Dan Șucu / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Victor Pițurcă a intrat în direct și n-a iertat pe nimeni: "Nea Șucu, hai să-ți zic ceva!"

articol scris de Digi Sport
12.09.2024, 22:58
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Victor Pițurcă (68 de ani) a avut joi o intervenție telefonică la Fotbal Club și, așa cum face de fiecare dată, a spus lucrurilor pe nume fără să se ferească. 

Fostul selecționer al României a vorbit despre cele mai importante subiecte din fotbalul românesc din ultimele săptămâni, printre care și demiterea prematură a lui Neil Lennon. 

Victor Pițurcă i-a atras atenția lui Dan Șucu

Experimentatul antrenor i-a transmis un mesaj în direct lui Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, care era foarte mândru de numirea nord-irlandezului, dar care a decis apoi să îl dea afară după doar șase meciuri. 

"Dan Șucu e un om nou intrat în fotbal, ascultă stânga, dreapta, vrea să facă ceva deosebit, dar e greu. E foarte greu pentru el până învață ce înseamnă fotbalul. Îl va mai costa. Nu-s pe gratis lecțiile.

N-am înțeles de unde și până unde a adus el antrenor din Scoția, care habar nu are ce înseamnă fotbalul românesc. Chiar citeam declarațiile domnului Șucu,  'să vedeți disciplină și antrenamente fizice'.

Nea Șucu, hai să-ți zic ceva! Antrenorii din Anglia și din Scoția au parte de jucători pregătiți din punct de vedere fizic, tactic. Acolo nu se omoară cu ei, vin o oră la antrenament și pleacă. La Rapid, ai jucători din nu știu câte părți, care trebuie pregătiți.

Lennon nu știa, mi-a părut rău de el, avea și el o carte de vizită. Vedeam cum se chinuie echipa. Domnul Șucu, dacă era un patron puternic, trebuia să-l țină până în iarnă", a declarat Pițurcă, la Fotbal Club. 

Victor Pițurcă, despre CFR Cluj și Louis Munteanu: ”S-a păcălit”

De asemenea, Pițurcă a vorbit și despre transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj și le-a dat o veste proastă ardelenilor. 

E mai marcator Louis Munteanu decât Bîrligea. Louis Munteanu, dacă era jucător valoros, rămânea la Fiorentina. A dat CFR-ul bani, dar s-a păcălit.

Îl lua o echipă din Serie A dacă era valoros, nu ajungea la CFR Cluj. Realitatea este asta pe care o vedem, nu vorbele”, a declarat Pițurcă. 

Victor Pițurcă s-a legat și de fotbaliștii României

Antrenorul i-a mustrat pe jucătorii României, despre care consideră că s-au relaxat după golul marcat în minutul 4 al meciului cu Lituania, scor 3-1, din Liga Națiunilor. 

Nu a greșit Mircea Lucescu (n.r. că nu a schimbat primul 11). Sunt jucători profesioniști, după trei zile sunt obosiți? Nu mă interesează pe mine ce a spus Edi Iordănescu, mă interesează ce spun eu, că am jucat fotbal atâția ani.

Cum să fii obosit după trei zile? Poate au luat jocul mai ușor, au dat golul foarte repede, a existat o anumită relaxare și, la acest nivel, te costă. Îi putea costa jocul”, a mai spus Pițurcă. 

Etichete: victor piturca , neil lennon , dan sucu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Accident grav în București. Un șofer a murit după ce mașina sa a fost lovită de tramvai. Vatmanul a ieșit pozitiv la DrugTest

Un șofer a murit după ce mașina pe care o conducea a fost lovită din plin de un tramvai condus de un bărbat care a ieșit pozitiv la DrugTest. Accidentul a avut loc în Sectorul 5 din Capitală, pe șoseaua Progresului. În zonă circulația este restricționată.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Ivan Perisic a semnat

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ce se întâmplă cu Iacob, jucătorul ”dat dispărut de la Rapid”

FIFA a actualizat clasamentul mondial! Pe ce loc e România, după victoriile din Liga Națiunilor

3,5 milioane de euro - transferul lui Ianis Hagi

Anunțul făcut de FRF, după ce biletele pentru meciul cu Cipru s-au epuizat în doar 75 de minute

Citeşte şi

Gabi Torje a folosit un singur cuvânt când a fost întrebat despre Victor Pițurcă

De la pretenții de titlu la lupta pentru salvarea de la retrogradare! Cu cine poate semna Neil Lennon

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWGillian Anderson pare că a găsit elixirul tinereții. Actrița, seducătoare la premiera filmului The Substance, într-o rochie radiantă

Mircea Lucescu a primit vestea pe care o aștepta cu sufletul la gură! Care este starea lui Valentin Mihăilă citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum au fost surprinși Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Paris Jackson și-a etalat silueta de manechin, într-o rochie lipită de piele. Înaltă, superbă și sigură pe ea, a strălucit

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Paris Jackson și-a etalat silueta de manechin, într-o rochie lipită de piele. Înaltă, superbă și sigură pe ea, a strălucit

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului