a spus Zinchenko, citat de The Guardian.

La următorul meci, Oleksandr Zinchenko a rămas pe banca de rezerve: ”Nu aveam dreptate. Am înțeles asta imediat, dar era prostesc să mă duc direct în biroul lui imediat, să-mi prezint scuzele. Știam că se concentrează doar la meci. Dar mi-am cerut iertare după joc”, a mai spus ucraineanul.

  • 35 de milioane de euro este cota de piață a lui Zinchenko, potrivit Transfermarkt.

Oleksandr Zinchenko și ”cea mai proastă cerere în căsătorie din istorie”

Galerie Foto

Oleksandr este căsătorit cu Vlada, alături de care are doi copii. Fotbalistul a vorbit recent despre modul în care a cerut-o în căsătorie pe partenera sa.

A fost cea mai proastă cerere în căsătorie din istorie, din istorie! Nu se poate. E rușinos. Sigur că a zis 'Da'. În primul rând, pentru că sunt Brad Pitt de Ucraina. Apoi, eram în boxeri și am un corp senzațional. 

Să fiu sincer, voi regreta toată viața felul în care am cerut-o în căsătorie. Aveam un meci cu Portugalia acasă, în preliminariile EURO. Voiam să o cer în căsătorie. Știam că Vlada va merge la meci, pentru că lucra (n.r. soția lui Oleksandr Zinchenko este reporter).

Voiam să-l sun pe șeful ei să mă cheme la interviu, aveam în plan să o cer în timpul interviului. Era perfect, am câștigat 2-1 și aveam inelul în geantă. Era o problemă. Știam că trebuia să cer binecuvântare de la părinții ei. Nu la telefon, față în față.

Nu prea aveam timp, voiam să-l rog pe manager să mă lase să plec, mă întorceam în cinci ore, dar n-am mai făcut-o.

În locul acestui plan, am cerut-o în căsătorie pe la 4 dimineață, în apartamentul ei, când eram aproape dezbrăcat. 

Vreau să-i sfătuiesc pe toți cei care au plan să-și ceară partenerele în căsătorie să nu facă ce am făcut eu. Parcă eram nebun atunci. Am ieșit afară să mă plimb, i-am luat un buchet mare de flori”, a povestit Oleksandr Zinchenko, citat de Daily Mail.

Etichete: manchester city , pep guardiola , oleksandr zinchenko


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Care sunt cele două țări NATO pe care Putin le-ar ataca în cel mai negru scenariu al generalilor americani

Oficiali militari de rang înalt, inclusiv generalii americani Philip Breedlove și Ben Hodges, au luat în calcul mai multe scenarii pentru un război între NATO și Rusia. Potrivit acestora, în cel mai negru scenariu, președintele rus Vladimir Putin ar invada Letonia și Lituania în 2027, folosind regiunea Kaliningrad și teritoriul Belarusului drept capete de pod, relatează cotidianul german BILD, citat de The Moscow Times.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Acuzată la JO 2024 că este bărbat, Imane Khelif a făcut marele anunț, după mai bine de două luni

”M-a luat puțin valul”. Culturista pe care nimeni nu o crede că nu-și editează pozele a publicat imaginile transformării

”Să fie deportați în Siberia!” Nu s-a abținut după ce a văzut ce s-a întâmplat la referendumul din Republica Moldova

"Așa mă simt acum!" Pique a "rupt" tăcerea, la doi ani după ce a părăsit-o pe Shakira pentru Clara Chia

Marius Șumudică, ”altă persoană”: discurs complet neașteptat după 5-0 cu Farul! Cum a numit-o pe FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gabi Balint a provocat hohote de râs în direct și a dat verdictul, după Real Madrid - Borussia Dortmund 5-2

Exclusiv Ilie Dumitrescu n-a stat pe gânduri, după ce a fost întrebat despre prestația lui Istvan Kovacs din Real Madrid - Dortmund

Video Ce au scris spaniolii, după ce Istvan Kovacs i-a anulat eronat un gol lui Real Madrid cu Borussia Dortmund

Ianis Hagi, trimis din nou la echipa a doua a lui Rangers: ”Prințul”, gol de ziua sa

Citeşte şi

Doi jucători de la Manchester City, absenți la antrenamentul dinaintea meciului cu Sparta Praga

Pep Guardiola acuză naționala Angliei, după accidentarea căpitanului lui Manchester City

PEROZCum a apărut Kim Kardashian la petrecerea de ziua ei de naștere. Vedeta a purtat o rochie transparentă și extrem de mulată

FILM NOWSalma Hayek, desculță într-un videoclip postat pe Instagram. Imaginile au făcut furori pe internet: „De departe cea mai frumoasă!”

Nicolo Napoli, reacție categorică după ce Croitoru a fost demis de la FCU Craiova: "Mititelu mereu dă afară antrenorul" citeşte ştirea pe Prosport.ro

Probleme pentru Răzvan Lucescu! Poliția din Grecia, pe urmele lui, după ce a făcut un gest grosolan la derby-ul cu AEK Atena citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Digi World

Sunt sucurile cu îndulcitori o alternativă mai bună decât cele cu zahăr? Un medic gastroenterolog explică de ce sunt dăunătoare băuturile dietetice

Digi Animal World

Reguli pentru stăpânii de animale de companie toamna. La ce trebuie să aibă grijă aceștia