Vlad Chiricheș, în tricoul FCSB-ului / Foto: Sport Pictures

Vlad Chiricheș a fost pe punctul de a lua o decizie radicală în cariera sa

articol scris de Digi Sport
29.06.2024, 14:03
  • Media: Liga Digisport, miercuri, 17:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, DGS 1

FCSB a câștigat titlul de campioană a României, în sezonul recent încheiat.

Vlad Chiricheș (34 de ani) a fost unul dintre artizanii succesului ”roș-albaștrilor”, chiar dacă a fost măcinat de accidentări.

Vlad Chiricheș a dezvăluit că a luat în calcul, în sezonul trecut, să se retragă

Vlad Chiricheș, fundașul central al FCSB-ului, se află în aceste zile în cantonament cu ”roș-albaștrii”, într-un stagiu de pregătire din Olanda.

Printre ședințele de pregătire și meciurile de verificare, stoperul echipei campioane și-a făcut timp să analizeze sezonul recent încheiat din SuperLigă, dar să și reflecteze asupra accidentărilor dese din carieră.

Cumva m-am maturizat în toți acești ani, când am jucat 'în afară'. Perioadele grele cu accidentările m-au împins să-mi doresc mai mult de la fizicul meu și să fac mai mult pentru a-mi prelungi cariera.

În acest sezon, am avut două zile mai grele după accidentare. Cumva mi-a trecut prin cap ideea de a mă opri. Am avut prieteni și familia care m-au susținut și m-au ajutat să-mi pun niște întrebări în sensul ăsta.

După două zile am revenit asupra deciziei și am zis să mai trag o dată și să continui. Am fost multe accidentări de-a lungul timpului.

Îți dai seama că ai multe frustrări și-ți trec multe lucruri prin cap. Am avut oameni frumoși și apropiați care m-au împins să mă mai gândesc.

E clar că m-au tras în jos accidentările, dar nu regret nimic. M-au ajutat să fiu mai puternic mental și m-au ajutat să fiu persoana care sunt acum. M-au ajutat să mă pregătesc mai bine și să-mi doresc mai mult de la cariera mea.

Le-am lăsat în spate și cu ajutorul a ceea ce fac acum încerc să-mi prelungesc cariera și să fiu la o formă cât mai bună”, a declarat Vlad Chiricheș, potrivit golazo.ro.

  • 13 meciuri a jucat Vlad Chiricheș pentru FCSB, în sezonul trecut, în toate competițiile.
  • 500.000 de euro este actuala cotă de piață a lui Vlad Chiricheș, potrivit Transfermarkt.
  • 75 de selecții a adunat Vlad Chiricheș la naționala României, din 2011 până în prezent.

Edi Iordănescu l-a sunat pe Vlad Chiricheș, după ce a anunțat lotul final pentru EURO 2024

Vlad Chiricheș a explicat că și-a dorit să participe alături de echipa națională la turneul final din Germania, dar a dezvăluit și ce a simțit în momentul în care a aflat că nu se află printre ”Tricolorii” convocați.

Totuși, selecționerul Edi Iordănescu l-a sunat pe Chiricheș la finalul meciului amical cu Liechtenstein, când a fost anunțat lotul final pentru EURO 2024, pentru a discuta despre decizia sa.

Mi-am dorit! După accidentare și operație mi-am setat obiectivul și targetul. La momentul ăla era măreț. Nu s-a întâmplat, dar m-a ajutat mult faptul că am avut un obiectiv mare.

Am vorbit cu Edi Iordănescu după meciul cu Liechtenstein. Și eu mi-am dorit să vorbesc cu el. Simțeam că ar fi corect să primesc un telefon din partea lui. A făcut-o! Mă bucur că am discutat.

Mi-a explicat anumite lucruri, de ce a luat decizia. A fost ok. Mi-a fost greu și acum simt amărăciunea că nu sunt acolo.

Am puțină amărăciune că nu sunt lângă ei în Germania. Mă bucur pentru ei, pentru reușitele lor și sper să continue. România să fie mândră de ei!”, a mai declarat Vlad Chiricheș, pentru sursa menționată anterior.

Etichete: vlad chiriches , accidentare chiriches , vlad chiriches accidentari , vald chiriches retragere


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Tragedia în care o familie din Suceava a murit în timp ce se întorcea din vacanța petrecută la mare. Detaliul care complică ancheta

Apar detalii șocante din ancheta în care o familie din Suceava a murit luni, 1 iulie, în timp ce se întorcea din vacanța petrecută la mare. Deși autobetoniera care a provocat tragedia era în mișcare, tahograful indică altceva, scrie Monitorul de Suceava. Potrivit inspectorilor de la Inspectoratului de Stat pentru Control în Transportul Rutier (ISCTR) Suceava, tahograful era manipulat, iar datele arată că mașina de mare tonaj nu s-ar fi mișcat din loc de sâmbătă, 29 iunie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Cum l-au numit englezii pe Radu Drăgușin, după evoluția cu Olanda

A venit ”nota de plată”! Decizia UEFA în cazul României, după cele întâmplate la EURO

Foto România - Olanda 0-3. Gakpo și Malen au încheiat aventura ”Tricolorilor” la EURO 2024

Presa britanică a spus cu ce scor se va termina România - Olanda: "Victorie ușoară!"

Ianis Hagi, batjocorit de englezi: "Seamănă cu acele doamne!" Cu cine au putut să-l compare pe fotbalistul român

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Să nu vadă olandezii! Mircea Lucescu, după meciul de la EURO: ”Noi nu am jucat împotriva Olandei”

Foto Englezii l-au văzut pe Andrei Rațiu după meciul cu Olanda și au exclamat: ”Fotbalul chiar este sportul cel mai frumos”

Algoritmul a calculat! Cine a fost cel mai bun și cel mai slab jucător al României la EURO 2024

Edi Iordănescu, mesaj în engleză despre tatăl său, după eliminarea României de la EURO 2024

Citeşte şi

Cum l-a anunțat Edi Iordănescu pe Vlad Chiricheș că nu va fi convocat la EURO 2024: ”Simt amărăciunea”

Foto Vlad Chiricheș nu a stat pe gânduri, după ce a ratat lotul final pentru EURO 2024

PEROZGina Pistol, imagini rare în costum de baie. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Ai un farmec aparte”

FILM NOWImagini rare cu Rachel Weisz, în public, într-o zi obișnuită. Soția lui Daniel Craig a afișat o naturalețe radioasă

Transfer extraordinar făcut de Dinamo! Primul danez din istoria clubului vine direct din Bundesliga citeşte ştirea pe Prosport.ro

Surpriză! El ar putea deveni selecționerul echipei naționale, dacă Edi Iordănescu decide să plece de la echipă citeşte ştirea pe ziare.com

Portar din Liga 1, după gratii la doar 32 de ani. Revolta soției: „Legea nu este egală pentru toți" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Rita Ora, într-o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Artista a atras toate privirile în ținuta transparentă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Rita Ora, într-o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Artista a atras toate privirile în ținuta transparentă

Digi World

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

Digi Animal World

Momentul când un elan sălbatic se alătură unor tineri la un meci de fotbal în curte. Imaginile au devenit virale