Erling Haaland a marcat împotriva celor de la Sparta Praga / Foto: Profimedia

Manchester City - Southampton Live Video, 17:00, DGS 2. ”Cetățenii” pot urca pe primul loc în Premier League. Echipele

articol scris de Digi Sport
26.10.2024, 15:55
  • La Liga: Real Madrid - Barcelona, sâmbătă, 22:00, DGS 1

  • SuperLiga: Hermannstadt - Dinamo, sâmbătă, 19:00, DGS 1

Manchester City, cu un moral excelent, după succesul zdrobitor din UEFA Champions League, 5-0 cu Sparta Praga, are șansa azi de a urca pe prima poziție a ierarhiei din Premier League, cel puțin până mâine când va juca și Liverpool.

Manchester City - Southampton Live Video, 17:00, DGS 2. Alte două meciuri în direct la Digi Sport

Echipele de start: 

  • Manchester City: Ederson - Lewis, Akanji, Dias, Gvardiol - Kovacic - Savinho, Nunes, Silva, Foden - Haaland
  • Southampton: Ramsdale - Walker-Peters, Harwood-Bellis, Bednarek, Stephens, Manning - Dibling, Downes, Fernandes, Lallana - Archer

City va juca azi cu Southampton, de la ora 17:00, în direct la Digi Sport 2, meci din cadrul etapei 9 din Premier League. ”Cormoranii” sunt lideri în acest moment, cu 21 de puncte, unul mai mult față de ”Cetățeni”. Echipa lui Arne Slot (46 de ani) va evolua mâine, duminică, la Londra, contra lui Arsenal, meci transmis de asemenea la Digi Sport 1, de la ora 18:30.

City și Southampton se întâlnesc azi așadar pentru prima dată din aprilie 2023, atunci când Erling Haaland a marcat o ”dublă” în victoria cu 4-1 de pe St Mary's. 

Echipa lui Pep Guardiola (53 de ani) are un moral excelent, dar problemele din apărare sunt departe de a se fi rezolvat, motiv de speranță pentru Southampton, dar, pe de altă parte, ”Cetățenii” au și cel mai bun atac, cu 19 reușite până în acest moment.

Tot azi, în etapa 9 din PL, se vor mai juca meciurile Aston Villa - Bournemouth, care va începe tot la 17:00, dar va fi în direct pe Digi Sport 3, precum și Everton - Fulham, de la 19:30, în direct tot pe Digi Sport 3.

Trei jucători din La Liga, pe lista posibililor înlocuitori ai lui De Bruyne la Manchester City

Kevin De Bruyne (33 de ani) ar putea pleca de la Manchester City, la finalul acestui sezon, după ce a reușit să câștige tot ce se putea alături de formația de pe Etihad.

Belgianul a ajuns în Marea Britanie în 2015, după ce ”Cetățenii” le-au plătit celor de la Wolfsburg nu mai puțin de 76 de milioane de euro.

Formația antrenată de Pep Guardiola este în căutarea unui jucător care să poată înlocui plecare lui De Bruyne, al cărui contract se va încheia în vara anului 2025.

Pe lista scurtă a "Cetățenilor" s-ar afla trei jucători din La Liga.

Printre aceștia se numără Arda Guler (19 ani), de la Real Madrid, Alex Baena (23 de ani), de la Villareal și respectiv Alberto Moleiro (21 de ani), legitimat la UD Las Palmas, anunță cei de la Transfer News Live, pe pagina lor de X.

  • Arda Guler este cotat la 45 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.com.
  • Alex Baena este cotat la 50 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.com.
  • Alberto Moleiro este cotat la 20 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.com.

Kevin De Bryne e gata să accepte oferta din MLS

Contractul lui Kevin De Bruyne expiră în vara anului 2025, iar belgianul ar fi decis să nu-și mai prelungească contractul cu gruparea antrenată de Pep Guardiola.

Chiar dacă este dorit de șeici în Arabia Saudită, mijlocașul belgian are alte planuri. Potrivit jurnalistului Sacha Tavolieri, fotbalistul de 32 de ani are de gând să accepte propunerea celor e la San Diego FC și să evolueze în Major League Soccer.

Mai mult, sura citată anunță și salariul pe care Kevin De Bruyne ar urma să-l primească în Statele Unite ale Americii: 20 de milioane de dolari brut pe stagiune.

Clubul din San Diego deocamdată nu există, ci urmează să fie înscris în vederea debutului în MLS în sezonul următor, care începe în luna februarie a anului 2025.

  • 45 de milioane de euro este cota de piață a lui Kevin De Bruyne, potrivit transfermarkt.com.

Etichete: liverpool , manchester city , pep guardiola , arsenal , southampton , arne slot


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un tunel lăsat în paragină timp de 32 de ani a redevenit prioritate. Autoritățile alocă până la 150 de milioane de euro ca să-l repare

Politicieni cu ochelari de cal și lipsă de viziune au condus România ani în șir. Ultima dovadă este tunelul Palas construit după planurile inginerului Anghel Saligny, acum mai bine de un secol. Prin el, trenurile intrau direct în Portul Constanța. A fost, însă, închis în urmă cu 32 de ani și lăsat în paragină. Acum autoritățile îl declară de interes național și alocă până la 150 de milioane de euro ca să-l repare și să-l lungească.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La aproape 5 ani de când s-a retras din tenis, Maria Sharapova a primit vestea care face înconjurul lumii

Surpriză uriașă pentru Ianis Hagi pe "Ibrox", în timpul meciului Rangers - FCSB 4-0

Exclusiv CFR Cluj a smuls un punct în minutul 90+3, dar Ioan Varga a fost un car de nervi la final: ”Am informații”

Sportivul român care e o ”bestie” și are o relație cu fosta iubită a lui George Clooney! Ea e cu 15 ani mai în vârstă

Decizia instanței în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. S-au despărțit în 2021

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Și-au dat afară antrenorul plătit anual cu 40.000.000 € și au ales înlocuitorul! Răzvan Lucescu, pe listă

Decizia luată de Cristiano Ronaldo, după ce Georgina Rodriguez a fost internată de urgență la spital

Englezii sunt convinși! Singurul mod prin care Radu Drăgușin pleacă de la Tottenham în iarnă

Live Video&Text Petrolul Ploiești - Poli Iași 1-1, în direct la DGS 1. Prahovenii egalează după cinci minute

Citeşte şi

Lovitură pentru Liverpool! Unul dintre staruri este accidentat și ratează derby-ul cu Arsenal

Un fotbalist de 50.000.000€ ar putea ajunge la Manchester City

PEROZZendaya a recreat un look emblematic al lui Cher, într-o rochie aurie care a lăsat multă piele la vedere. A strălucit și a primit laude

FILM NOWNicole Kidman, adevărul despre scenele intime filmate cu Tom Cruise în „Eyes Wide Shut”: „Am avut o clauză specială în contract!”

Reacția lui Neluțu Varga, după CFR – Sepsi 3-3: „Sunt supărat. Pentru prima dată îmi pun semne de întrebare” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Tragere la sorți: Simona Halep și-a aflat prima adversară de la Hong Kong! Va întâlni o favorită citeşte ştirea pe ziare.com

Motivul pentru care această femeie a fost părăsită de soț. Tu îți dai seama ce a văzut în poză și l-a făcut să divorțeze? citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Sabrina, solista piesei "Boys", din anii '80, poze în costum de baie la 56 de ani. Superbă și puternică, în ciuda unei boli grave

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Sabrina, solista piesei "Boys", din anii '80, poze în costum de baie la 56 de ani. Superbă și puternică, în ciuda unei boli grave

Digi World

Fructele care pot îmbunătăţi starea de spirit şi alunga oboseala mentală

Digi Animal World

Un veterinar a dezvăluit ce rase de pisici nu ar deține niciodată. A fost taxat imediat: „Cer să se facă dreptate”