Jose Mourinho și Paul Pogba / Foto: Profimedia

Pogba despre Mourinho: ”Relația noastră a fost ca între iubiți”

articol scris de Digi Sport
17.10.2024, 09:04
  • Handbal: PSG - Dinamo, joi, 21:45, DGS 2

  • SuperLiga: U Cluj - Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

Văzută la un moment dat ca o colaborare de mare succes, relația dintre antrenorul Jose Mourinho (61 de ani) și fotbalistl Paul Pogba (31 de ani) s-a rupt definitiv la un moment dat.

Relațiile se răciseră atât de rău încât portughezul l-a asemănat cu un virus pe cel care câștigase Cupa Mondială cu Franța. Tocmai de aceea surprinde reacția caldă a lui Pogba la adresa lui ”Mou”.

Mourinho a fost cel care a plecat primul de la Man. United, apoi a forțat despărțirea și Pogba, pentru a se întoarce la Juventus. Chiar dacă torinezii ar vrea să scape de el, francezul și-a declarat dragostea pentru echipa din Italia. 

Pogba descrie relația lui cu Mourinho ca una dintr-un cuplu care se ceartă și se împacă des pentru că partenerii țin unul la celălalt

La ani distanță de conflictele cu Mourinho și trecut prin mai multe scandaluri, cu familia care încerca să-l escrocheze și dopajul care i-a adus patru ani de suspendare, Pogba vine acum cu o declarație de dragoste pentru Mourinho, dacă poate fi numită așa.

Relația noastră a fost ca între iubiți, ne despărțeam și ne împăcam tot timpul. A început grozav, el a fost unul dintre motivele pentru care m-am întors la Manchester pentru că am vorbit cu el și m-a convins să revin.

Nu știu de ce s-a transformat într-un coșmar și ne certam. De fapt, eu nu mă certam, nu am început vreo lupta. Nu ne-am înțeles, așa cum fac managerii și jucătorii uneori, dar există mult respect din partea mea față de el.

Dacă îl văd mâine, l-aș îmbrățișa strâns! Dar într-o zi va trebui să stăm împreună și să discutăm despre asta", a declarat Pogba, citat de The Sun.

Jose Mourinho a fost cel care a insistat pentru transferul lui Pogba la Man. United

Mourinho a fost antrenorul care l-a adus pe Pogba înapoi la Manchester United în 2016, când englezii au plătit 105 milioane de euro pe un jucător care crescuse la ei și a plecat gratis la Juve.

La United s-au ciocnit de mai multe ori, inclusiv în 2018. Mourinho era nemulțumit că Pogba a postat pe rețelele sociale în timpul unui meci în care nu a jucat.

Antrenorul a susținut că după câștigarea Cupei Mondiale din 2018 l-a văzut pe Pogba schimbat și revenit la Man United altfel și că fotbalul nu mai avea aceeași însemnătate pentru el.

În 2023, Pogba a fost suspendat 4 ani pentru dopaj, pedeapsă redusă la 18 luni

În august 2023, Paul Pogba a fost testat pozitiv pentru niveluri crescute de DHEA, un hormon care apare în mod natural în glanda suprarenală. Medicamentul poate fi folosit pentru a crește în mod natural producția de testosteron.

Chiar dacă nu produce testosteron în sine, medicamentul este pe lista mondială a substanțelor interzise anti-doping și atrage o suspendare pe o perioadă de maximum patru ani dacă sportivul a luat-o în mod deliberat pentru a-și îmbunătăți performanța.

DHEA este luat ca terapie anti-îmbătrânire și pentru a trata depresia și simptomele menopauzei, deși există puține dovezi care să sugereze că este eficientă. În plus, poate provoca reacții adverse grave.

După ce suspendarea i-a fost redusă la un an și jumătate, Pogba se va putea întoarce la antrenamente în ianuarie.

Etichete: jose mourinho , paul pogba , suspendare pogba


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sute de moldoveni au fost antrenați în Rusia să provoace destabilizare în Republica Moldova, anunță Chișinăul

Peste 300 de persoane din Republica Moldova au fost antrenate în Rusia pentru a provoca dezordine în masă, acte de vandalism și să atace forţele de ordine în timpul protestelor, transmit autoritățile de la Chișinău.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Prima postare pe contul oficial al lui Michael Schumacher, după o lungă perioadă de timp. Reacții "în lanț" ale fanilor

Ce loc va ocupa România în clasamentul FIFA, după victoriile cu Cipru și Lituania

Un polițist a împușcat-o mortal! ATENȚIE Imagini cu puternic impact emoțional. Autoritățile: ”Putea fi mult, mult mai rău”

Jigniri repetate! Cum l-au numit elvețienii pe Daniel Pancu, după scenele cum rar se văd din Giulești

Exclusiv ”Mâine dăm banii”. Gigi Becali a anunțat un transfer la FCSB! Suma pe care o plătește patronul campioanei

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Șucu i-a anunțat pe jucători ce a decis cu Șumudică după ce i-a chemat la investiția de milioane de la ”Coresi”

A murit Andrei Matei, fostul jucător al Rapidului! Avea 34 de ani

S-a dat impresarul lui Robert Lewandowski și a reușit să primească 1.000.000€ de la Barcelona

FRF, anunț despre meciurile cu Kosovo și Cipru

Citeşte şi

Sacrificiile pe care este dispus Paul Pogba să le facă pentru a rămâne la Juventus

Paul Pogba, anunțat clar despre transferul la Marseille

PEROZCine e femeia celebră care l-a făcut tată pe Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, mort la 31 de ani. Își adora fiul

FILM NOWNicola Coughlan, Penelope din „Bridgerton”, despre zvonurile potrivit cărora ar avea o relație cu Luke Newton: „Nu e grozav?”

Cutremur: FCSB, Dinamo, Rapid şi CSA Steaua riscă să nu mai primească licența! Nu ar mai juca în Superliga şi Liga 2 citeşte ştirea pe Prosport.ro

Victorie extraordinară a Anei Bogdan! A învins o mare favorită și s-a calificat în sferturi citeşte ştirea pe ziare.com

Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anca Țurcașiu, din nou în ipostaze tandre alături de iubitul ei. Tily Nicolae a reacționat: „Meritați această iubire!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anca Țurcașiu, din nou în ipostaze tandre alături de iubitul ei. Tily Nicolae a reacționat: „Meritați această iubire!”

Digi World

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Digi Animal World

Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”