Zeljko Kopic la o conferință de presă / Foto: Digi Sport

Zeljko Kopic a spus pe ce se vor concentra "Câinii" în derby-ul cu FCSB, dar și cine sunt jucătorii indisponibili

articol scris de Digi Sport
18.10.2024, 14:17
  • SuperLiga: Buzău - Hermannstadt, vineri, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: ”U” Cluj - Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

Dinamo București primește vizita celor de la FCSB, duminică, 20 octombrie, de la ora 21:00, în derby-ul din etapa a 13-a a SuperLigii, ce va putea fi urmărit ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Înaintea "Eternului Derby", "Câinii roșii" sunt pe locul al 5-lea în clasament, cu 18 puncte înregistrate, în timp ce rivala ocupă poziția a 7-a, cu 16 puncte obținute.

Zeljko Kopic: "Ne concentrăm pe instensitate și stabilitate. Doar Bordușanu și Florescu nu vor fi disponibili"

Clasicul României este mai strâns ca niciodată, datorită situației din clasament, iar antrenorul Zeljko Kopic a declarat că echipa sa este în efectiv complet, neputând miza doar pe Antonio Bordușanu și Andrei Florescu.

"Adversarul are calitate, dar de cealaltă parte, noi suntem în efectiv aproape complet, doar Antonio Bordușanu și Andrei Florescu sunt indisponibili și avem suporterii în spate.

Mergem pe Arenă să dovedim că putem juca un fotbal de calitate și sperăm ca la final să avem motiv de bucurie.

Ne vom concentra, ca până acum, pe intensitate și stabilitate. Va fi un meci dificil, însă nu ne vom schimba stilul de joc din acest motiv.

Cel mai important meci este următorul, întotdeauna. După derby-ul din această duminică, cel mai important meci va fi cel cu Hermannstadt.", a declarat antrenoprul câinilor, la conferința de presă desfășurată pe pagina de Facebook a clubului.

Clasament SuperLiga

Clasament SuperLiga / Captura: Digi Sport

Răzvan Patriche: "Datorită vârstei pe care o am, văd diferit astfel de meciuri. Ne-am obișnuit cu presiunea"

Răzvan Patriche (38 de ani), unul dintre veteranii "Câinilor", a început ca rezervă sezonul 2024/2025, însă accidentările din apărare l-au făcut pe acesta să revină în primul 11 al formației din ”Ștefan cel Mare”.

Fundașul a vorbit despre derby-ul cu FCSB și speră ca alături de coechipierii săi să vadă doar lucrurile pozitive din această partidă. 

"În astfel de meciuri presiunea este enormă, foarte important este să iei partea pozitivă. Trebuie să încerci să te motivezi mai mult. Este dificil, când eram mai tânăr gestionam astfel, compliucam lucrurile. Acum, cu experiența pe care am acumulat-o sunt diferit, văd lucrurile diferit.

Gestionez astfel situația. De când am venit la Dinamo a fost presiune, din cauza retrogradării și a rezultatelor slabe din anii trecuți.

Mereu este presiune la Dinamo, iar noi jucătorii ne-am obișnuit. În aceste meciuri este diferit. Am un lot mixt, cu jucători tineri și experimentați.", a fost mesajul transmis de Patriche.

Etichete: derby , dinamo fcsb , zeljko kopic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
VIDEO Anunțul care a provocat cozi kilometrice de mașini în Timișoara: Un tânăr s-a oferit să plătească oricui plinul de combustibil

Îmbulzeală vineri în Timișoara, după ce un tânăr a anunțat, pe rețelele sociale, că plătește plinul de combustibil oricui vine într-o anumită stație peco din oraș, timp de o oră.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Real Madrid a luat decizia așteptată de toată lumea, după ce Kylian Mbappe a fost acuzat de viol

Exclusiv OUT! Verdict fără dubii în direct, după calificarea României U21: ”Pierde Campionatul European, e clar”

Foto ”Cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”, de nerecunoscut: transformare radicală! ”Nu poate fi ea” / ”Incredibil”

Prețuri exorbitante și telefoane interzise. Suedezii au publicat imagini din "camera secretă" în care a petrecut Mbappe

Exclusiv Decizia luată de Daniel Pancu, după ce Rareș Ilie a înjurat-o pe Steaua în Giulești, la România U21 - Elveția U21

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

MM Stoica a văzut explicația lui Rareș Ilie, după ce ar fi înjurat-o pe Steaua în Giulești, și a reacționat: ”Nu mai contează”

David Popovici a semnat

Ofertă pentru Dan Petrescu: reacția ”Bursucului”

Cum poate promova România în Liga B, dacă pierde pe teren propriu cu Kosovo

Citeşte şi

Cornel Dinu a vorbit despre avantajul lui Dinamo în derby-ul cu FCSB

Exclusiv Iasmin Latovlevici, sfat jucătorilor de la FCSB, pentru perioada de "foc" care urmează

PEROZO tânără a fost trimisă acasă de la job după ce șefii i-au reproșat că poartă o ținută indecentă: ”Ar trebui să-mi dau demisia?”

FILM NOWCum arată Jean-Claude Van Damme în 2024, la 64 de ani. Își serbează ziua în 18 octombrie. 5 mariaje cu 4 femei și o viață tumultoasă

”Sunt convins! Se poate bate la primele locuri”. Cum prefațează Helmut Duckadam derby-ul Dinamo – FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Ce-a ajuns Hagi, o catastrofă absolută! Ca om, e o dezamăgire totală" Simbolul fotbalului românesc, desființat citeşte ştirea pe ziare.com

Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, la un pas să aibă un accident vestimentar în timp ce o imită pe Marilyn Monroe. Clipul, vizionat de milioane de ori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, la un pas să aibă un accident vestimentar în timp ce o imită pe Marilyn Monroe. Clipul, vizionat de milioane de ori

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Momentul când o șopârla scapă din gura unui șarpe. Imaginile cu cele două reptile sunt virale