Dacian Nastai / Foto: Sport Pictures

Variantele de antrenor pe care le are FCSB

articol scris de Digi Sport
03.03.2023, 09:53
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

FCSB a rămas fără antrenorul principal din acte după meciul cu Petrolul, 4-1, când Leo Strizu (55 de ani) a ales să-și dea demisia.

”Roș-albaștrii” nu se grăbesc să instaleze un nou antrenor principal, pentru că regulamentul le oferă o perioadă de 30 de zile în care un alt antrenor poate da indicații, chiar dacă nu are Licență Pro. De echipă se va ocupa în continuare Mihai Pintilii, căruia i se va aduce, aproape sigur, un nou ”paravan”.

Antrenorii de pe lista FCSB-ului

FCSB are la îndemână trei variante de antrenor cu Licență Pro, la care poate apela. Unul dintre tehnicieni este Ionuț Ilie, care se află deja în cadrul clubului, la echipa U19.

Ionuț Ilie / Foto: fcsb.ro

Ionuț Ilie, în vârstă de 46 de ani, deține Licența Pro, dar nu a activat niciodată ca antrenor principal la o echipă de seniori. Ionuț Ilie a fost luat în calcul și la finalul lunii noiembrie, când cei de la FCSB au ales, însă, să-l treacă pe Leo Strizu ca antrenor principal în acte.

A doua variantă pe care FCSB o are este Dacian Nastai (49 de ani), antrenorul principal de la ultima clasată din Liga 2, Unirea Constanța, club controlat de Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali.

Dacian Nastai / Foto: fcsb.ro

Patronul FCSB-ului nu vrea să mai investească niciun ban la Unirea Constanța, a luat deja de acolo toți jucătorii cu potențial și acum poate lua și antrenorul echipei. 

La fel ca Leo Strizu și Ionuț Ilie, Dacian Nastai a lucrat la centrul de copii și juniori al FCSB-ului. Trecerea la Unirea Constanța a avut loc la începutul acestui sezon.

Potrivit Fanatik, o altă variantă este instalarea lui Corneliu Ionescu (57 de ani), șeful centrului de copii și juniori de la FCSB.

Corneliu Ionescu / Foto: fcsb.ro

Mihai Pintilii trebuie să mai stea trei meciuri în tribună

Momentul plecării lui Leo Strizu nu este unul oportun pentru FCSB, pentru că Mihai Pintilii este suspendat încă trei runde.

Dacă nu ar fi fost suspendat, antrenorul de facto de la FCSB putea da indicații în perioada de ”grație” de 30 de zile. Așa s-a întâmplat în luna noiembrie, după demisia lui Nicolae Dică.

Mihai Pintilii a fost suspendat patru etape tocmai pentru că s-a comportat ca un antrenor principal, deși nu are actele necesare. Prima etapă de suspendare a fost ispășită la meciul cu Petrolul, iar Mihai Pintilii va mai sta în tribună la jocurile cu UTA și Sepsi, dar și la prima confruntare din play-off.

Etichete: ionut ilie , antrenor fcsb , dacian nastai


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat din Cluj și-a bătut șeful după ce s-au certat la telefon, pe e-mail și apoi față în față. Ce a pățit angajatul și de la ce a pornit scandalul

Furia scăpată de sub control la serviciu i-a adus o amendă penală usturătoare unui bărbat din Cluj. Pentru că nu și-a stăpânit emoțiile și și-a lovit șeful, bărbatul trebuie să plătească acum 8.000 de lei. Scandalul, scrie știridecluj.ro, a pornit de la o ceartă prin telefon, continuată pe e-mail și apoi față în față, pe tema concediului de odihnă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Corriere dello Sport anunță o lovitură de proporții: "Negocierile pentru Dennis Man încep de la 30 de milioane €!"

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Dan Nistor a făcut gluma serii, după ce ”U” Cluj a învins-o pe Rapid în Giulești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Oficial Transferul anunțat de Universitatea Craiova, la două zile distanță de la înfrângerea cu Poli Iași

Conducerea Rapidului a tras o concluzie clară după prima înfrângere a lui Marius Șumudică în Giulești

O nouă poreclă! Cu cine l-au comparat spaniolii pe Andrei Rațiu, după ce a marcat și a fost desemnat ”omul meciului”

"Veți folosi echipa a doua în Europa?" Gigi Becali a dat răspunsul pe loc

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWZâmbet jucăuș și privire magnetică. Halle Berry a captat atenția tuturor într-o rochie șic ce i-a îmbrățișat perfect silueta

Fotbalist de națională, ultimul transfer în Superliga. Unde va juca fundașul din Benin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Jordan Chiles nu renunță! Gimnasta din SUA acuză un „grav conflict de interese” și vrea înapoi medalia de bronz citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Machine Gun Kelly are un copil de 15 ani. Cum arată fiica lui

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Machine Gun Kelly are un copil de 15 ani. Cum arată fiica lui

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia