Lamine Yamal / Foto: GettyImages

Comunicatul oficial emis de naționala Spaniei despre starea lui Lamine Yamal! + Ce a declarat fotbalistul

articol scris de Digi Sport
14.10.2024, 13:10
  • Fotbal U20: România - Elveția, luni, 19:00, DGS 1

  • Nations League: Belgia - Franța, luni, 21:45, DGS 1

Spania a câștigat partida cu Danemarca, scor 1-0, din grupa A4, din Nations League, ce a putut fi urmărită ÎN DIRECT la Digi Sport.

Lamine Yamal (17 ani), unul dintre candidații la câștigarea Balonului de Aur, a fost titular în partida cu danezii, însă a părăsit terenul de joc, în minutul 90+3, când a fost înlocuit cu Gomez.

Echipa națională a Spaniei: "S-a decis retragerea lui din lot pentru a evita orice risc de accidentare"

Chiar dacă s-a crezut că a avut ceva probleme musculare la picior, la finalul partidei, atacantul iberic nu se confruntă cu o accidentare, în urma testelor efectuate.

Yamal va rata meciul Spaniei cu Serbia, prevăzut marţi în Grupa A4 din Liga Naţiunilor la fotbal, scrie Reuters, citat de Agerpres

Duminică, 13 octombrie, jucătorul a fost supus unei test de rezonanţă magnetică (RMN) la Madrid şi a părăsit cantonamentul Spaniei.

"Testele nu au evidenţiat nicio leziune structurală, iar personalul medical al Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF) a confirmat că este un caz de contractură musculară.

Prioritizând sănătatea jucătorului şi pentru a evita orice risc de accidentare înaintea meciului care urmează cu Serbia, s-a decis retragerea lui din lot", a anunţat duminică echipa naţională a Spaniei într-un comunicat.

Prima reacție a lui Lamine Yamal după ce a părăsit cantonamentul echipei naționale

Yamal a fost un jucător cheie în victoria Spaniei la EURO 2024. El a marcat cinci goluri şi a oferit cinci pase decisive în 11 meciuri pentru Barcelona în toate competiţiile din acest sezon.

"Da, mă simt mai bine acum. Trebuie să mă recuperez și să mă întorc pe gazon cât mai repede posibil.", a declarat Lamine Yamal, pentru La Chiringuito.

Rodrigo Riquelme de la Atletico Madrid a fost convocat pentru a-l înlocui pe Yamal pentru meciul de marţi cu Serbia de la Cordoba.

În urma numeroaselor accidentări din lotul Spaniei, selecționerul Luis de la Fuente s-a simțit obligat să-l cheme pe Rodrigo Riquelme ca înlocuitor al lui Lamine Yamal, pentru meciul cu Serbia. Extrema celor de la Atletico Madrid s-a alăturat grupului pentru a patra rundă din Liga Națiunilor.

Nu este prima convocare a fotbalistului la naționala de seniori. El a debutat sub conducerea lui De la Fuente în luna noiembrie 2023, într-un meci cu Cipru, când a intrat în locul lui Mike Oyarzabal (27 de ani). În următorul meci, cel cu Georgia, a prins doar 5 minute.

Rodrigo Riquelme a jucat în finala Campionatului European U21, pierdută în fața Angliei, cu scorul de 0-1.

  • Rodrigo Riquelme a bifat 15 selecții pentru naționala U21 a Spaniei, în care a marcat 5 goluri.
  • Rodrigo Riquelme a înregistrat 57 de apariții pentru Atletico Madrid, în care a înscris 4 goluri și a oferit 6 pase decisive.

Etichete: barcelona , spania , lamine yamal , rodrigo riquelme


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un neozeelandez care a dispărut împreună cu copiii săi a fost zărit în sălbăticie, după trei ani de căutări. Era înarmat și camuflat

Un bărbat din Noua Zeelandă care a dispărut cu trei ani în urmă, după ce s-a certat cu fosta soție, a fost zărit pentru prima oară în sălbăticie împreună cu cei trei copii ai săi, potrivit The Guardian.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Cum l-au numit italienii pe Dennis Man, care a oferit imaginea serii la Cipru - România

UEFA nici n-a vrut să stea la discuții: NU ferm pentru România!

Englezii au folosit un singur cuvânt, când au aflat cât costă Joyskim Dawa

Exclusiv ”L-am întrebat dacă știa că e român”. Rupe plasele în străinătate și e dorit de FCSB: 2.500.000 €

Fără milă! Fotbalistul României ”desființat” după meciul cu Cipru: ”E un dezastru viu! Rușinea fotbalului românesc”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Restricția care va aduce aproape sigur un ”balaur” în calea României spre CM 2026! Nu mai există grupă accesibilă

Video Exclusiv Cât plătește, de fapt, Rapid pentru închirierea stadionului Giulești în fiecare lună

Neil Lennon a dat verdictul despre Ianis Hagi + Mesajul pentru antrenorul lui Rangers

A supărat pe cine nu trebuia și cariera ei s-a încheiat! Apoi a luat o decizie neașteptată: 2.000 $ în 24 de ore. ”Nu am limită”

Citeşte şi

Oficial Barcelona a făcut anunțul despre Lamine Yamal

Unul dintre cei mai mari jucători din istoria fotbalului a dat verdictul în privința lui Lamine Yamal

PEROZCum arată Halle Berry într-o zi obișnuită, la cumpărături. A renunțat la rochiile mulate și a îmbrăcat un trening lejer

FILM NOWJennifer Grey, în formă la 37 de ani de la rolul din "Dirty Dancing", la premiera noului ei film. Puțini i-ar da vârsta din buletin

„N-a venit niciun contract!”. Vești foarte importante despre transferul lui Antonio Luna la Dinamo citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Luați-vă o cameră!" Scene pasionale cu Aryna Sabalenka și iubitul ei, la câteva luni după ce fostul prieten al jucătoarei a murit VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Obiectivul turistic preferat de turiștii străini va fi închis pentru prima dată după 50 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

Digi World

O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia