Valentin Badea și Sorin Paraschiv, la CSM Alexandria / Foto: Facebook @Club Sportiv Municipal Alexandria

Oficial Sorin Paraschiv și Valentin Badea fac echipă la un club din Liga 3

articol scris de Digi Sport
09.07.2024, 12:58
  • Liga 2: FC Bihor - FCU Craiova, luni, 16:00, DGS 1

  • Liga 2: Csikszereda - CSM Focșani, luni, 20:00, DGS 1

Sorin Paraschiv (43 de ani) și Valentin Badea (41 de ani) vor colabora la CSM Alexandria, grupare de Liga 3 din România.

Sorin Paraschiv este noul team manager de la CSM Alexandria, în timp ce Valentin Badea se va implica pe partea de imagine și consultanță managerială.

Sorin Paraschiv și Valentin Badea, la CSM Alexandria

CSM Alexandria a anunțat venirile lui Sorin Paraschiv și Valentin Badea la club prin intermediul unui comunicat postat pe rețelele sociale.

Sorin Paraschiv și Vali Badea la CSM Alexandria. Secția de fotbal a CSM Alexandria s-a întărit considerabil cu doi foști fotbaliști, alexăndrineni, care doresc să pună umărul la relansarea fotbalului din Alexandria și din județul Teleorman.

Pentru următorul sezon, Team manager este Sorin Paraschiv, fost internațional născut la Alexandria. În vârstă de 43 de ani, Sorin Paraschiv a jucat la CSS Alexandria, unde a început fotbalul, după care la Steaua, Unirea Urziceni, Farul Constanța și Concordia Chiajna.

În străinătate, Paraschiv, mijlocaș la închidere, a evoluat în Italia, la Rimini, respectiv în Ucraina, la Volyn Lutsk. Paraschiv a jucat de patru ori în echipa națională a României, fiind de trei ori campion național cu roș-albaștrii, cu care a și ajuns în semifinalele Cupei UEFA.

Un alt fost mare jucător, Valentin Badea, după ce a fost ales consilier local la Primăria Municipiului Alexandria, a decis să îl ajute pe colegul și prietenul său Sorin Paraschiv, urmând să se implice pe parte de imagine și consultanță managerială, la secția de fotbal a CSM Alexandria.

Născut tot la Alexandria, fostul atacant care va împlini în toamnă 42 de ani, a început fotbalul la Rulmentul Alexandria, după care a explodat în fotbalul mare la Jiul Petroșani, Vaslui, Steaua, Universitatea Craiova, Poli Iași, Brașov, Concordia Chiajna, Farul Constanța și UTA Arad. A jucat și în străinătate, în Grecia și în Golful Persic.

Una dintre realizările sale majore în carieră a fost că a marcat un gol, în grupele Ligii Campionilor, pentru Steaua, într-un meci cu Real Madrid. Cu cei doi foști mari jucători alături, viitorul fotbalului la CSM Alexandria este unul cel puțin promițător.

Eforturile lor se vor conjuga cu ale președintelui CSM Alexandria, Bogdan Ciobanu și, pe parte administrativă ale lui Constantin Miruță, fost căpitan în Divizia B la Rulmentul Alexandria.

Antrenor principal, pentru următorul sezon, la CSM Alexandria este Ștefan Odoroabă. Împreună suntem CSM Alexandria!”, au transmis cei de la CSM Alexandria, pe Facebook.

CSM Alexandria a retrogradat în Liga 3 din România la finalul sezonului 2023/2024.

Etichete: sorin paraschiv , valentin badea , csm alexandria


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a reacționat femeia care a sesizat CCR privind candidatura lui Șoșoacă după decizia Curții. „Voi deschide o șampanie”

Amalia Bellantoni, femeia care a sesizat Curtea Constituțională cu privire la candidatura Dianei Șoșoacă, a sărbătorit sâmbătă seara decizia CCR în privința președintelui SOS România. Aceasta a făcut un live pe Facebook în care a spus despre Șoșoacă că „nu are ce căuta” în cursa prezidențială.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Un copil l-a văzut pe Gigi Becali și i-a zis direct: ”Domnu', îmi dați 50 de lei?”. Nu se aștepta la ce a urmat

Foto Imagini horror! Căpitanul lui Real Madrid riscă finalul carierei, după o accidentare greu de privit

Video FCSB - Gloria Buzău 3-2. Popescu și Bîrligea duc formația ”roș-albastră” la doar două puncte de play-off

Marius Șumudică a anunțat în vestiar că vrea să-și dea demisia! Ce urmează la Rapid

Exclusiv OUT! Gigi Becali a anunțat că nu-l mai vrea la FCSB, deși a semnat acum o lună! Nici Darius Olaru n-a scăpat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Philippe Clement a dat verdictul, după ce Ianis Hagi a luat roșu la 35 de minute de când a intrat pe teren

Exclusiv "Zic, că mă enervez acum!" Gigi Becali, mesaj tranșant pentru Mircea Lucescu

Charalambous, încântat de Tavi Popescu: ”Unul dintre cei mai buni din România”

Foto Au apărut imaginile! Ce a făcut antrenorul lui Rangers când Ianis Hagi a ajuns lângă el, după eliminare

Citeşte şi

Foto Exclusiv Stadion de Liga 3, gazon de Champions League! Cel mai mare oraș din România care nu a avut niciodată echipă în prima divizie

Video Isterie totală la golul lui Patrick Petre: ”Suntem în finală! Mi-au dat lacrimile! Golgheterul nostru, băiatul lui Florentin Petre"

PEROZGeorgina Rodriguez, într-o rochie minusculă care i-a marcat formele și i-a dat de furcă. Necunoscută înainte de Ronaldo, faimoasă azi

FILM NOWHalle Berry, selfie în care apare topless, acoperită doar cu un braț. 58 de ani în buletin, cu decenii mai tânără la trup și chip

Alexi Pitu vorbește, în premieră, despre negocierile cu viitoarea sa echipă: "Trebuie să plec cât mai repede!" citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Domnu', îmi dați și mie 50 de lei?" Cum a reacționat Gigi Becali VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

5 declarații bizare pentru care Șoșoacă trebuia ”interzisă" de alegătorii români, înainte de a o face CCR citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, aranjată așa cum rar au văzut-o fanii. Abia au recunoscut-o: „Așa da! N-am nimic de reproșat”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, aranjată așa cum rar au văzut-o fanii. Abia au recunoscut-o: „Așa da! N-am nimic de reproșat”

Digi World

Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore în care poți bea doar apă

Digi Animal World

Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit virale