Fotbaiștii celor de la Manchester City / Foto: Profimedia

Manchester City și-a scos starul la vânzare! Prețul: 90.000.000€

articol scris de Digi Sport
24.07.2024, 09:55
  • SuperLiga: UTA - Hermannstadt, luni, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - U Cluj, luni, 21:00, DGS 1

Julian Alvarez (24 de ani) este la un pas să o părăsească pe Manchester City, după doar două sezoane petrecute pe Etihad. 

În ianuarie 2022, ”Cetățenii” l-au cumpărat pe argentinian de la River Plate pentru 21,4 milioane de euro și l-au lăsat pentru încă șase luni la formația unde s-a format. 

Manchester City e gata să renunțe la Julian Alvarez

Ajuns jumătate de an mai târziu în Premier League, Julian Alvarez a devenit imediat un jucător important pentru Manchester City, echipă pe care a ajutat-o să câștige două titluri ale Angliei și o Ligă a Campionilor. 

Totuși, acesta este un jucător care intră de pe banca de rezerve, deoarece adversarul său de pe post este chiar Erling Haaland (24 de ani). Chiar dacă a marcat mai multe goluri importante pentru ”Cetățeni”, norvegianul a fost tot timpul preferat în primul 11. 

Acest lucru îl neliniștește pe Julian Alvarez, campionul mondial care nu ar spune ”NU” unei eventuale plecări de pe Etihad. Imediat, PSG și Atletico Madrid s-au interesat de serviciile sale, iar City a dat răspunsul. 

Campioana Angliei e gata să renunțe la cel poreclit ”Păianjenul” și i-a stabilit prețul. Conform celor de la The Athletic, Man. City cere nu mai puțin de 70 de milioane de euro + alte 20 de milioane de euro drept bonusuri pentru a îl lăsa pe Alvarez să plece. 

  • Astfel, sursa citată anunță că Atletico Madrid a ieșit din cursă, iar PSG încă se gândește la oportunitatea de a îl transfera pe argentinianul de 24 de ani. 
Julian Alvarez / Foto: Profimedia
  • 90 de milioane de euro este cota de piață a lui Julian Alvarez, potrivit transfermarkt.com. 

Pep Guardiola se opune plecării lui Kevin de Bruyne de la Manchester City: ”Totuși, e clar că De Bruyne nu va pleca”

Kevin De Bruyne (33 de ani), unul dintre cei mai importanți jucători de la Manchester City, ar fi aproape de plecarea de pe Etihad Stadium.

Starul belgian joacă de nouă sezoane pentru Manchester City și în ultima perioadă ar fi primit mai multe oferte din Arabia Saudită.

În ultimele zilei au existat mai multe zvonuri că De Bruyne s-ar fi înțeles cu Al-Ittihad, club din Arabia Saudită, iar totul depinde de suma de transfer pe care ”Cetățenii” o vor impune.

Totuși, Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a susținut că fotbalistul belgian nu va pleca de la echipă în această vară. Mai mult decât atât, tehnicianul a dat de înțeles că De Bruyne se numără printre jucătorii netransferabili în acest moment.

”Kevin nu pleacă. Dacă vreun jucător vrea să plece în această vară, vom vorbi despre asta și, desigur, există posibilitatea ca până în ultima zi de transferuri să plece sau să mai vină jucători.

Totuși, e clar că De Bruyne nu va pleca.”, a declarat Pep Guardiola citat de jurnalistul italian Fabrizio Romano.

Etichete: manchester city , premier league , transfer , julian alvarez , atletico madrdi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Replica lui Ciolacu după ce Ciucă a spus că PSD e urmașul PCR

Marcel Ciolacu a fost întrebat luni cum cataloghează declarațiile lui Nicolae Ciucă, care a spus că PSD este urmașul PCR și că își dorește ca PNL să facă o coaliție de dreapta după alegeri. Ciolacu s-a declarat convins că niciun partid nu va putea guverna singur după alegeri.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Debut de coșmar: autogol în minutul 6, cartonaș roșu și înfrângere la scor ”de maidan”

Radu Drăgușin, salvat de Real Madrid? Vestea venită chiar înainte de Tottenham - Arsenal

Până când moartea i-a despărțit, după 51 de ani de căsătorie! Soția lui Gigi Mulțescu: ”Nu mai înţelegeam ce îmi spunea”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

După ce a rămas ”mască” la rugămintea lui Popovici, Țiriac i-a transmis un mesaj ferm campionului olimpic! ”Așa am ajuns?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali a făcut anunțul: ce se întâmplă cu jucătorul de 1.700.000 €, ”clientul” patronului de la FCSB: ”Nu, tată”

Fotbalistul care ”l-a dat pe spate” pe Ioan Varga: ”De rasă! Cel mai bun din România”

Adrian Mutu a dat răspunsul, după prima ofertă venită din străinătate

Rapid i-a stabilit prețul lui Claudiu Petrila, după ce a refuzat 1.300.000€

Citeşte şi

Manchester City riscă să fie EXCLUSĂ din Premier League

Liverpool i-a găsit înlocuitor lui Virgil van Dijk! ”Cormoranii” au aflat și prețul: 50.000.000€

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWCum arată și ce face acum Gabrielle din "Xena, prințesa războinică", la 53 de ani. Renee O'Connor nu s-a mai făcut remarcată la Hollywood

Marea surpriză pe care Mircea Lucescu o ia în calcul pentru naționala României! A fost la FCSB! „Îl vedeți în curând” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Atacantul naționalei, umilit de antrenorul său în Turcia: ”Un eșec” citeşte ştirea pe ziare.com

Indicatorul rutier care le dă mari bătăi de cap șoferilor din România. Mulți nu știu ce să facă în momentul în care îl întâlnesc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit