Cristi Săpunaru nu este deranjat că meciul România-Serbia se joacă de la ora 16:00

Reacţia hazlie a căpitanului României, când a fost întrebat de ce se joacă România-Serbia la ora 16:00

13.10.2018, 13:23
  • SuperLiga: Poli Iași - FCSB, luni, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: UTA Arad - Botoșani, luni, 17:00, DGS 1

"Tricolorii" antrenaţi de Cosmin Contra vor juca meciul România-Serbia, probabil cel mai important pentru noi din Grupa a 4-a a Ligii Naţiunilor, de la ora 16:00. O oră total ciudată pentru un meci al tricolorilor, singura partidă oficială pe care România o dispută la o oră atât de devreme, cel puţin după Revoluţie. Cu toate acestea, programarea nu pare să-i deranjeze pe selecţionerul Cosmin Contra şi pe Cristian Săpunaru, ba din contră. Căpitanul "tricolorilor" e bucuros că ajunge mai devreme acasă.

De ce se joacă România - Serbia la ora 16:00

În această competiţie, acest tronson orar este folosit de UEFA pentru programarea unor meciuri din Liga Naţiunilor la solicitarea televiziunilor mari din Europa care vor să aibă posibilitatea transmiterii a cel puţin trei partide pe zi, pe acelaşi canal.

"Am jucat în Turcia şi la ora 12:00, aşa că nu este nicio problemă. Nu, nu este ciudat, abia ajungem mai repede acasă", a afirmat, zâmbind, Cristi Săpunaru la conferinţa de presă de dinaintea partidei România-Serbia.

"Este o oră interesantă pentru că oamenii pot lua masa de prânz şi apoi să vină la stadion. Este o oră foarte bună pentru spectatori", a declarat şi Cosmin Contra la aceeaşi întâlnire cu presa.

România-Serbia se va juca duminică, de la ora 16:00, pe Arena Naţională, şi va putea fi urmărit LiveText pe siteul digisport.ro.

Programul meciurilor rămase din grupa a 4-a a Ligii Naţiunilor

14 octombrie: România - Serbia (Arena Naţională, ora 16:00), Lituania - Muntenegru (ora 21:45)
17 noiembrie: Serbia - Muntenegru (ora 16:00), România - Lituania ( (Stadion "Ilie Oană", Ploieşti, ora 21:45)
20 noiembrie: Serbia - Lituania (21:45), Muntenegru - România (ora 21:45)

Clasamentul Grupei a 4-a, din Liga C

Despre formatul Ligii Națiunilor:

• Câștigătoarele grupelor vor promova în seria superioară a ediției următoare, ultimele clasate retrogradând în Liga inferioară.

• Pe 2 decembrie 2018 are loc tragerea la sorți pentru preliminariile Euro 2020. Cele șase urne valorice vor fi stabilite exclusiv pe baza performanțelor din grupele Ligii Națiunilor. În seria României, câștigătoarele celor patru grupe alături de cele mai bune două ocupante ale locurilor secunde vor fi în a treia urnă valorică pentru tragerea la sorți a preliminariilor Euro 2020. Celelalte echipe vor fi în urna a patra valorică.

• Preliminariile Euro 2020 se desfășoară în perioada martie-noiembrie 2019. Cel mai bine clasate echipe în cele patru grupe din Seria C a Ligii Națiunilor, care nu s-au calificat deja la Euro 2020 prin intermediul preliminariilor, merg în play-off-ul Ligii Națiunilor (martie 2020).

• Cele 4 echipe din play-off vor disputa semifinale într-o singură manșă (pe terenul echipei cu linie de clasament mai bună în grupele Ligii Națiunilor), iar finalistele se vor duela într-o singură manșă (gazda va fi trasă la sorți). Câștigătoarea se califică la Euro 2020.

Etichete: romania serbia , program romania liga natiunilor , de ce se joacă romania serbia la ora 16:00 , liga catiunilor , clasament romania liga natiunilor


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment dur al Giorgiei Meloni: Rusia e o amenințare mai mare decât ne imaginăm. UE trebuie să fie pregătită

Rusia reprezintă o ameninţare mai mare pentru securitatea Uniunii Europene decât pentru apărare, având capacitatea de a utiliza imigrarea ilegală şi alte probleme pentru a submina blocul comunitar, a declarat duminică premierul italian Giorgia Meloni, potrivit Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Volodimir Zelenski nu s-a abținut: gluma făcută, cu trimitere la ajutorul militar al Londrei pentru Ucraina

Exclusiv ”Gigi, ai făcut o achiziție foarte bună!” Primul transfer din 2025 al FCSB-ului, elogiat

OUT de la Genoa! Italienii anunță prima "victimă" a lui Dan Șucu

Lovitura carierei: îl vor pe Ianis Hagi!

Volodimir Zelenski a reacționat imediat după marea victorie a lui Oleksandr Usyk: 340.000 de like-uri!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Pancu l-a auzit pe Șumudică și nu s-a abținut: ”Nu se poate! Nu s-a întâmplat niciodată la echipa asta”

Fără precedent: Drăgușin, ZERO! După ce Tottenham a încasat 6 goluri, l-au ”mitraliat”: ”Nu se poate descrie cât de slab a fost”

Nota lui Andrei Rațiu! A jucat 96 de minute în La Liga, contra celor de la Betis

Marius Șumudică a anunțat TREI transferuri la Rapid! ”Ținta numărul 1” e din SuperLigă + Doi jucători din Serie A

Citeşte şi

Video Serbia-România 25-27. Victorie URIAȘĂ la EHF EURO 2024 și CALIFICARE în Grupa Principală 1. Cine ne-a ajutat

CALIFICARE: România merge în grupa principală la EHF EURO 2024! Care sunt adversarele ”Tricolorelor”

PEROZTânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți: "Mi-am urât înălțimea"

FILM NOWI-a arătat imagini nud și i-a vorbit despre dependența lui de pornografie. Blake Lively l-a dat în judecată pe actorul Justin Baldoni

Ce se întâmplă cu Dan Petrescu. Neluțu Varga îi dă vestea, chiar de ziua lui citeşte ştirea pe Prosport.ro

S-a terminat marele meci dintre Usyk și Tyson Fury! Decizie unanimă a arbitrilor citeşte ştirea pe ziare.com

PROFM Cum arată azi femeia care l-a făcut tată pentru prima dată pe Ștefan Bănică Jr. Camelia Constantinescu preferă o viață discretă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cum arată azi femeia care l-a făcut tată pentru prima dată pe Ștefan Bănică Jr. Camelia Constantinescu preferă o viață discretă

Digi World

O vedetă TikTok a murit la doar 19 ani din cauza unei boli foarte rare care afectează doar câteva sute de persoane din lume. Beandri a îmbătrânit prematur

Digi Animal World

Cum arată câinele care valorează un milion de euro. A fost conceput și născut în România: „A câștigat toate concursurile”