Claudiu Niculescu, după FC Voluntari - Concordia Chiajna 1-1 / Foto: Captură Digi Sport

Claudiu Niculescu, după FC Voluntari - Concordia Chiajna 1-1: ”Nu mi-a picat bine” + Reacția lui Ilie Poenaru

articol scris de Digi Sport
09.08.2024, 21:02
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

FC Voluntari și Concordia Chiajna au încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa a doua din Liga 2.

Confruntarea dintre cele două echipe a putut fi urmărită în direct pe Digi Sport 1. De asemenea, abonații Digi România au mai putut urmări partida pe site-ul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport.

Claudiu Niculescu a fost nemulțumit de remiza dintre FC Voluntari și Concordia Chiajna

Claudiu Niculescu (48 de ani), antrenorul celor de la FC Voluntari, ar fi vrut ca elevii săi să obțină o victorie în duelul cu Chiajna și este nemulțumit de faptul că fotbaliștii săi au acumulat doar puncte în clasament, de la startul noului sezon de Liga 2.

Nu mi-a picat bine această remiză. Nu am făcut un joc rău, dar ăsta este fotbalul. Adversarul a venit peste noi. Am făcut pasul în spate să conservăm rezultatul.

Acea minge respinsă a contat mult (n.r. se referă la golul marcat de Concordia Chiajna). Până la urmă ăsta e fotbalul. Trebuie să învățăm din greșelile pe care le-am făcut astăzi.

Cred că e vorba de lipsa de omogenitate. Încă nu s-a format acel grup pe care îl vreau eu. Am luat doar 2 puncte și nu este mulțumitor deloc. Săptămâna următoare avem meci la Mioveni și ne așteaptă o partidă grea.

Trebuie să eliminăm greșelile pe care le-am făcut în acest meci. Favoriți nu suntem la promovarare. Sunt alte cluburi care și-au declarat intenția. Nicio echipă nu este favorită. Va fi o luptă crâncenă pentru accederea în play-off, în primul rând”, a declarat Claudiu Niculescu, la flash-interviu.

Ilie Poenaru: ”Nu putem să creștem decât prin joc și rezultate

Suntem supărați mai ales după meciul trecut, când am pierdut. Un meci pierdut din faze fixe. Suntem în schimbare totală. Încă nu suntem omogeni și nu avem ritm de joc.

O parte din ceea ce am lucrat a mers și ne-a ieșit. Trebuie să ne recâștigăm ritmul.

Adrian Petre trece printr-o perioadă mai grea. Așa sunt atacanții. Trebuie să fim alături de el și nu cred că și-a spus ultimul cuvânt în fotbal. Nu putem să creștem decât prin joc și rezultate.

Trebuie să facem o echipă. Luăm fiecare meci în parte și încercăm să câștigăm fiecare joc. Până la finalul campionatului e un drum lung, dar până acolo ne așteaptă play-off-ul”, a declarat Ilie Poenaru, la finalul jocului FC Voluntari - Concordia Chiajna 1-1.

Clasamentul din Liga 2

Clasament Liga 2 / Foto: Digi Sport

VIDEO cu rezumatul partidei FC Voluntari - Concordia Chiajna 1-1

Etichete: claudiu niculescu , ilie poenaru , rezumat voluntari - chiajna , video voluntari - chiajna , claudiu niculescu nemultumit


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Elon Musk s-a întrebat de ce „nimeni nu încearcă să îi asasineze pe Biden și Kamala Harris”. Ce a urmat după aceea

Postările patronului pe contul său sunt, de cele mai multe ori, oglinda companiei. Elon Musk, care deține rețeaua de socializare X, postează des, dar uneori mesajele sunt greu de descifrat. De data aceasta este vorba despre o postare politică, urmare a incidentului tratat drept posibilă tentativă de asasinat, a cărui victimă ar fi putut fi candidatul republican la alegerile prezidențiale, Donald Trump. 

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Exclusiv OUT! Abia a semnat, dar patronul l-a luat la țintă: ”Greșeala mea”. Alți trei jucători, direct pe bancă

Corriere dello Sport anunță o lovitură de proporții: "Negocierile pentru Dennis Man încep de la 30 de milioane €!"

Exclusiv Gigi Becali a luat o decizie radicală după CFR Cluj - FCSB: ”La revedere! S-a terminat”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

"Asta ar însemna finalul sezonului!" Scenariu dramatic venit din Italia, după accidentarea lui Valentin Mihăilă

Alex Chipciu a venit cu replica, după ultimele declarații ale lui Gigi Becali

Foto Decizie istorică: Portugalia scoate monedă cu Cristiano Ronaldo! Cum arată și cât valorează

Premiile în bani pe care UEFA le pune pe masă în noul format Champions League

Citeşte şi

Video Reacția lui Claudiu Niculescu când a aflat că Gigi Mulțescu a încetat din viață

Fiul lui Claudiu Niculescu a debutat la Rapid, cu Marius Șumudică pe margine

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWNu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce mama actriței a murit

Fotbalist de națională, ultimul transfer în Superliga. Unde va juca fundașul din Benin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Jordan Chiles nu renunță! Gimnasta din SUA acuză un „grav conflict de interese” și vrea înapoi medalia de bronz citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică și-a expus formele neatinse de bisturiu, pe litoralul românesc, în costum de baie: "La vârsta ta, ești nr. 1"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică și-a expus formele neatinse de bisturiu, pe litoralul românesc, în costum de baie: "La vârsta ta, ești nr. 1"

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia