Cristian Chira, accidentat în Rapid - Oțelul 0-0 / Foto: Sport Pitures

Veste proastă pentru Cristian Chira, fotbalistul a cărui accidentare a provocat un mare scandal în Giulești

articol scris de Digi Sport
09.10.2024, 17:32
  • Nations League: Italia - Belgia, joi, 21:45, DGS 1

  • Nations League: Israel - Franța, joi, 21:45, DGS 2

Cristian Chira (22 de ani), accidentat grav în timpul partidei Rapid - Oțelul, scor 0-0, din etapa 11, a aflat verdictul, iar acesta este crunt.

Chira nu are ruptură, dar doctorii tot i-au recomandat operația

Fotbalistul, a cărui accidentare a provocat mai apoi un mare scandal în Giulești, va lipsi cel mai probabil cinci luni după ce medicii i-au transmis că a suferit o ruptură de ligament talo-fiburar anterior, întindere la ligamentul deltoidian și talo-fibular posterior și o minoră contuzie la oasele astragal și maleolă.

Acum, Chira trebuie să decidă dacă se va opera, așa cum i-au recomandat doctorii, situație în care va lipsi cinci luni, cel mai probabil, sau va apela la kinetoterapie sau orteze medicale pentru glezna avariată. Cel mai important este că în urma examenului RMN s-a constat că nu e vorba despre fractură, dar stafful medical tot i-a recomandat operație, pentru ca organismul să se refacă cât mai bine.

În cazul în care va apela la alte metode, va fi doar o rezolvare de moment și va risca recidive, conform fanatik.ro.

A venit nota de plată pentru Rareș Pop, impresarul care a bruscat și a amenințat un jurnalist cu bătaia, pe Giulești

Galerie Foto

După accidentarea gravă a lui Cristian Chira, de la Oțelul, petrecută în minutul 48, reprezentanții mass-media s-au dus să se intereseze de starea în care se afla fotbalistul, mai ales că acestuia i s-a aplicat o atelă și urma să fie transportat la Spitalul de Urgență Floreasca.

În acel moment a izbucnit un scandal neașteptat. În zonă se afla și Rareș Pop, care care purta o legitimație de oficial al Oțelului. Agentul a bruscat și a amenințat jurnaliștii care voiau să afle care e starea lui Chira. În plus, agresorul le-a cerut socoteală jandarmilor aflați la fața locului.

La puțin timp după acest regretabil incident, Jandarmeria a reacționat și l-a sancționat aspru pe Rareș Pop. Astfel, agentul FIFA a primit interdicție pe stadion timp de un an și o amendă în valoare de 500 de lei.

”Referitor la imaginile apărute în spațiul public, în care doi bărbați sunt implicați într-un conflict, precizăm faptul că jandarmii aflați la fața locului au observat incidentul și, ulterior, au luat măsuri pentru menținerea la o distanță de siguranță a celor implicați.

De asemenea, bărbatul care a inițiat conflictul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la meciurile de fotbal, pe o perioadă de un an.

Subliniem faptul că jandarmii nu vor tolera astfel de încălcări ale cadrului legal în vigoare și vor fi sancționate cu fermitate, ori de câte ori situația o impune.

Nu în ultimul rând, menționăm faptul că, în contextul acestei partide de fotbal, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 36.180 de lei, precum și 4 sancțiuni complementare de interzicere a accesului la meciurile de fotbal, pe o perioadă de 6 luni sau un an”, se arată în comunicatul Jandarmeriei.

Etichete: cristian chira , chria accidentare , chira otelul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ce s-a întâmplat cu Ancuţa Popoviciu, fosta judecătoare din procesul lui Vlad Pascu în dosarul 2 Mai

Judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu, care a judecat iniţial dosarul accidentului de la 2 Mai provocat de Vlad Pascu, a fost suspendată din funcție pentru trei luni. Decizia a fost luată miercuri de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), la solicitarea Inspecției Judiciare, relatează Agerpres.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Au apărut imaginile de la evenimentul în care ”Michael Schumacher a avut prima apariție publică” după 11 ani

Gigi Becali e sigur: schimbă în curând numele FCSB-ului! ”Asta va fi denumirea”

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher, "un mister care a durat 11 ani"

Dinamo i-a oferit un salariu de 18.000 de euro lui Alex Dobre, apoi l-a lăsat fără cuvinte! Cât va câștiga la Rapid

Dan Șucu s-a întâlnit cu Marius Șumudică și i-a comunicat decizia finală

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali are ”informații” despre Louis Munteanu și s-a hotărât: dacă prețul aflat e adevărat, îl transferă la FCSB!

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu a ales primul 11 pentru meciul României cu Cipru. Singurul dubiu

Ion Țiriac, internat în spital

Exclusiv Un nou ”război” pentru marca ”Steaua”: FCSB a primit aprobarea, urmează apelul! Gigi Becali și-a spus planul

Citeşte şi

Foto Exclusiv Cum a apărut Cristian Chira la meciul Oțelul - Universitatea Craiova, după accidentarea gravă din meciul cu Rapid

Exclusiv Cât lipsește Cristian Chira, după ce s-a accidentat grav în Rapid - Oțelul și a ieșit pe targă

PEROZAlessandra Ambrosio, spectacol la volei pe plajă, jucat în costum de baie. Supermodelul continuă să arate impecabil la 43 de ani

FILM NOWI-a lăsat pe toți cu gura căscată! Brooke Shields, într-o rochie mini, verde neon, la 59 de ani. Picioare interminabile, farmec aparte

Sinucidere din dragoste? Detalii dramatice din ultimele zile de viață ale baschetbalistei de la CSM Târgoviște citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fotbalistul român care a refuzat transferul la Real Madrid: ”Cifrele sunt amețitoare. Eu sunt fan Barcelona” citeşte ştirea pe ziare.com

Regretul unui bărbat că și-a instalat panouri fotovoltaice: ”Panourile solare au scăzut valoarea casei mele" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Ieri ziceau că divorțează, azi apar drăgăstoși în public. Până și prietenii s-au săturat de Kanye West și Bianca Censori: "Patetic"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Ieri ziceau că divorțează, azi apar drăgăstoși în public. Până și prietenii s-au săturat de Kanye West și Bianca Censori: "Patetic"

Digi World

O lună fără alcool îți poate îmbunătăți sănătatea? 5 schimbări pozitive pe care le-ai putea observa

Digi Animal World

Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”