Arne Slot și jucătorii lui Liverpool / Foto: Profimedia

Liverpool vrea să-l facă unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din Premier League: salariu de 18.700.000€ pe an

articol scris de Digi Sport
12.10.2024, 10:51
  • Media: Digi Sport Special, sâmbătă, 20:30, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Spania - Danemarca, sâmbătă, 21:45, DGS 1

Vrigil van Dijk (33 de ani) a intrat în ultimul an de contract cu formația de pe Anfield, iar Liverpool e gata să facă orice pentru a-și păstra căpitanul. 

Fundașul olandez și-a exprimat de curând intenția de a-și prelungi angajamentul și acum ”Cormoranii” sunt pregătiți să-i ofere un nou angajament. 

Liverpool vrea să-i prelungească contractul lui Vrigil van Dijk 

Arne Slot (46 de ani) își dorește să-l abia și în următorii ani în lot pe Virgil van Dijk, unul dintre cei mai exponențiali jucători de la Liverpool. Recent, olandezul i-ar fi anunțat pe șefii de pe Anfield că e gata să semneze, însă doar dacă i se ofere un contract pentru următorii 3 ani. 

Oficialii englezi au luat în considerare dorința căpitanului, iar cei de la TEAMtalk au anunțat decizia luată de aceștia. Conform sursei citate, în cel mai scurt timp i se va oferi prelungirea contractului lui Virgil van Dijk. 

În plus, stopper-ul de 33 de ani va avea și salariul mărit și va deveni unul dintre cei mai bine plătiți jucători din Premier League. În prezent, van Dijk câștigă un salariu de 220.000 de lire sterline pe săptămână, adică 262.000 de euro pe săptămână, iar noul contract presupune o remunerație de 300 de mii de euro pe săptămână, adică 360 de mii de euro pe săptămână (18.700.000€ pe an). 

În comparație, doar Mohamed Salah este acum cel mai bine plătit jucător de la Liverpool cu 350 de mii de lire sterline pe săptămână și se află pe 3 în TOP.  Cel mai bine plătit jucător din Premier League este Kevin De Bruyne, cel care este remunerat cu 400.000 de euro pe săptămână, în timp ce pe doi este Erling Haaland, care primește 375.000 de euro pe săptămână, potrivit sportac.com.

Cifrele lui van Dijk:

  • 273 de meciuri a jucat Van Dijk pentru Liverpool, a marcat 23 de goluri și a furnizat 12 pase decisive
  • 30 de milioane de euro este cota de piață a lui Virgil van Dijk, potrivit Transfermarkt 
  • Virgil van Dijk a câștigat Champions League (2019), Supercupa Europei (2020), Premier League (2020) și FA Cup (2022), în tricoul celor de la Liverpool.

Liverpool e gata să plătească 50.000.000€ pentru Mudryk 

Mohamed Salah (32 de ani) a dezvăluit că e gata să părăsească echipa antrenată de Arne Slot (45 de ani) la finalul sezonului. 

Intrat în ultimul an de contract, starul egiptean a făcut un anunț clar: dacă nu se va schimba nimic, va pleca de la Liverpool vara viitoare. 

Șefii lui Liverpool sunt gata să îi prelungească căntractul lui Mo Salah, însă aceștia iau în calcul și un ”scenariu negru” în care fotbalistul de 32 de ani nu va semna un nou angajament. 

Potrivit celor de la Fichajes, ”Cormoranii” au deja pregătit Planul B, iar acesta este unul surprinzător: transferul lui Mykhailo Mudryk (23 de ani). 

Chelsea vrea să scape de fotbalistul pentru care au plătit 70 de milioane de euro în ianuarie 2022, iar Liverpool vrea să profite. Mykhailo Mudryk nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, iar decizia este una drastică. ”Aristocrații” nu vor să mai aștepte până ucraineanul își revine la forma pe care o avea la Șahitor și sunt gata să îl vândă în iarnă. 

Conform sursei citate, gruparea de pe Anfield are și oferta pregătită: 50 de milioane de euro. Șefii ”Cormoranilor” sunt impresionați de potențialul ucraineanului și ar fi gata să îi ofere șansa de a își revitaliza cariera. 

Etichete: liverpool , premier league , anglia , van dijk , virgil van dijk , arne slot


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Bătaie între români și albanezi pe șantierul noului stadion al FC Barcelona. 6 oameni au ajuns la spital

ACTUALIZARE În cursul zilei de vineri, aproximativ 20 de bărbați s-au bătut pe șantierul stadionului din Barcelona, iar șase dintre ei, ar fi vorba despre patru albanezi și doi români, au fost răniți.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

"Telenovela" Ianis Hagi s-a încheiat! Anunțul făcut de scoțieni, după doar un meci la prima echipă a lui Rangers

Câți bani va încasa Simona Halep din partea ITIA, după ce a apărut motivarea deciziei TAS

A lăsat mașina primită de la Ion Țiriac în parcare, iar acum a spus ce lecție de viață a învățat după medalia de la JO

Exclusiv Își schimbă cetățenia pentru România și așteaptă convocarea lui Mircea Lucescu la națională

Românii și albanezii s-au luat la bătaie pe Camp Nou: de la ce a plecat totul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Spaniolii l-au văzut pe Horațiu Moldovan la Sassuolo și au reacționat: ”În sfârșit!”

Se pregătește marea lovitură a verii lui 2025: Pep Guardiola!

Video La o lună de la primul contact cu jucătorii naționalei, Mircea Lucescu a dat verdictul

Momentul în care Ilie Dumitrescu a intrat în vestiar și i-a lăsat pe toți fără cuvinte: ”Ne uitam cu gura căscată, eram șocați”

Citeşte şi

Antrenorul aflat în ”pole-position” să devină noul selecționer al Angliei

S-a retras din fotbal, după opt ani petrecuți la Liverpool

PEROZ“Cea mai frumoasă fată din lume” a pozat în costum de baie. Imaginile cu Thylane Blondeau i-au impresionat pe fani

FILM NOWSharon Stone dezvăluie numele actorului care sărută cel mai bine: E fabulos. Nu l-aș putea compara cu nimeni

Neluțu Varga a dezvăluit adevărul despre suma de transfer pentru Louis Munteanu: ”Mai mult decât se scrie în presă!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Ion Țiriac e o caricatură pentru societatea românească!" Miliardarul român, desființat citeşte ştirea pe ziare.com

Regretul unui bărbat că și-a instalat panouri fotovoltaice: ”Panourile solare au scăzut valoarea casei mele" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL nu-și mai ascunde sentimentele pentru iubita tinerică. Dovezile publice de iubire pentru Olga, aflată la un concurs de Miss

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL nu-și mai ascunde sentimentele pentru iubita tinerică. Dovezile publice de iubire pentru Olga, aflată la un concurs de Miss

Digi World

O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate

Digi Animal World

Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”