Mateo Kovacic a marcat în Chelsea - Manchester City 0-2 / Foto: Profimedia

Video Chelsea - Manchester City 0-2. ”Cetățenii”, debut cu dreptul în noul sezon din Premier League

articol scris de Digi Sport
18.08.2024, 20:26
  • Champions League: Bologna - Șahtior, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

Sezonul 2024 / 2025 din Premier League a început vineri, 16 august, cu meciul dintre Manchester United - Fulham, scor 1-0

După ce în cursul zilei de sâmbătă le-am văzut la treabă pe Liverpool (victorie 2-0 cu Ipswich) și Arsenal (succes 2-0 cu Wolves), prima etapă a fotbalului englez a continuat duminică, unde Manchester City s-a impus în fața celor de la Chelsea, scor 2-0.

Chelsea - Manchester City 0-2. Trupa lui Guardiola a plecat cu toate punctele de pe ”Stamford Bridge”

Manchester City a început foarte bine duelul de pe ”Stamford Bridge”. În minutul 18, Erling Haaland a primit o pasă de la Bernardo Silva, iar atacantul norvegian nu l-a iertat pe Robert Sanchez și a deblocat tabela de marcaj.

Pănă la pauză, Chelsea a reușit să înscrie în poarta lui Ederson, însă reușita lui Nicolas Jackson a fost anulată pentru o poziție de off-side.

În partea a doua a jocului, londonezii au încercat să egaleze, însă tot trupa lui Guardiola a dominat ostilitățile. Mai mult decât atât, în minutul 84, Mateo Kovacic a preluat o acțiune pe cont propriu și a punctat pentru 0-2, cu un șut puternic din afara careului.

”Cetățenii” s-au impus, așadar, în fața lui Chelsea și au plecat cu toate punctele de pe ”Stamford Bridge”.

VIDEO cu rezumatul meciului Chelsea - Manchester City 0-2


Minutul 90+5: Final de partidă. Chelsea - Manchester City 0-2.

Minutul 84: GOOOL Manchester City! Mateo Kovacic a trimis un șut în forță de la marginea careului și a dus scorul la 0-2.

Minutul 65: Ocazie Manchester City! Lewis a trimis mingea în poarta londonezilor, însă arbitrul partidei a semnalizat un fault comis de Haaland asupra lui Colwill.

Minutul 52: Ocazie Manchester City! Erling Haaland a încercat din nou să îl învingă pe Robert Sanchez. Portarul lui Chelsea a parat șutul norvegianului.

Minutul 44: Ocazie Chelsea! Nicolas Jackson a punctat pentru londonezi, însă golul a fost anulat pentru o poziție de off-side.

Minutul 37: Ocazie Manchester City! Doku a încercat să îl surpindă pe Sanchez, însă goalkeeper-ul londonez a blocat încercarea belgianului.

Minutul 18: GOOOL Manchester City! Erling Haaland a punctat pentru 0-1, din pasa lui Bernardo Silva.

UPDATE: A început meciul.


Echipele de start:

  • Chelsea: Sanchez - Gusto, Fofana, Colwill, Cucurella - Caicedo, Lavia - Palmer, Fernandez, Nkunku - Jackson

Rezerve: Adarabioyo, Badiashile, Dewsbury-Hall, Guiu, Jorgensen, Madueke, Mudryk, Neto, Veiga

  • Manchester City: Ederson - Akanji, Dias, Gvardiol - Lewis, Kovacic - Savinho, Silva, De Bruyne, Doku - Haaland

Rezerve: Ake, Foden, Grealish, McAtee, Nunes, O'Reilly, Ortega, Stones, Walker


Știrea inițială:

Duelul dintre cele două echipe se anunță unul pe cinste, mai ales că londonezii au efectuat multe transferuri interesante în această vară (Pedro Neto - 60 de milioane de euro, Dewsburry-Hall - 35 de milioane de euro sau Filip Jorgensen - 24,5 de milioane de euro), iar ”Cetățenii” nu se vor putea baza pe Oscar Bobb și Rodri, ambii accidentați. 

Cele două formații s-au mai întâlnit și în această vară, în cadrul unui meci amical disputat în Statele Unite, iar trupa lui Pep Guardiola (53 de ani) s-a impus cu 4-2 (pentru ”Cetățeni” au marcat Erling Haaland - ”hat-trick” și Oscar Bobb / pentru londonezi au înscris Raheem Sterling și Noni Madueke). 

În sezonul trecut, partida dintre Chelsea și Manchester City a fost un adevărat ”show” pentru telespectatorii Digi Sport. Concret, cele două echipe au remizat pe Stamford Bridge într-un spectaculos 4-4, în care a existat dramatism și au avut loc mai multe răsturnări de scor. 

În meciul retur din campionat, disputat pe Etihad, din nou, cele două formații au remizat, de această dată cu scorul de 1-1. 

VIDEO Rezumat Chelsea - Man. City, scor 4-4 (sezonul 2023 / 2024)

Etichete: chelsea , manchester city , premier league


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat din Cluj și-a bătut șeful după ce s-au certat la telefon, pe e-mail și apoi față în față. Ce a pățit angajatul și de la ce a pornit scandalul

Furia scăpată de sub control la serviciu i-a adus o amendă penală usturătoare unui bărbat din Cluj. Pentru că nu și-a stăpânit emoțiile și și-a lovit șeful, bărbatul trebuie să plătească acum 8.000 de lei. Scandalul, scrie știridecluj.ro, a pornit de la o ceartă prin telefon, continuată pe e-mail și apoi față în față, pe tema concediului de odihnă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. PAOK l-a adus pe Dejan Lovren

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Dan Nistor a făcut gluma serii, după ce ”U” Cluj a învins-o pe Rapid în Giulești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Juventus - PSV 3-0 / Young Boys - Aston Villa 0-2, ACUM pe DGS 1 & 2. 6 meciuri în prima zi de Champions League

Video A marcat primul gol din sezonul 2024/2025 de Champions League și a intrat în istorie

Gigi Becali s-a convins: 3 echipe sunt ca și calificate în play-off! Surpriză: FCSB nu e pe listă

Exclusiv Daniel Niculae, după ce Rapid a pierdut cu ”U” Cluj: ”Asta cred că va face 'Șumi' în perioada următoare”

Citeşte şi

Șansa lui Radu Drăgușin! Anunțul făcut de Ange Postecoglou

Dorit de Real Madrid, Rodri a spus totul despre viitorul său

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWMichael Douglas a dezvăluit cum a reușit să joace atât de bine scenele intime din „Basic Instinct”: „Sunt expert”

Mutare extraordinară! U Cluj, pe cale să semneze cu jucătorul abia plecat de la Rapid București: ”Suntem în discuții cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

„Intrăm în grevă”. Unul dintre favoriții la câștigarea Balonului de Aur anunță un cutremur în fotbal citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Digi World

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia