Mateo Kovacic a marcat pentru Chelsea, în meciul cu Leicester / Foto: Getty Images

Liverpool și Manchester United, în cursa pentru fotbalistul pe care Guardiola îl vede înlocuitorul lui Gundogan

articol scris de Digi Sport
24.04.2023, 11:01
  • Media: Digi Sport Special, vineri, 19:00, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Bosnia - Germania, vineri, 21:45, DGS 1

Matteo Kovacic (28 de ani) intră în această vară în ultimul an de contract cu Chelsea și este foarte probabil să plece de pe Stamford Bridge.

Cele două părți au purtat mai multe runde de discuții despre prelungirea contractului, însă jucătorul nu a fost de acord cu termenii propuși de către cei din conducere și ia în calcul să semneze cu un alt club. 

După Manchester City, Liverpool și Manchester United îl vor pe Mateo Kovacic

Manchester City este principala echipa care îl dorește pe vicecampionul mondial din 2018, iar oficialii ”Cetățeniilor” chiar au luat legătura cu agenții fotbalistului. 

Mai mult, Pep Guardiola chiar a luat legătura cu fotbalistul, căruia i-a transmis că îl dorește la echipă. Antrenorul spaniol îl vede pe Kovacic înlocuitorul perfect pentru Ilkay Gundogan, fotbalist căruia îi expiră contractul în această vară. 

Totuși, Manchester City nu este singura echipă din Premier League care îl dorește pe fotbalistul celor de la Chelsea. Potrivit celor de la thehardtackle.com, Liverpool și Manchester United au intrat în cursa pentru semnătura mijlocașului în vârstă de 28 de ani. 

Ilkay Gundogan poate pleca de la Manchester City

Manchester City caută un mijlocaș central box-to-box, iar prioritatea lui Pep Guardiola este aducerea lui Jude Bellingham. Concurența este, însă, acerbă, iar englezul de la Borussia Dortmund ar prefera să meargă la Real Madrid, club care și-a arătat deja intenția să-l transfere.

Dacă nu va reuși să-l aducă pe Jude Bellingham, opțiunea principală a lui Manchester City pentru întărirea compartimentului median este Mateo Kovacic.

Manchester City caută să transfere un mijlocaș central pentru că, din vară, va rămâne fără una dintre soluțiile pentru posturile de la centrul terenului.

Este vorba despre Ilkay Gundogan, căruia îi expiră contractul în vară și va pleca. Germanul are șanse mari să ajungă la FC Barcelona.

Etichete: chelsea , liverpool , manchester united , pep guardiola , kovacic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă îi scrie Ursulei von der Leyen să o apere de decizia CCR, apoi o acuză de metode staliniste. „Aplicaţi exact aceleaşi metode”

Diana Șoșoacă i-a trimis, joi, o scrisoare deschisă președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în care îi cere să ia măsuri împotriva deciziei Curții Constituționale prin care i-a fost respinsă candidatura la alegerile prezidențiale. „Dacă nu reacționați, veți restaura sistemul fascisto-nazisto-stalinist împotriva căruia spuneţi că luptaţi”, a scris Șoșoacă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Reacția lui Ilie Năstase, după ce Ion Țiriac a fost internat în spital

Presa din Grecia: "Luați-o pe asta!". 3 echipe de tradiție îl așteaptă pe Răzvan Lucescu

Răsturnare de situație! Alexandru Țiriac a intervenit, după ce Ilie Năstase a spus că Ion Țiriac ”s-a internat” din cauza unei boli

În ce stare se află Ion Țiriac, internat într-un spital din Austria

S-a aflat cauza morții lui George Baldock, fotbalistul găsit fără suflare la 31 de ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ilie Năstase i-a rostit numele! Cine e fotbalistul său preferat de la FCSB: ”Îmi place mult!”

Barcelona a primit decizia TAS, după ce a făcut apel

Golgheter pentru România! Mircea Lucescu nu mai stă pe gânduri: convocare-surpriză la națională

Video Exclusiv Cristi Balaj i-a comparat pe Daniel Bîrligea și Louis Munteanu. Concluzia trasă

Citeşte şi

Liverpool a pregătit 80.000.000€ pentru primul transfer al iernii

Explicațiile oferite de Jurgen Klopp, după ce a revenit brusc în fotbal

PEROZUn antrenor reputat, iubire cu o majoretă cu 48 de ani mai tânără. "Ce zic părinții tăi că ai o relație cu un om mai în vârstă ca ei?"

FILM NOWAdevăratul motiv pentru care Al Pacino a renunțat la alcool și droguri: „Nu știam ce se întâmplă cu mine!”

Președintele Irina Deleanu ar fi abuzat mai multe gimnaste: ”Ești grasă și arăți ca o vacă! Șterge-ți sângele și reia” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Lumea sportului e în stare de șoc! Un fotbalist de top a fost găsit decedat în piscină la doar 31 de ani citeşte ştirea pe ziare.com

Regretul unui bărbat că și-a instalat panouri fotovoltaice: ”Panourile solare au scăzut valoarea casei mele" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Digi World

O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate

Digi Animal World

Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”