Daniel Paraschiv (dreapta) alături de colegii de la Oviedo / Foto: twitter.com/@RealOviedo

Exclusiv Marius Lăcătuș a dat verdictul despre Daniel Paraschiv, după ce atacantul a marcat primul gol în Spania

articol scris de Digi Sport
23.10.2024, 16:31
  • Europa League: Rangers - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Fenerbahce - Manchester United, joi, 22:00, DGS 2

Daniel Paraschiv (25 de ani), atacantul român al lui Real Oviedo, a reușit să marcheze primul său gol în La Liga 2 (liga a 2-a din Spania).

Fostul vârf al celor de la Hermannstadt a punctat în victoria obținută de echipa sa, scor 4-1, pe teren propriu, contra celor de la Mirandes, în etapa a 11-a din La Liga 2. 

Această reușită a lui Paraschiv nu a putut fi trecută cu vederea de Marius Lăcătuș (60 de ani), fostul atacant al echipei naționale și, printre altele, al lui Real Oviedo (în perioada iulie 1991 - iulie 1993, a marcat 7 goluri și 57 de meciuri). 

Marius Lăcătuș: ”Șansele lui Paraschiv de a juca titular nu sunt foarte mari”

Deși Daniel Paraschiv a reușit să marcheze în ultima partidă, Marius Lăcătuș a spus că șansele românului de a fi titular în atacul lui Oviedo sunt mici, în condițiile în care se luptă pentru un loc în primul 11 cu golgheterul echipei din sezonul trecut, Alemao (26 de ani). 

”Are din păcate ghinionul că atacantul central de la Oviedo este un brazilian Alemao care anul trecut a marcat multe goluri (n.r. 8 goluri) și anul acesta a început foarte bine.

”Șansele lui Paraschiv de a juca titular nu sunt foarte mari, dar acum depinde de el. Dacă evoluțiile lui vor fi bune și va reuși să marcheze, probabil încet-încet își va găsi locul în primul 11. Va fi destul de greu, pentru că sistemul în care joacă Oviedo este un 4-2-3-1”, a spus Lăcătuș, la emisiunea Fotbal Club. 

Marius Lăcătuș: ”Nu-i va fi ușor, dar Paraschiv este un băiat cu capul pe umeri”

De asemenea, Marius Lăcătuș a dezvăluit că a purtat recent o discuție cu Daniel Paraschiv, în care atacantul a spus că se simte foarte bine în Spania la Real Oviedo. 

”M-am întâlnit cu Paraschiv, am vorbit cu el. A zis că se pregătește, că e bine, că totul este ok. Nu este ușor, el a venit de 5-6 luni aici, nu este deloc simplu să se integrezi în cadrul echipei. Nu-i va fi ușor, dar el este un băiat cu capul pe umeri și care își vede interesul”, a mai spus Lăcătuș. 

  • un milion de euro este cota de piață a lui Paraschiv, potrivit Transfermarkt
  • până în vara anului 2027 mai are atacantul român contract cu Real Oviedo
  • un gol a marcat Paraschiv, în 7 partide jucate în acest sezon

Etichete: real oviedo , marius lacatus , daniel paraschiv


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Atac terorist la Ankara: șase morți, inclusiv doi atacatori, și 14 răniți, indică noul bilanț anunțat de Recep Tayyip Erdogan

Cel puțin șase oameni au murit, inclusiv doi atacatori, și alți 14 au fost răniți într-un atac terorist a avut loc miercuri în capitala Turciei, Ankara. Explozii și focuri de armă au fost auzite la fabrica de avioane și drone TUSAȘ, a transmis publicația turcă Hurriyet. Atacul a avut loc în jurul orei 16.00.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner

"Așa mă simt acum!" Pique a "rupt" tăcerea, la doi ani după ce a părăsit-o pe Shakira pentru Clara Chia

Dan Petrescu a avut dreptate! CFR a anunțat verdictul în cazul lui Louis Munteanu: ”Putea fi mult mai grav”

Englezii au făcut ”pariul”: scorul cu care se va termina Rangers - FCSB

Patronul lui PAOK a luat decizia, după ce Răzvan Lucescu a făcut scandal la derby-ul cu AEK

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Brest - Bayer Leverkusen 1-1 / Atalanta - Celtic 0-0, ACUM, la DGS 1 și 2. Barcelona - Bayern, LIVE VIDEO, 22:00, DGS 1

”Cel mai bun jucător de la Rapid” și-a aflat sancțiunea

Ce nebunie! Au plătit CASH peste 65.000.000 €: ”Sunt plini de bani, e impresionant”

Nouă oameni au votat același lucru și Daniel Pancu urmează să plătească

Citeşte şi

Marius Lăcătuș, înainte de Rangers - FCSB: "Se gândesc la alt meci, scoțienii pot profita de asta"

Nota primită de Daniel Paraschiv, după ce ”a spart gheața” în Spania

PEROZIleana Lazariuc și fiul cel mare, într-un selfie care i-a făcut pe fani să le spună că arată ca frații: "Gene de moldoveni frumoși"

FILM NOWExperiența se vede. Denzel Washington a intrat rapid în pielea personajului său din Gladiatorul II: "Mi-am pus costumul și am început"

Următorul transfer pregătit de Gigi Becali în culise! „E cel mai vizibil! Și îl văd potrivit pentru Germania” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Veste importantă pentru Ianis Hagi. „Dușmanul” său de la Rangers, aproape să plece de la echipă, după meciul cu FCSB citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, trup de zeiță într-o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii: „Doamne, ești atât de frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, trup de zeiță într-o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii: „Doamne, ești atât de frumoasă!”

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă