I-a luat peste picior pentru fotbalistul de 70.000.000€. ”Dacă cumperi un Ferrari, trebui să înveți să-l conduci”

articol scris de Digi Sport
24.10.2024, 13:47
  • Europa League: Rangers - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Fenerbahce - Manchester United, joi, 22:00, DGS 2

Mykhaylo Mudryk (23 de ani) a fost achiziționat, în vara anului trecut, de către Chelsea, de la Shakhtar Donetsk, contra sumei de 70 de milioane de euro.

Adus cu mare tam-tam la gruparea londoneză, ucraineanul nu s-a impus în Premier League, iar acum oficialii lui Chelsea fac tot posibilul să se despartă de el.

Directorul general al lui Shakhtar Donetsk consideră că Chelsea nu l-a gestionat cum trebuie pe Mudryk

Vestea a ajuns și la urechile lui Sergiy Palkin (50 de ani), directorul general al lui Shakhtar Donetsk, iar acesta nu s-a sfiit să-i critice chiar pe englezi pentru modul în care l-au gestionat pe Mudryk.

”Faptul că l-am vândut pe Mudryk la Chelsea pe 70 de milioane, plus 30 sub formă de bonusuri, a fost cea mai mare afacere din istoria fotbalului ucrainean.

Nu ai nevoie de un Ferrari dacă nu știi cum să-l conduci. Îți ajunge o mașină normală. Dacă cumperi un Ferrari, trebui să înveți să-l conduci. Asta este opinia mea despre Mudryk la Chelsea.

Sunt sigur că-și va demonstra calitățile dacă va primi șansa. Este un jucător care chiar face diferența, puteți vedea asta când joacă pentru echipa națională. Sunt foarte puțini jucători în categoria asta”, a spus Palkin, conform celor de la spox.com.

Chelsea s-a săturat! Vrea să scape de fotbalistul de 70.000.000€

Chelsea vrea să scape de Mykhailo Mudryk

Mykhailo Mudryk nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, iar decizia este una drastică. ”Aristocrații” nu vor să mai aștepte până ucraineanul își revine la forma pe care o avea la Șahitor și sunt gata să îl vândă în iarnă. 

Conform presei din Anglia, fotbalistul de 23 de ani va fi pus pe lista de transferuri în viitoarea perioadă de mercato.

Mykhailo Mudryk nu ar duce însă lipsă de oferte. Roberto De Zerbi, antrenorul celor de la Marseille, a pus ochii pe el și e gata să-i ofere o mână de ajutor și să-l aducă pe Velodrome.

Potrivit celor de la Team Talk, nu doar ucraineanul va avea această soartă. În iarnă, Chelsea vrea să mai scape de Axel Disasi, Benoit Badiashile și Ben Chilwell. 

  • 35 de milioane de euro este cota de piață a lui Mudryk, potrivit transfermarkt.com. 
  • 7 goluri și 5 pase decisive a reușit ucraineanul pentru Chelsea în cele 62 de meciuri jucate.
  • 10 este numărul pe care Mudryk îl poartă pe Stamford Bridge. 

Etichete: chelsea , shakhtar donetsk , sergiy palkin , mykhaylo mudryk , mudryk


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Crimă în plină zi în parcarea unui mall din Constanța. Trei suspecți au fost reținuți de poliție

Un tânăr de 26 de ani din Tulcea a fost înjunghiat mortal în parcarea unui centru comercial din Constanța. Trei suspecți au fost prinși de poliție.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner

Video Erling Haaland a realizat ceva nemaivăzut, în Champions League: ”Dați-i trofeul Pușkaș!” / ”Nu ne întrebați cum a făcut-o”

Shakira e de neoprit! Anunțul total neașteptat făcut, a doua zi după ce Pique a "rupt" tăcerea

Video Barcelona - Bayern 4-1 / Leipzig - Liverpool 0-1 / Man. City - Sparta Praga 5-0. Rezultatele complete după runda 3

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Ce a văzut MM Stoica la Glasgow, cu câteva ore înainte de Rangers - FCSB: ”Lasă-ți amprenta”

”Băi, Cristina, vrei să încerci?” Ion Țiriac i-a făcut propunerea și i-a pus un avion la dispoziție: ”Am spus imediat `DA`”

Țara în care Prunea a trăit o experiență dură. ”Am ajuns cu 6 ore înainte de meci. N-am crezut că pot să trec prin așa ceva”

Exclusiv S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”

Citeşte şi

Lovitură de proporții pregătită de șeici! Cele trei mari cluburi pe care vor să le cumpere

Video Liverpool - Chelsea 2-1. "Cormoranii" câștigă derby-ul etapei / Wolves - Manchester City 1-2

PEROZO femeie a rămas însărcinată în timp ce era deja însărcinată. Cum explică medicii fenomenul extrem de rar

FILM NOWActorul Jeremy Jackson, șocat să-și vadă fosta soție pe străzi, căutând prin gunoaie: "Să o pierd a fost precum moartea unui om drag"

Costel Gâlcă, în pericol să fie dat afară de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova! Ce i se impută antrenorului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Veste importantă pentru Ianis Hagi. „Dușmanul” său de la Rangers, aproape să plece de la echipă, după meciul cu FCSB citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”