Kevin de Bruyne și soția sa, Michelle Lacroix / Foto: Profimedia

La o lună după ce și-a criticat public colegii, Kevin De Bruyne a cerut să nu fie chemat la naționala Belgiei

articol scris de Digi Sport
04.10.2024, 14:47
  • SuperLiga: UTA - Petrolul, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - Dinamo, vineri, 21:00, DGS 1

Kevin De Bruyne, căpitanul naționalei Belgiei, accidentat, a cerut să nu fie convocat la meciurile cu Italia şi Franţa, prevăzute în această lună în Liga Naţiunilor, a anunţat selecţionerul Domenico Tedesco.

Kevin De Bruyne a cerut să nu fie convocat la naționala Belgiei

Mijlocașul lui Manchester City s-a accidentat la meciul cu Inter Milano, din Liga Campionilor, în septembrie, și a ratat ultimele 4 jocuri din Premier League.

Antrenorul lui City, Pep Guardiola, a confirmat că De Bruyne nu va juca până la încheierea ferestrei internaţionale din cauza unei probleme musculare. Belgia joacă pe 10 octombrie la Roma cu Italia, iar apoi cu Franţa, pe 14 octombrie, la Bruxelles.

Domenico Tedesco a spus că De Bruyne i-a cerut să lipsească şi de la meciurile din noiembrie, tot din Liga Naţiunilor, cu Italia şi Israel, pentru o gestionare mai eficientă a meciurilor pe care le joacă.

Kevin De Bruyne, viitor incert la echipa națională

De Bruyne, 33 de ani, a pus sub semnul întrebării viitorul său la echipa naţională, după ce a fost nemulţumit de mentalitatea de luptă şi capacitatea coechipierilor săi după o înfrângere cu 0-2 în faţa Franţei la Lyon, pe 9 septembrie.

Dar Tedesco a spus că De Bruyne s-a angajat să-şi continue cariera internaţională până la Cupa Mondială din 2026: ''Am avut o lungă conversaţie telefonică. Are o accidentare, dar este foarte motivat să continue cu 'Diavolii roşii' şi să joace la Cupa Mondială din 2026''.

"A cerut să renunţe la aceste meciuri din octombrie, ca şi la cele din noiembrie, pentru a putea avea grijă de corpul său. Programul a devenit şi mai încărcat din cauza Cupei Mondiale a Cluburilor. De aceea el nu este aici acum şi în noiembrie. Dar când va conta cu adevărat - Cupa Mondială - el va fi acolo. Kevin este un mare jucător, dar şi o mare personalitate.

Am vorbit după ce s-a întâmplat în ultimul meci. Bineînţeles că a fost emoţional, îşi doreşte mereu să câştige. Dar nu a menţionat niciodată nume în presă. Trebuie doar să ne ocupăm de asta. În mass-media a devenit un subiect important, doar pentru că Kevin a fost cel care a spus-o. Dar în vestiar nu este un subiect mare", a mai spus Tedesco.

Romelu Lukaku, care a ratat meciurile de luna trecută în timp ce finaliza mutarea de la Chelsea la Napoli, nu a fost rechemat, în ciuda a două goluri marcate în Serie A de la revenirea sa în acţiune.

Etichete: italia , franta , belgia , kevin de bruyne


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ce a pățit o femeie care a găsit o sacoșă cu 28.000 lei și a păstrat-o. Cui aparțineau banii

O femeie în vârstă de 43 de ani a fost reţinută de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Buzău pentru săvârşirea infracţiunii de însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor, după ce ar fi găsit o sacoşă cu 28.000 lei pe care şi-ar fi însuşit-o.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video PAOK - FCSB 0-1. Campioana României îl învinge pe Răzvan Lucescu! Daniel Bîrligea a marcat golul victoriei

FCSB a schimbat "prefixul"! La ce sumă a ajuns în Europa League, după victoria uriașă cu PAOK

Cum l-a numit Elias Charalambous pe Răzvan Lucescu, după PAOK - FCSB 0-1

RFS a scris istorie! Fosta adversară a FCSB-ului a reușit surpriza serii în Europa League

Exclusiv Reacția lui Răzvan Lucescu, după ce PAOK a pierdut acasă cu FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Răzvan Lucescu, discurs dur, în engleză, la adresa românilor. ”Treziți-vă!”

Foto Mesajul postat de Mihai Lixandru, după accidentarea gravă din meciul cu PAOK

Live Video&Score UTA Arad - Petrolul 2-0, ACUM, pe Digi Sport 1. ROȘU Kadiri, arădenii rămân în 10 oameni

Condamnați la închisoare! Grecii au luat decizia în cazul suporterilor FCSB-ului reținuți înaintea meciului cu PAOK

Citeşte şi

Luis Enrique i-a găsit înlocuitorul lui Ousmane Dembele, după ce l-a exclus din lotul lui PSG

Continuă problemele pentru Ianis Hagi! S-a aflat un alt motiv pentru care nu mai joacă la Rangers

PEROZȘi-a dorit să poarte costum de baie, soțul i-a luat o insulă de 50 de milioane $. Stilul de viață opulent al unui cuplu din Dubai

FILM NOWCu tocuri are 1.75 m, dar tot pare o minionă pe lângă fiul de 17 ani. Naomi Watts, mai mândră ca oricând, la braț cu liceanul preferat

A anunțat primul transfer uriaș pe care îl va face Gigi Becali după PAOK – FCSB. „Va fi vândut cu peste 10.000.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

"O să fie Luis Suarez!". Gigi Becali, convins de cel mai scump transfer al verii. Câte milioane de euro speră să obțină pe el citeşte ştirea pe ziare.com

WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane: Samsung, iPhone și Huawei, pe listă. Ce alternative au românii citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fiica lui R. Kelly, distrusă de faptele blamabile ale tatălui ei: "Era totul pentru mine. Nu-mi duc fiul să-l vadă în închisoare"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fiica lui R. Kelly, distrusă de faptele blamabile ale tatălui ei: "Era totul pentru mine. Nu-mi duc fiul să-l vadă în închisoare"

Digi World

Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore în care poți bea doar apă

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului