Meciul dintre UTA și ”U” Cluj / Foto: Sport Pictures

Video UTA - ”U” Cluj 0-0. Remiză ”albă” la Arad. Formația lui Mircea Rednic rămâne fără victorie în noul sezon

articol scris de Digi Sport
29.07.2024, 20:58
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

UTA Arad și ”U” Cluj au remizat, scor 0-0, în etapa a 3-a a SuperLigii.

Meciul dintre UTA Arad și ”U” Cluj a putut fi urmărit în direct pe Digi Sport 1, dar și pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport, de abonații Digi România.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

UTA - ”U” Cluj 0-0. Formația lui Mircea Rednic a rămas fără victorie în noul sezon din SuperLigă

UTA Arad și ”U” Cluj și-au împărțit ocaziile în prima parte a jocului, dar niciuna dintre echipe nu a putut să deblocheze tabela de marcaj și au intrat la egalitate la cabine. Ardelenii au avut cea mai mare ocazie din prima repriză, prin Tchassen, în prelungiri.

Și în a doua repriză cele două formații au avut ambele ocazii mari, dar UTA Arad a reușit să conducă jocul și chiar a fost aproape să înscrie, dar Iulian Cristea a scos mingea de pe linia porții în minutul 47. De asemenea, Fabry a șutat foarte puțin pe lângă poartă, în minutul 65.

În urma acestui rezultat, ”U” Cluj a urcat pe locul patru în SuperLigă, cu cinci puncte, la egalitate cu nou-promovata Unirea Slobozia. De cealaltă parte, UTA ocupă poziția a 13-a, cu două puncte.

Este important de precizat că Alexandru Chipciu a bifat meciul cu numărul 300 în SuperLiga României în confruntarea cu UTA Arad.

VIDEO Rezumatul meciului UTA Arad - ”U” Cluj 0-0:

Clasamentul SuperLigii

Clasament SuperLiga, după UTA Arad - ”U” Cluj / Foto Captură digisport.ro

Înaintea meciului direct din etapa a 3-a a SuperLigii, ”U” Cluj stă mai bine în clasament decât UTA Arad.

Elevii lui Ioan Ovidiu Sabău se află pe poziția a 6-a în clasamentul SuperLigii, cu 4 puncte, în timp ce jucătorii antrenați de Mircea Rednic se află pe locul 14, cu un punct.

”U” Cluj a remizat cu FCSB în prima etapă, scor 1-1, iar în runda a doua a învins-o pe Hermannstadt, scor 3-1. De partea cealaltă, UTA a remizat în prima etapă cu Rapid, scor 1-1, iar în runda a doua a cedat pe terenul celor de la Universitatea Craiova, scor 2-4.

Rămâne astfel de văzut care va fi deznodământul partidei din această seară dintre cele două formații.

Ce a spus Mircea Rednic despre meciul cu ”U” Cluj

Independent de probleme, trebuie să rezolvăm meciul de luni, în compania unei echipe importante. Vorbim de U. Cluj, care schimbă și ea mult, dar nimeni nu zice nimic…În fiecare perioadă de transferuri sunt 10-12 jucători noi. Au buget mai mare decât noi, ne-au luat trei jucători din zbor, pe Rață, Popescu și Blănuță. Mititelu își dăduse acordul ca Blănuță să vină la noi, dar l-a influențat Rață. Asta e, vrem să câștigăm, mai ales că după două meciuri avem un singur punct, poate meritam încă două…Iar pentru noi acum încep – practic – jocurile cu echipele ce vreau în play-off, căci Rapid și Craiova vor campionatul și Cupa.

Clujul își dorește play-offul, dar și noi vrem asta, așadar suntem echipe cu același obiectiv. Prin urmare, e un examen foarte important, sunt sigur că mai ales acasă, cu atmosfera de la meci, băieții sunt pregătiți. Trebuie luăm cele trei puncte, nu contează maniera, dacă facem sau nu spectacol, doar să luăm punctele pentru a ține aproape de celelalte echipe. important la început de campionat să nu mai facem greșelile din trecut și să luăm cât mai multe puncte. Mai ales că după aceea urmează meciuri condiderate mai ușoare.

