Ana și Paul Pîrvulescu / Foto: Instagram-@pirvulescuana

”Nu mi-am mai dorit să fiu fotbalist”. Triplul campion cu FCSB și-a ales alt drum. ”Am spus 'da' în secunda 2”

articol scris de Digi Sport
25.09.2024, 15:02
  • Europa League: FCSB - RFS, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Tottenham - Qarabag, joi, 22:00, DGS 2

Paul Pîrvulescu (36 de ani), triplu campion cu FCSB, și-a anunțat retragerea din activitatea profesionistă, dar imediat a și primit o ofertă pe care a acceptat-o.

Paul Pîrvulescu, de 3 ori campion cu FCSB, a semnat cu CF Inter Ilfov

Fostul fundaș stânga este noul antrenor al lui CF Inter Ilfov, ex-Academica Clinceni, aflată în Liga 3. Pîrvulescu a evoluat ultima dată la Concordia Clinceni, dar a simțit că nu mai este cazul să continue și a decis să treacă în partea cealaltă și anume să devină antrenor.

Pîrvulescu a explicat care a fost oferta ce l-a determinat să ia rapid o astfel de măsură, mai ales că urmează și cursurile școlii de antrenori.

”În primul rând, am dorit să particip la licența cumulată B+A, unde știam că unul dintre criterii era să fiu retras din activitate.

Am decis că ăsta e următorul pas pe care vreau să-l fac. Nu mi-am mai dorit să fiu fotbalist; când nu mai faci lucrurile cu pasiune, e mai bine să pui stop.

Cred că în iarnă am simțit că trebuie să mă las, fiind și accidentat. N-am făcut deloc perioada de pregătire și atunci parcă s-a rupt ceva în mine”, a spus Pîrvulescu, potrivit gsp.ro.

”Am spus 'da' în secunda doi”

Pîrvulescu este la el acasă la Clinceni. Fotbalistul a evoluat pentru Academica Clinceni în perioada 2019-2022. De altfel, familia soției sale, Ana, sora cântăreței Elena Gheorghe, este din Clinceni. Tatăl celor două surori este preot renumit în localitate, dar și în zonă.

”Am jucat 3 ani la Clinceni, a fost o perioadă lungă, plină de satisfacții, momente frumoase. Am o relație senzațională cu oamenii de acolo. Am vorbit cu domnul primar, am spus 'da' în secunda doi.

Mi-am dorit să devin antrenor, nu știam că o să vină momentul atât de repede, dar cred că e cu atât mai bine că a venit așa devreme”, a mai spus Pîrvulescu.

Pîrvulescu, despre obiectivul său la CF Inter Ilfov

”Ne dorim să facem o echipă frumoasă. Clubul a fost anul trecut în play-off, iar un obiectiv ar fi prezența în play-off.

Deși anul ăsta avem o serie mult mai puternică, sunt 5 echipe care au fost în play-off-ul Ligii a 3-a, plus două care au retrogradat din Liga a 2-a. Obiectivul e realizabil totuși, să prindem play-off-ul”, a completat Paul Pîrvulescu.

Paul Pîrvulescu este însurat cu Ana Pîrvulescu, sora Elenei Gheorghe

Galerie Foto

Etichete: paul pirvulescu , ana pirvulescu , cf inter ilfov , pîrvulescu fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Povestea pilotului din Noua Zeelandă care a fost ținut captiv în junglă aproape 600 de zile, după ce a fost răpit din avion

Philip Mehrtens a aterizat micuțul său avion comercial pe un aerodrom din Papua de Vest pe data de 7 februarie 2023, înainte ca un grup de militanți care luptă pentru independența regiunii să ia cu asalt aeronava. Luptătorii au amenințat că Mehrtens nu va mai fi eliberat niciodată și că îl vor omorî, însă, aproape 600 de zile mai târziu, pilotul neozeelandez a reușit cumva să supraviețuiască acestui coșmar și este acum un om liber, relatează The Guardian.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Presa din Scoția s-a convins de Ianis Hagi! Verdict-fulger după ce a câștigat meciul de unul singur

Câţi bani a ajuns să câştige Bănel Nicoliţă, după ce şi-a distrus averea în 4 ani

S-a dus să-i ceară tricoul lui Mbappe la pauză, când Real avea 2-0, dar nici nu-i trecea prin cap ce avea să urmeze

Exclusiv Gigi Becali, după ce Dan Șucu a reușit transferul mult dorit: ”Mi-a fost rușine”. Acum, patronul FCSB poate regreta

Ion Țiriac, primele declarații după ce și-a desemnat conducătorul imperiului: "Mai mult de atât nu puteam să fac!"

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Kyros Vassaras a dat verdictul, după cea mai controversată fază de la FCSB - Petrolul

Elias Charalambous, mesaj clar după ce Ștefan Târnovanu a fost criticat de Gigi Becali

Veste bună pentru Marius Șumudică! ”Xavi al Serbiei” a revenit la antrenamente

Fotbalistul de 60 de milioane de euro care l-a ”dat pe spate” pe Pep Guardiola: ”E incredibil!”

Citeşte şi

Alex Bourceanu, OUT după doar patru zile

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Anthony Martial a semnat

PEROZCum arată Sophia Loren la 90 de ani. Nici acum nu a renunțat la machiajul și coafurile perfecte, hainele elegante și bijuteriile scumpe

FILM NOWCatherine Zeta-Jones, într-o poză nud, în care are doar pantofi cu toc. "Cum se simte fiul ei când vede asta?", i-au reproșat criticii

Impresarul lui Kiki îl amenință pe Gigi Becali cu judecata, după decizia patronului FCSB! „Să bage mâna în buzunar” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Probleme pentru Real Madrid. Kylian Mbappe s-a accidentat și va rata o serie de meciuri importante citeşte ştirea pe ziare.com

Momentul în care Sever Mureșan a contat pentru sportul românesc. Legătura cu Dinamo și cele 159 de milioane de euro de la Dacia Felix citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Selly și-a dus iubita în vacanță cu un avion privat, la 6 ani de relație: „Când ai bani, ai bani”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Selly și-a dus iubita în vacanță cu un avion privat, la 6 ani de relație: „Când ai bani, ai bani”

Digi World

Ce se întâmplă în organismul tău dacă bei cafea cu lapte. Efectele sunt surprinzătoare, potrivit oamenilor de știință

Digi Animal World

Momentul când o șopârla scapă din gura unui șarpe. Imaginile cu cele două reptile sunt virale