Jadon Sancho / Foto: Profimedia

Manchester United, reacție oficială după ce Jadon Sancho l-a numit mincinos pe Erik ten Hag

articol scris de Digi Sport
14.09.2023, 18:35
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - U Cluj, luni, 21:00, DGS 1

Manchester United a reacționat, după ce Jadon Sancho (23 de ani) a intrat într-un conflict deschis cu antrenorul Erik Ten Hag (53 de ani). 

Manchester United, reacție oficială după ce Jadon Sancho l-a numit mincinos pe Erik ten Hag

Tehnicianul olandez a decis să îl scoată din lot pe fotbalistul englez despre care a spus că nu se antrenează cum ar trebui. 

Jadon Sancho nu a rezistat și i-a răspuns lui Erik ten Hag. În plus, l-a numit pe acesta și mincinos. 

La 10 zile distanță, oficialii celor de la Manchester United au emis un comunicat și au anunțat că starul englez va rămâne în continuare în afara lotului. 

”Jadon Sancho va rămâne într-un program de antrenament personal, departe de lotul primei echipe. Acest lucru se va întâmpla până la rezolvarea problemei disciplinare”, se arată în comunicatul ”Diavolilor”. 

Jadon Sancho forțează plecarea de la Manchester United! Echipa care e gata să îl transfere pe starul englez

Potrivit celor de la The Sun, englezul s-a decis și vrea să forțeze plecarea de la Manchester United în această iarnă, din cauza relației pe care o are cu actualul său manager.

Conform sursei citate, Jadon Sancho ar putea reveni la Borussia Dortmund, formație de la care a ajuns pe Old Trafford în vara anului 2021. 

  • Transferat la Manchester United de la Borussia Dortmund în vara anului 2021, fotbalistul a evoluat în 82 de meciuri pentru "diavolii roşii", marcând 12 goluri şi oferind şase pase de gol în toate competițiile. De la începutul sezonului 2023-2024, el a evoluat în trei meciuri, de fiecare dată din postura de rezervă.
  • 45 de milioane de euro este valoarea fotbalistului englez, conform aceluiași site de specialitate. 

Mesajul lui Jadon Sancho pentru Erik ten Hag

"Nu credeţi tot ce citiţi! Nu accept ca oamenii să spună lucruri complet neadevărate. M-am comportat foarte bine la antrenament săptămâna aceasta. Cred că mai sunt şi alte motive pentru acest caz, pe care nu le voi detalia. Sunt ţapul ispăşitor de multă vreme, ceea ce nu este corect! Tot ce vreau să fac este să joc fotbal cu zâmbetul pe buze şi să îmi aduc contribuţia la echipa mea. Respect toate deciziile luate de staff, joc cu jucători fantastici şi sunt recunoscător că o fac, dar ştiu că fiecare săptămână este o provocare. Voi continua să lupt pentru acest club, indiferent de situaţie!", a scris Sancho pe Twitter.

Etichete: manchester united , jadon sancho , erik ten hag


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cutremur cu magnitudinea 5,4 în România, luni după-amiază. S-a simțit în toată țara

Un cutremur cu magnitudinea 5,4 s-a produs luni după amiaza în zona seismică Vrancea. Seismul a fost simțit în toată țara.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Radu Drăgușin, salvat de Real Madrid? Vestea venită chiar înainte de Tottenham - Arsenal

Până când moartea i-a despărțit, după 51 de ani de căsătorie! Soția lui Gigi Mulțescu: ”Nu mai înţelegeam ce îmi spunea”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

După ce a rămas ”mască” la rugămintea lui Popovici, Țiriac i-a transmis un mesaj ferm campionului olimpic! ”Așa am ajuns?”

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Rapid București - 'U' Cluj 0-1, ACUM, la Digi Sport 1. ”Șepcile Roșii” au dat lovitura în Giulești

Italienii au dat verdictul despre Dennis Man, după ”dezastrul” Parmei din meciul cu Udinese

Decizia radicală luată de fanii Rapidului care l-au ironizat pe Șumudică, la 5 zile după ce ”au făcut pace” cu antrenorul

Notele primite de Man și Mihăilă, după dezastrul din meciul Parma - Udinese. Românii au reușit câte un assist

Citeşte şi

Gigi Becali a anunțat că va fi prezent pe stadion

Video Liverpool - Nottingham Forest 0-1 / Manchester City - Brentford 2-1 / Southampton - Manchester United 0-3

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWNu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce mama actriței a murit

Pancu și Ovidiu Burcă, surprinși mâncând la restaurantul unde ANPC a găsit gândaci! Imagini inedite cu cei doi antrenori citeşte ştirea pe Prosport.ro

Atacantul naționalei, umilit de antrenorul său în Turcia: ”Un eșec” citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit