UTA Arad - Oțelul Galați, în SuperLiga României / Foto: Captură Digi Sport

Video UTA - Oțelul 1-1. Arădenii au ”smuls” un punct în prelungiri

articol scris de Digi Sport
10.08.2024, 19:30
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

UTA - Oțelul, scor 1-1, a fost al doilea meci al zilei de sâmbătă în SuperLigă.

Tot azi s-a mai jucat Hermannstadt - FC Botoșani, de la ora 17:00, iar de la ora 22:00 Gloria Buzău și Rapid se vor duela în ultimul meci al zilei. Toate partidele vor fi transmise în direct pe Digi Sport 1. De asemenea, abonații DIGI România, mai pot viziona jocurile pe Aplicația Digi Sport și pe siteul digisport.ro

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

UTA - Oțelul 1-1. Trupa lui Mircea Rednic a reușit egalarea în prelungiri

Oțelul a început în forță meciul de la Arad. Trupa lui Dorinel Munteanu a intrat decisă pe teren și Juric a punctat în minutul 13 printr-o lovitură spectaculoasă de cap.

Pe finalul primei părți, UTA a încercat să egaleze până la intrarea la cabine. Omondi a fost foarte aproape în două rânduri (minutele 43 și 45+1) să înscrie, însă Popescu nu a putut fi învins.

Partea a doua a jocului a fost mult mai animată.

Jucătorii lui Mircea Rednic au ieșit montați de la cabine și au încercat în dese rânduri să restabilească egalitatea. Golul egalizator mult așteptat a venit în minutul 90+7, când Joao Pedro l-a învins pe Popescu.


Mircea Rednic (62 de ani) și Dorinel Munteanu (56 de ani) sunt doi dintre antrenorii cu multă experiență din SuperLigă și de fiecare dată un duel dintre ei doi este așteptat cu interes. 

Este interesant de văzut care dintre tacticile alese de cei doi va avea câștig de cauză. Stilurile impuse sunt diferite, dar amândoi antrenorii au avut succes în carieră.

Îmi doresc foarte mult un trofeu, dacă tot am venit aici. Dacă am un trofeu, mă duc şi bat la uşă la Primărie să îmi facă un bust aici, să îl puneţi aici (n.r. în faţa stadionului).

Normal că îmi doresc. Să nu spună lumea că a trecut şi Rednic pe aici, mai vin cârcotaşii că a venit şi a luat banii, că a făcut cu fiică-sa şi a rupt. Nu a făcut nimic, din contră”, a spus Mircea Rednic la conferința de presă.

Cisotti e și căpitan de echipă, e un tip la care îi simți prezența. Tot timpul e disponibil la efort, are o tehnică foarte bună, e un jucător periculos. În plus de asta, sunt periculoși și la faze fixe. De asta spuneam că pentru noi Iliev e o pierdere, Popa nu are calitatea lui pe ieșiri, iar ei cu Botoșaniul au câștigat din două faze fixe. Oțelul e o echipă grea, enervant de bună”, a completat Rednic.

Dorinel Munteanu a câștigat două meciuri din trei cu Mircea Rednic sezonul trecut

Ne așteptăm la o partidă bună, solidă a băieților noștri. Sigur, este o deplasare lungă, dar nu avem nici o scuză pentru felul în care ne vom prezenta, pentru că avem timp la dispoziție să ne odihnim. Ar trebui să uităm poziția în clasament, ne gândim să luăm fiecare joc în parte, să analizăm și să obținem maximum din acest joc, de la Arad.

În momentul de față, clasamentul nu mă interesează. Pentru moralul jucătorului este ok, dar acest lucru ne și obligă pe toți să ne concentrăm sau concentrarea noastră să crească de la joc la joc tot mai mult. Și anul trecut și în toate jucurile pe care le-am jucat în SuperLigă, eu am văzut adversari foarte motivați împotriva noastră.

I-am văzut bucuroși dacă au putut să obțină rezultate pozitive și știm că la Arad va fi un meci dificil. Mă gândesc că va fi stadionul plin, dar ăsta nu este un impediment pentru noi ca să ne facem jocul. Depinde foarte mult de implicarea jucătorilor noștri, de atitudinea noastră, de jocul colectiv, pentru că puterea grupului este jocul colectiv”, a afirmat antrenorul liderului la zi din SuperLigă, una dintre revelațiile sezonului trecut.

Chiar dacă nu a prins play-off-ul, Oțelul a luat puncte cu toate echipele mari din campionat și a jucat finala Cupei României, cu Corvinul, 2-2 după 120 de minute, 2-3 după executarea penalty-urilor.

  • UTA și Oțelul s-au întâlnit de 13 ori, dintre care UTA a câștigat 3, iar Oțelul 6. De 4 ori meciurile s-au terminat la egalitate. Sezonul trecut 
  • Sezonul trecut, Oțelul a câștigat două meciuri, un 4-2 la Arad și un 3-1 la Galați, plus un 1-1 pe malul Dunării, la startul campionatului.
Clasamentul SuperLigii / Foto: Captură Digi Sport

Etichete: dorinel munteanu , mircea rednic , video uta otelul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Kremlinul continuă să amenințe cu un război nuclear, deși doar 7% din arsenalul său ar fi operațional. Totuși, ceva s-a schimbat

Oficialii ruși continuă să amenințe Occidentul cu arme nucleare. Cu toate acestea, retorica a trecut de la avertismente privind o lovitură directă asupra națiunilor occidentale la sugestii de reluare a testelor nucleare în interiorul granițelor Rusiei.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Corriere dello Sport anunță o lovitură de proporții: "Negocierile pentru Dennis Man încep de la 30 de milioane €!"

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Dan Nistor a făcut gluma serii, după ce ”U” Cluj a învins-o pe Rapid în Giulești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

"Veți folosi echipa a doua în Europa?" Gigi Becali a dat răspunsul pe loc

Inigo Perez a cerut, Andrei Rațiu a făcut. Ce a spus antrenorul lui Rayo Vallecano, după victoria cu Osasuna

Exclusiv Fotbaliștii evidențiați de Ilie Dumitrescu, după Rapid - ”U” Cluj 0-2: ”Senzațional!” / ”Mă impresionează”

"Asta ar însemna finalul sezonului!" Scenariu dramatic venit din Italia, după accidentarea lui Valentin Mihăilă

Citeşte şi

Mircea Rednic, după ce UTA a rămas cu o singură victorie în 9 meciuri: ”Am exagerat!”

Video UTA Arad - Hermannstadt 1-1. A cincea remiză consecutivă pentru Mircea Rednic pe teren propriu

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWLily Collins, mândră de abdomenul ei. Actrița din „Emily in Paris” și-a etalat pătrățelele în timp ce își promova serialul în New York

Fotbalist de națională, ultimul transfer în Superliga. Unde va juca fundașul din Benin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Jordan Chiles nu renunță! Gimnasta din SUA acuză un „grav conflict de interese” și vrea înapoi medalia de bronz citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică și-a expus formele neatinse de bisturiu, pe litoralul românesc, în costum de baie: "La vârsta ta, ești nr. 1"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică și-a expus formele neatinse de bisturiu, pe litoralul românesc, în costum de baie: "La vârsta ta, ești nr. 1"

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia