Marius Șumudică și Viorel Moldovan / Foto: Sport Pictures

Viorel Moldovan a reacționat, după ce Marius Șumudică s-a declarat ”dezgustat” de ce a spus

articol scris de Digi Sport
30.09.2024, 13:48
  • Liga 2: Steaua - Csikszereda, luni, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Univ. Craiova - Unirea Slobozia, luni, 21:00, DGS 1

Marius Șumudică (53 de ani) a pornit un dialog de la distanță cu Viorel Moldovan (52 de ani), pentru că a fost extrem de deranjat că președintele clubului a spus că Rapid a fost o ”infanterie ușoară” în meciul cu Oțelul, 0-0.

Marius Șumudică s-a declarat ”dezgustat” de spusele lui Viorel Moldovan, care a reacționat. În replică, președintele Rapidului i-a transmis antrenorului că nu avea de ce să fie deranjat.

Viorel Moldovan, replică pentru Marius Șumudică

Nu ar trebui să fie deranjat, nu este o ofensă ceea ce am spus eu. Infanteria uşoară este o unitate militară specializată de operaţiuni rapide şi sensibile. Este concepută pentru a lupta în terenuri dificile şi pentru a efectua misiuni care necesită multă mobilitate.

Spre deosebire de infanteria grea, sau mecanizată, ceea ce mi-aş dori să devenim noi, rolul infanteriei uşoare cuprinde misiuni de recunoaştere, contraatacuri rapide şi operaţiuni de inflitrare. Până la urmă, n-ar fi fost rău chiar să fim o infanterie uşoară.

Deci nu ştiu de ce s-au ofuscat băieţii şi chiar Marius Şumudică. Există colaborare, nu există probleme. Dar ce ofensă am făcut? Din calitate de preşedinte, nu pot să îmi exprim părerea?

Dimpotrivă, cred că am făcut nişte aprecieri rezonabile. Nu am jignit băieţii, antrenorul. Nu am discutat cu vestiarul, trebuie să le explic şi lor infanteria uşoară. Sper să devenim o infanterie mecanizată, cu echipamente grele, blindate.

Infanteria uşoară înseamnă echipament mai lejer, dar este o componentă militară foarte importantă. În momentul de faţă, suntem o infanterie uşoară. Ne supărăm aşa de rapid.

Viorel Moldovan: ”Sunt sătul de atâtea plânsete”

Există această frustrare vizavi de rezultate. Nu consider absolut deloc că am lezat, o să le treacă, îi susţin în continuare. Hai să demonstrăm la Botoşani că suntem o infanterie grea. Sunt sătul de atâtea plânsete, să terminăm.

Trebuie să demonstrăm în teren. Am o relaţie foarte bună cu Şumudică, nu există niciun inconvenient. Am participat la aproape toate antrenamentele.

Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi. Din punctul meu de vedere, relaţia cu Marius Şumudică este foarte ok”, a declarat Viorel Moldovan, citat de Fanatik.

Etichete: marius sumudica , viorel moldovan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Bombe de o tonă. Cum a acționat Israelul pentru a-l elimina pe Hassan Nasrallah, care era baricadat într-un buncăr din Beirut

Israelul a folosit, probabil, bombe de o tonă, de fabricație americană, în lovitura care l-a ucis pe liderul Hezbollah, Hasan Nasrallah, conform unei analize a imaginilor publicate de Forțele de apărare israeliene. Analiștii care au examinat, la cererea The Washington Post, înregistrările video ale atacului și ale consecințelor acestuia au declarat că pagubele au fost în concordanță cu utilizarea mai multor bombe de o tonă fiecare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Bijuteria” de 500.000.000 $, devastată de inundații! Cel puțin 8 oameni au murit. FOTO Imaginile dezastrului

Exclusiv Gigi Becali, cadou pentru Mihai Neșu la 13 ani de la accidentarea cumplită

Dan Șucu, prima reacție după scandalul din Giulești. Ce a spus după amenințarea ”dacă nu ștergi, te bat”

S-a fotografiat alături de mașina cu design nemaivăzut, interzisă în Europa, și a devenit virală pe internet

Englezii anunță o lovitură pentru Radu Drăgușin: transfer de 84.000.000 €!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Adrian Mititelu a făcut anunțul despre Marius Croitoru

”Cea mai mare lovitură din istoria clubului”. Negocierile cu Mario Balotelli au intrat în linie dreaptă

Gigi Becali și-a făcut calculele pentru play-off: ”Te bate doar cu două roșii”

Cel mai vechi jucător de la FCSB, OUT! Unde ar putea ajunge: ”Îți faci treaba cu el”

Citeşte şi

Exclusiv Transfer la Rapid: ”Marius Șumudică și l-a dorit mult”

Cum a descris Marius Șumudică comportamentul scandalagiului din Giulești

PEROZE cu un an mai mare decât mama soției lui, sunt priviți ciudat când se sărută, dar lor nu le pasă. Vârsta îi desparte, iubirea îi leagă

FILM NOWKate Winslet, despre cea mai discutată scenă din Titanic, un secret până acum: "N-ar fi trebuit să spun asta. Cameron o să mă sune"

Dan Petrescu vrea să transfere din Superliga României! „Pentru fiecare fotbalist prețul are cinci zerouri” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cazul Boupendza: Rapid a fost reclamată la FIFA. Atacantul ar fi semnat un acord cu un alt club, cu doar câteva zile înainte de venirea în România citeşte ştirea pe ziare.com

Rapoarte ANM: România cu portocale de Teleorman, safari în Dobrogea, papagali în Deltă. Secetă și tornade în 50 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM A cucerit Parisul cu ochii ei albaștri. Fiica lui Michael Jackson, seducătoare într-o rochie sacou cu spatele gol, la PFW 2024

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

A cucerit Parisul cu ochii ei albaștri. Fiica lui Michael Jackson, seducătoare într-o rochie sacou cu spatele gol, la PFW 2024

Digi World

Trucul care a făcut furori pe TikTok, demontat de specialiști. De ce nu e bine să păstrezi fructele de avocado în apă

Digi Animal World

Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”