E o plăcere să mă văd cu Neluțu, în ultimele două săptămâni nu am mai vorbit. Avem și amintiri plăcute de la jocurile cu U Cluj, dar și mai puțin plăcute. Am pierdut ultimul de acasă cu ei, cu 1-0, dar eu nu am fost pe bancă. Eram după infarct, de aia am pierdut, e clar”, a spus Mircea Rednic, la conferința de presă.

Declarația lui Ioan Ovidiu Sabău, înaintea meciului cu UTA Arad

Sigur, ei trebuie șă iși arate valoarea prin tot ce fac în teren, în afara terenului, la antrenamente, dar eu cred că, la ce lot am, putem anul acesta într-adevăr să avem un campionat care să ne aducă satisfacții. La fel cum le zic de fiecare dată, ce poate fi mai frumos decât să auzi după fiecare joc, sau atunci când câștigi și nu numai că ”suntem mândri de voi”, că sunt apreciați, respectați, contează foarte mult acest detaliu.

Da, nici ei nu pot să îsi dea seama cum arată, e un început, e prea devreme să tragem concluzii. Cert e că au un antrenor cu multă experiență, foarte valoros, Mircea Rednic, un lot schimbat, se va vedea în următoarele jocuri dacă sunt acei jucători potriviți. Anul trecut clar că au făcut un sezon bun, au terminat pe primul loc play-out-ul, o echipă care la un moment dat era retrogradată și a reușit să își revină și atunci e meritul lui Mircea, al suporterilor, care i-au încurajat și, la fel, grupul a contat foarte mult.

Acum, ei vin după o înfrângere în deplasare. Un meci destul de bun au jucat acasă cu Rapid. Ei acasă joacă destul de bine, sunt împinși de suporteri. Se întâmplă ca echipele care pierd la așa diferență în deplasare, normal că și starea este alta, și cum te pregătești, și mai multă modestie, umilință, îî e ușor lui Rednic să discute cu jucătorii, să îi facă să se antreneze bine. Vor fi clar foarte motivați, foarte concentrați.

De partea noastră, sper să nu existe o oarecare relaxare. Le-am atras atenția dimineață, la analiza pe care am făcut-o, e foarte important să ai continuitate, ca joc, ca atitudine, ca implicare. Rezultatele depind de o execuție, o pasă, o greșeală. Noi trebuie să creștem ca și organizare, atitudine, încredere și asta trebuie să ne propunem la următoarele jocuri, sigur în afară de ce înseamnă rezultate”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la conferința de presă.

Etichete: ioan ovidiu sabau , mircea rednic , etapa 3 superliga , clasament superliga , video uta u cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Familia regală britanică a „tăiat-o” pe Meghan Markle din fotografia folosită pentru a-i ura la mulţi ani prinţului Harry

Fotografia folosită de familia regală britanică pentru a-i ura duminică la mulţi ani prinţului Harry a fost decupată dintr-o imagine în care ducele de Sussex apărea alături de soția sa, Meghan Markle. Detaliul nu a trecut neobservat în presa britanică, relatează News.ro.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. PAOK l-a adus pe Dejan Lovren

Până când moartea i-a despărțit, după 51 de ani de căsătorie! Soția lui Gigi Mulțescu: ”Nu mai înţelegeam ce îmi spunea”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

După ce a rămas ”mască” la rugămintea lui Popovici, Țiriac i-a transmis un mesaj ferm campionului olimpic! ”Așa am ajuns?”

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Momente rare: Marius Șumudică a ajuns în fața suporterilor și a repetat încontinuu un cuvânt, după eșecul cu ”U” Cluj

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Chipciu și tofu pane! ”Veteranul” liderului SuperLigii a făcut show la flash-interviu: ”Eu am salariul mai mic”

Foto Cum a fost surprins Dan Șucu, după ce Rapid a suferit prima înfrângere sub comanda lui Șumudică

Citeşte şi

Ovidiu Sabău, mesaj după victoria cu Rapid: "Trebuie să fim mai curajoși"

Mircea Rednic, după ce UTA a rămas cu o singură victorie în 9 meciuri: ”Am exagerat!”

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWNu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce mama actriței a murit

Pancu și Ovidiu Burcă, surprinși mâncând la restaurantul unde ANPC a găsit gândaci! Imagini inedite cu cei doi antrenori citeşte ştirea pe Prosport.ro

Atacantul naționalei, umilit de antrenorul său în Turcia: ”Un eșec” citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit