Kylian Mbappe, după ce Franța a fost eliminată de Spania în semifinalele EURO 2024 / Foto: GettyImages

Kylian Mbappe, OUT din lotul Franței! Explicația selecționerului Didier Deschamps

articol scris de Digi Sport
03.10.2024, 17:03
  • Europa League: PAOK - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Porto - Man. United, joi, 22:00, DGS 2

Kylian Mbappe (25 de ani), căpitanul naționalei Franţei, revenit după o accidentare la coapsă, nu a fost inclus în lotul primei reprezentative pentru meciurile din Liga Naţiunilor împotriva Israelului (10 octombrie) şi a Belgiei (14 octombrie), scrie AFP.

Mbappe, care a jucat mai puţin de 30 de minute miercuri seară pentru Real Madrid împotriva lui Lille, în Liga Campionilor, nu este sută la sută recuperat fizic.

KylianMbappe a fost lăsat acasă pentru meciurile cu Israel și Belgia din Liga Națiunilor

Selecționerul Didier Deschamps (55 de ani) a decis să-l înlocuiască cu jucătorul lui Chelsea, Christopher Nkunku (26 de ani), care va fi alături de Bradley Barcola (22 de ani), Ousmane Dembele (27 de ani), Randal Kolo Muani (25 de ani), Michael Olise (22 de ani) şi Marcus Thuram (27 de ani) în compartimentul ofensiv, informează Agerpres.

La mijloc, Eduardo Camavinga (21 de ani), revenit şi el după o accidentare, a fost convocat la lotul lărgit după anunţul retragerii internaţionale a lui Antoine Griezmann (33 de ani).

Pe de altă parte, mijlocaşul Adrien Rabiot (29 de ani) nu a fost convocat, la fel ca N'Golo Kante (33 de ani), amândoi se confruntă cu probleme musculare.

Didier Deschamps a justificat absența lui Kylian Mbappe

Chiar dacă Mbappe și-a făcut simțită prezența în duelul cu Lille, scor 0-1, din Liga Campionilor, selecționerul Didier Deschamps a decis totuși să nu riște.

"Am vorbit cu Kylian, desigur, pentru că situația lui este încă incertă, după ce a venit ieri. Are un meci sâmbătă, în 48 de ore (n.r. cu Villarreal).

Are o problemă care nu este gravă, dar care necesită tratament pentru a se recupera corect. Nu sunt aici să-mi asum riscuri", a declarat Didier Deschamps, în cadrul unei conferințe de presă, citat de L'Equipe.

Lille - Real Madrid 1-0. Madrilenii, la prima înfrângere din noul format al Ligii Campionilor

”Los Blancos” au plecat din postura de favoriți în duelul cu francezii de la Lille.

În minutul 19, Endrick a pătruns în careu cu mingea la picior, dar șutul său s-a oprit în brațele lui Chevalier. Șase minute mai târziu, gazdele au oferit replica prin Jonathan David, care a trimis mingea cu capul în colțul de jos din stânga, doar că Lunin a intervenit la timp.

Finalul de primă repriză i-a regăsit în atac pe cei de la Lille, iar în minutul 44, Camavinga a comis un henț în careu. După analiza VAR, arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri, iar Jonathan David l-a învins pe Lunin de la punctul cu var.

În partea a doua meciului, Real Madrid a căutat să revină în joc și să egaleze pe tabela de marcaj, însă portarul gazdelor, Lucas Chevalier, a reușit să păstreze poarta intactă la ocaziile irosite de Arda Guler și Antonio Rudiger.

În urma acestui succes, Lille a acumulat 3 puncte și a urcat pe locul 18 în clasament, în timp ce Real Madrid a coborât pe poziția a 17-a, după primele două runde din noul format din Liga Campionilor.

VIDEO Rezumat Lille - Real Madrid 1-0

Etichete: didier deschamps , nationala frantei , kylian mbappe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
VIDEO Imagini din aer din timpul perchezițiilor supravegheate din elicopter, la „Academia de cerșit” din Țăndărei

Razii de amploare la indivizi violenți în mai multe județe din țară. Sute de polițiști și jandarmi verifică mai multe adrese din Sibiu, Brăila și Ialomița. Perchezițiile sunt supravegheate din aer cu un elicopter la Țăndărei. Acolo, în doar câteva ore, oamenii legii au găsit un adevărat arsenal acasă la suspecți: 47 de săbii, mai multe pistoale și o pușcă de vânătoare. 17 persoane bănuite de fapte cu violență urmează să dea explicații în fața polițiștilor.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Surpriză la aeroport! Becali a văzut noul look al lui Octavian Popescu și a spus ce se va întâmpla cu decarul FCSB-ului

Simona Halep - Arina Rodionova 6-2, 4-6, 6-4. Românca a ”spart gheața”, după 777 de zile

Video Simona Halep - Anna Blinkova 2-6, 1-6 | ”Simo” a fost eliminată de la WTA Hong Kong. ”Mulțumim, Simona!” VIDEO

Antrenorul lui Rangers a rupt tăcerea! Ce a spus de Ianis Hagi, după ce l-a reprimit la echipa mare

Cum l-a numit Philippe Clement pe Ianis Hagi, după ce șefii lui Rangers l-au pus să îl reprimească în lot

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ce ar fi vrut să vadă Ilie Dumitrescu în primul 11 de la FCSB, la meciul cu PAOK

Foto Românul care a jucat împotriva lui Leo Messi! Nota primită la finalul meciului

Exclusiv Declarația în forță a secundului lui Răzvan Lucescu, cu o oră înainte de PAOK - FCSB

PAOK - FCSB. Primul 11 ales de campioana României

Citeşte şi

Video Au apărut imaginile! Momentul în care Enrique îl ceartă pe Mbappe, iar francezul nu îndrăznește să spună nimic

Cum l-au ironizat francezii pe Mbappe după eșecul Realului în fața lui Lille. ”Enervant”

PEROZCine e superba viitoare noră a lui Michael Schumacher. Laila s-a născut în Bosnia, a vrut să devină criminalist, dar a ajuns model

FILM NOWMomentul stânjenitor când Melanie Griffith a făcut-o să roșească pe fiica ei, Dakota Johnson, în fața lui Obama: „Am murit”

Cum a reușit Elias Charalambous să facă ce nu au putut ultimii 11 antrenori de la FCSB: "A ținut cont de ce am discutat" citeşte ştirea pe Prosport.ro

„Rangers l-ar putea ceda pe Ianis Hagi la FCSB”. Presa internațională dezvăluie planul pus la punct de Gigi Becali citeşte ştirea pe ziare.com

WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane: Samsung, iPhone și Huawei, pe listă. Ce alternative au românii citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Melodia originală “Dr. Beat”, virală acum pe TikTok, era cântată de Gloria Estefan. Cum arată clipul filmat în anii '80

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Melodia originală “Dr. Beat”, virală acum pe TikTok, era cântată de Gloria Estefan. Cum arată clipul filmat în anii '80

Digi World

Trucul care a făcut furori pe TikTok, demontat de specialiști. De ce nu e bine să păstrezi fructele de avocado în apă

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului