Florin Maxim, antrenorul echipei Corvinul Hunedoara / Foto: Profimedia

Video Florin Maxim a acuzat arbitrajul, după eșecul de la Voluntari: ”Cum să nu vezi?”. Reacția lui Claudiu Niculescu

articol scris de Digi Sport
25.08.2024, 19:55
  • Champions League: Bologna - Șahtior, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

Claudiu Niculescu și Florin Maxim au reacționat la finalul meciului dintre FC Voluntari și Corvinul Hunedoara, încheiat cu victoria ilfovenilor, scor 2-0.

În urma acestui rezultat, ilfovenii se află pe locul patru în clasament, cu opt puncte, la egalitate cu CSM Reșița. De cealaltă parte, hunedorenii au rămas pe ultima poziție, dar au trei meciuri în minus disputate.

Florin Maxim a acuzat arbitrajul, după ce echipa sa a fost învinsă de FC Voluntari

La finalul partidei de la Voluntari, Florin Maxim a acuzat arbitrajul și a susținut că Lucas Câmpan a fost eliminat mult prea ușor. De asemenea, antrenorul Corvinului a anunțat că niciun jucător de la echipa sa nu va mai pleca în această vară.

Maxim a vorbit și despre anularea dreptului de promovare al Corvinului și a avut un mesaj în acest sens pentru jucătorii săi.

”Nu a fost un joc rău. Au fost niște momente pe care noi nu le-am gestionat bine. Știam că sunt periculoși la faze fixe. Ne-au surprins. Am fost puțini depășiți. E și o oarecare oboseală și psihică și fizică pentru noi.

Foarte ușor a fost acordat al doilea galben. Să rupi jocul pe o căldură de așa fel. Prea ușor primul galben. Se întâmplă astfel de lucruri. Al doilea galben pentru o ținere. Să dai al doilea galben pentru atât? E acoperit de regulament.

Suntem o echipă fără drept de promovare. Au mai fost arbitraje de acest gen și în sezonul trecut. Să nu vezi 3-4 faze și pe celelalte să le vezi? Am avut și noi tableta pe margine. Am făcut ce am putut.

Nu a fost ușor. Înaintea meciului de Cupă le-am zis să nu afle din presă. Am avut această informație. Am avut o ședință cu ei și mi-a fost teamă de acel meci de Cupă când le-am văzut fețele. Este greu.

Trebuie să mai aducem jucători numeric. Suntem foarte puțini pentru că ne-au plecat jucători. AM încredere în mine, în staff că vom fi bine. Nu este ușor nici pentru mine.

Sunt un antrenor tânăr și pentru mine nu e o problemă timpul. Vreau să cred că nici pentru jucători pentru că mulți dintre ei sunt la primul an de Liga 2. Nu mai pleacă nimeni. Ne-am pus și o strategie. Trebuie să ne înțeleagă și ei.

Suntem o echipă. Fiecare are interesul lui, dar trebuie să avem un interes comun. Vedem în iarnă. Până în iarnă nu mai pleacă nimeni. E frustrant. Nu că ne așteptam, dar luam în calcul.

Credeam că vom găsi înțelegere de la echipele din Liga 2. A fost acea problemă de termen. Dacă vrem să primim și altfel, Voluntari a câștigat Cupa României și nu a avut drept să joace în cupele europene.

A fost un șoc și pentru mine, dar am luat în calcul și acest aspect. E frustrant. Voi merge și voi sta în continuare la Corvinul.”, a spus Florin Maxim la flash-interviu.

VIDEO Declarațiile lui Florin Maxim

Claudiu Niculescu consideră că victoria lui FC Voluntari este pe deplin meritată

Claudiu Niculescu a vorbit și el despre victoria echipei sale împotriva Corvinului Hunedoara și a explicat cât de mult a contat eliminarea suferită de oaspeți, dar a felicitat jucătorii ambelor echipe pentru evoluția din acest meci.

De asemenea, Niculesu a vorbit și despre meciul din Cupa României, cu Dinamo, din play-off-ul competiției. Echipa câștigătoare va evolua ulterior în grupele Cupei României.

”A fost un joc greu, exact cum mă așteptam. Sunt una dintre cele mai bune echipe din Liga 2. Spun asta pentru că îi cunosc foarte bine. Știu ce jucători au în componență. Dacă le dai spații, te pot taxa.

Am reușit să câștigăm până la urmă. Ne-a avantajat și acea eliminare din minutul 30. Ușor, ușor se așază lucrurile și la noi și avem omogenitate. Ne așteaptă două meciuri extrem de importante.

Sunt bucuros că am obținut o victorie meritată, care ne ajută din punct de vedere al moralului. Este doar o victorie. Mai sunt multe puncte în joc și sper să obținem cât mai multe pentru a ne califica în play-off.

E un lucru pozitiv că am legat victoriile, e important pentru moral. Ne așteaptă o perioadă greu. Sunt momente în care suferim. Poate suferă și ritmul de joc pentru că temperatura de la ora jocului au fost infernală.

Nu știu cum au putut alerge. Mă refer la jucătorii ambelor echipe. E greu și să stai în căldură. Merită felicitați băieții pentru efortul depus. Vom începe refacerea din această seară.

Vom încerca să ne calificăm în Cupa României, întâlnim o echipă care se află într-o formă foarte bună. E normal că este un sentiment special când întâlnești un club alături de care ai obținut cele mai mari rezultate.

Până la urmă e doar un joc, joacă elevii mei. Sper să o facă bine, să creadă în șansa lor. Este o echipă care arată bine în acest început de sezon. Victoria cu Universitatea Craiova a fost meritată”, a spus Claudiu Niculescu.

VIDEO Rezumatul partidei FC Voluntari - Corvinul 2-0

Clasament Liga 2

Clasament Liga 2 / Foto: Captură digisport.ro

Etichete: claudiu niculescu , florin maxim , video voluntari corvinul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat din Cluj și-a bătut șeful după ce s-au certat la telefon, pe e-mail și apoi față în față. Ce a pățit angajatul și de la ce a pornit scandalul

Furia scăpată de sub control la serviciu i-a adus o amendă penală usturătoare unui bărbat din Cluj. Pentru că nu și-a stăpânit emoțiile și și-a lovit șeful, bărbatul trebuie să plătească acum 8.000 de lei. Scandalul, scrie știridecluj.ro, a pornit de la o ceartă prin telefon, continuată pe e-mail și apoi față în față, pe tema concediului de odihnă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Dan Nistor a făcut gluma serii, după ce ”U” Cluj a învins-o pe Rapid în Giulești

Ofertă pentru Ianis Stoica: salariul, de trei ori mai mare decât la Hermannstadt! Atacantul a dat deja răspunsul

Video Jurnaliștii spanioli l-au descris pe Andrei Rațiu în două cuvinte, după super golul marcat în Rayo - Osasuna

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv Verdictul a fost dat în direct după prima seară de UEFA Champions League: ”Va fi campioană!”

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

Subiect închis: Ianis Hagi a decis unde va evolua! Cum l-au numit scoțienii

UEFA a scris un singur cuvânt pe internet, după ce Bayern a marcat nouă goluri cu Dinamo Zagreb

Citeşte şi

Video Reacția lui Claudiu Niculescu când a aflat că Gigi Mulțescu a încetat din viață

Fiul lui Claudiu Niculescu a debutat la Rapid, cu Marius Șumudică pe margine

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWMichael Douglas a dezvăluit cum a reușit să joace atât de bine scenele intime din „Basic Instinct”: „Sunt expert”

Lovitură cruntă pentru Rapid! Motivul pentru care Marius Șumudică nu-i poate utiliza pe Aaron Boupendza și Clinton N’Jie citeşte ştirea pe Prosport.ro

„Intrăm în grevă”. Unul dintre favoriții la câștigarea Balonului de Aur anunță un cutremur în fotbal citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Digi World

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia