Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoșani, alături de Mihai Rotaru / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Un patron din SuperLigă a oferit declarația finalului de an: ”Pierd cu 0-1, dar măcar dau și eu două bare!”

articol scris de Digi Sport
30.12.2023, 23:53
  • Liga Națiunilor: Danemarca - Serbia, duminică, 19:00, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Elveția - Spania, duminică, 21:45, DGS 1

FC Botoșani este pe ultimul loc în SuperLiga României după 21 de etape, cu 12 puncte, iar moldoveni au reușit prima victorie din acest sezon chiar în ultimul lor meci al anului, 2-0 cu Oțelul Galați.

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la Botoșani, a anunțat că nu va renunța la gruparea din Moldova și caută să o salveze, însă vrea să o facă jucând frumos.

Valeriu Iftime vrea ca Botoșani să joace frumos în partea a doua a sezonului

Finanțatorul echipei consideră că Botoșani se poate salva de la retrogradare doar dacă va implementa o manieră plăcută de joc și va fi constantă în a practica un fotbal total.

De aceea a apelat la Bogdan Andone, în care are încredere că o poate face pe Botoșani să producă spectacol, adică ceea ce-și dorește Iftime.

Eu nu socotesc cum mă salvez după puncte, vreau să joc fotbal, să joc frumos. Să vină CFR Cluj la mine să mă bată 1-0. Pierd, dar măcar dau și eu două bare.

Fotbalul e spectacol. Dacă lumea vine la meci și e mulțumită, e extraordinar, eu așa sunt. Dacă mă uit la puncte intru în depresie. În afaceri e altfel, mă gândesc la câștig”, a declarat Valeriu Iftime la Digi Sport, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

Valeriu Iftime: ”M-am supărat pe impresarul lui Dican”

Chestionat despre viitorul lui Eduard Florescu (26 de ani), despre care s-a tot zvonit că ar putea pleca de la Botoșani în pauza de iarnă, Iftime a venit cu explicații și a spus și ce l-a deranjat atunci când a fost contactat de agentul lui Victor Dican (23 de ani).

”M-a sunat cineva pentru Polonia și Kazahstan, dar nu pleacă Florescu acum. Nu pleacă pentru că este o măsură de respect a mea față de echipă. Și Dican are ofertă, dar m-am supărat pe impresarul lui.

Acesta mi-a spus: 'dom'ne, știți, acum echipa e prea jos și că n-o să aibă curaj'.

Băi, nebunule, asta fac eu acum? Când trebuie să mă lupt până la final? Vreau să vadă lumea că suntem serioși”, a spus Iftime, într-o intervenție telefonică în direct, găzduită de emisiunea Digi Sport Matinal.

”Florescu pleacă de la Botoșani pe 1,5 milioane de euro”

Iftime a mai precizat că nu va da drumul niciunui fotbalist la Dinamo, echipă aflată cu Botoșani într-o luptă disperată pentru evitarea retrogradării.

”O să-i păstrez pe toți, și pe Dican, și pe Florescu și mai și aducem niște jucători. O să măresc puțin și salariile, tocmai ca să fac un efort teribil pentru a mă salva. M-am salvat, sunt bun. Nu m-am salvat, înseamnă că nu știu ce e cu fotbalul ăsta și am greșit foarte tare.

(n.r. - s-a vehiculat că Dinamo îl vrea pe Florescu). Aoleu, m-ați înnebunit. Cum să plece la Dinamo? Dinamo, UTA, ăștia sunt adversarii mei.

Nu pleacă decât are o ofertă de nerefuzat. Dacă are ofertă de 1,5 milioane de euro, îl dau și mâine. Îl dau la pachet și cu o pereche de bocanci”, a mai spus Iftime, la Digi Sport.

Etichete: botosani , valeriu iftime


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Când pică Paștele ortodox și catolic în 2025. Anul viitor, cele două sărbători vor fi în aceeași zi

În anul care urmează, Paștele Ortodox și Paștele Catolic pică în aceeași zi. Creștinii vor celebra sărbătoarea Învierii Domnului pe data de 20 aprilie 2025.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Ion Țiriac: ”Vă spun o noutate. Candidez la președinție! Absolut serios”. Ce a urmat

Foto "ROMÂNIA a trecut pe aici!" Cum au lăsat "Tricolorii" vestiarul de la Prishtina, după 3-0 cu Kosovo

Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina

Video Kosovo - România 0-3. Mircea Lucescu, debut cu o victorie superbă la al doilea mandat pe banca naționalei

Răzvan Marin a dezvăluit ce i-a spus portarul kosovar, înainte să îl "execute" din penalty

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Vestea pe care Mircea Lucescu nu voia să o audă înainte de România - Lituania

Dennis Man a fost propus la Juventus, iar Gică Popescu a reacționat

Federația a luat decizia, după ce selecționerului Angliei i s-a cerut demisia pentru gestul care a scandalizat întreaga țară

Gigi Becali i-a spus direct unui fotbalist: ”Joci ce zice Ferguson, nu ce vrei tu!”. Replica primită

Citeşte şi

O echipă din SuperLiga e convinsă că a dat lovitura cu ultimul transfer: ”Arată excepțional”

Andrei Vlad la FC Botoșani? Reacția lui Valeriu Iftime

PEROZCu mâinile prin păr, ruj roșu pe buze și o rochie crăpată până la coapsă, Mădălina Ghenea a făcut din nou furori la Veneția

FILM NOWGeorge Clooney l-a ironizat pe Brad Pitt, din cauza vârstei: „E norocos că încă mai lucrează!”

Cum putea rămâne Albion Rrahmani la Rapid! „Tu, Șucu, trebuia să-l chemi și să-l întrebi asta” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ianis Hagi nu a mai rezistat: "Nu mai folosiți declarațiile lui Giovanni Becali ca și cum ar fi ale mele!" citeşte ştirea pe ziare.com

Alfred Bulai a făcut infarct în închisoare. Fostul profesor, transportat de urgență la Spitalul Militar din Capitală. Care este starea lui actuală citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Digi World

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia