Mihai Bordeianu și Andrei Ivan, în meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj / Foto: Sport Pictures

Video Universitatea Craiova - CFR Cluj 2-0. "Dubla" lui Ivan răpune campioana, iar oltenii se apropie la 6 puncte de ardeleni

articol scris de Digi Sport
11.02.2023, 21:58
  • UCL: Brest - Leverkusen, miercuri, 19:45, DGS 1

  • UCL: Barcelona - Bayern, miercuri, 22:00, DGS 1

Universitatea Craiova a câștigat cu 2-0 derby-ul împotriva campioanei CFR Cluj, din etapa a 25-a. Andrei Ivan a reușit a doua "dublă" la rând pe teren propriu.

Universitatea Craiova - CFR Cluj 2-0. Andrei Ivan a reușit dubla

CFR a început partida cu un gol anulat, marcat de Deac în minutul 18. Au urmat două ocazii bune ale lui Bîrligea în interval de un minut.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Oltenii au răspuns tot prin două ocazii într-un minut, la voleul lui Vătăjelu, respins de portar și prin capul lui Zaikov. Ultima ocazie a primei reprize a aparținut tot Craiovei, când Markovic a ratat exasperant, din poziție foarte bună.

Universitatea Craiova - CFR Cluj 2-0. Oltenii sunt la 6 puncte în spatele ardelenilor

Repriza a doua a început cu Craiova la stăpânirea jocului, iar Ivan a ratat din nou. În minutul 67, același Ivan a deschis scorul după un șut deviat ușor.

Până la final, același atacant a reușit dubla în minutul 86 și a închis partida.

Foto: Digisport.ro

VIDEO cu rezumatul meciului Universitatea Craiova - CFR Cluj 2-0:


Știrea inițială:

Meciul Universitatea Craiova-CFR Cluj, din cadrul etapei a 25-a a Ligii 1, se joacă de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Este unul dintre cele mai tari meciuri ale rundei, mai ales că pune față în față două echipe care au avut probleme etapa trecută.

Oltenii au pierdut în deplasare, iar ardelenii, pe teren propriu, dar cea mai mare problemă a lor a fost că niciuna nu avea cum să emită pretenții prea multe deoarece adversarii au fost mai buni.

Meciurile cu pricina au fost Farul - Universitatea Craiova 2-1 și CFR Cluj - FCSB 0-1.

Universitatea Craiova - CFR Cluj, Live Video 20:00, Digi Sport 1

Arbitrul meciului, Marcel Bârsan, va avea de condus un meci cu mari tensiuni. Mai ales la Craiova, acolo unde finanțatorul Mihai Rotaru "a coborât în iarbă" și a început curățenia.

Prima victimă a fost Arlauskis, al cărui contract s-a reziliat de urgență, plus alți 7 jucători de care oltenii ar vrea să se despartă, până la finalul perioadei de transferuri, 13 februarie, sau, în cel mai rău caz, în vară.

  • Partida Universitatea Craiova - CFR Cluj va putea fi vizionată de abonații RCS-RDS pe Digi Sport 1, pe aplicația Digi Sport și pe siteul digisport.ro

Cel două echipe s-au întâlnit de 15 ori pe terenul oltenilor, iar statistica este perfect echilibrată: cinci victorii fiecare echipă și cinci egaluri!

În partida tur, CFR Cluj-Universitatea Craiova s-a terminat 2-0

Ce a spus antrenorul Eugen Neagoe înaintea meciului Universitatea Craiova - CFR Cluj

"Nu este vorba de curățenie, avem un lot destul de numeros, așa că am avut discuții cu conducerea clubului, cu domnul Rotaru, și probabil se vor mai lua niște decizii în zilele următoare.

Sunt jucători aproape de finalul contractului, trebuie să luăm anumite decizii, asta nu înseamnă că facem curățenie. Nu am făcut acea listă, nu știu de unde o aveți, cine a dat-o.

Aveți răbdare, nu putem să facem lucrurile de azi pe mâine, nu putem să renunțăm acum la 10 jucători, nu vom face lucrul ăsta", a spus Neagoe.

Dan Petrescu este sigur că toate echipele din play-off se vor bate pentru titlul de campioană

Dan Petrescu anticipează că play-off-ul din acest sezon va fi cel mai disputat de când s-a trecut la acest format competițional. În plus, antrenorul campioanei consideră că lupta la titlu se va da între toate echipele din play-off, spre deosebire de anii trecuți.

Eu vă spun şi o să vedeţi că am dreptate, nu vor mai fi cinci echipe care să se bată la titlu, vor fi şase. Nu vor mai fi play-off-uri în care o echipă, cum am fost noi, să aibă şase victorii, nu va mai fi aşa. Eu nu cred că o echipă se va distanţa. În mare măsură se ştiu echipele din play-off, în afara lui Sepsi, celelalte cinci se ştiu.

Va fi un play-off în care toate echipele se vor lupta să câştige titlul, inclusiv Craiova. Cred că va fi cel mai greu play-off de când s-a inventat, nu a mai fost unul aşa strâns”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă.

Ce le transmite Mihai Rotaru jucătorilor de la echipă

În acest moment, nu poți să spui despre niciun jucător că este la nivelul din sezonul trecut.

Trebuie să înțeleagă că nu poți veni la Craiova, să primești salariul, fără să dai înapoi măcar jumătate din ceea ce primești”, a spus Rotaru, într-o intervenție telefonică în direct, găzduită de emisiunea Fotbal Club.

Etichete: dan petrescu , eugen neagoe , mihai rotaru , universitatea craiova-cfr cluj , meciuri etapa a 25 a liga 1


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Suspecții în cazul atentatului cu bombă din Arad au fost prinși după trei ani. Fiica milionarului ucis, principala suspectă

La trei ani după moartea omului de afaceri arădean Ioan Crișan, într-o explozie în parcarea unui supermarket, suspecții atentatului au fost prinși. Atacul ar fi fost comandat de fiica milionarului, potrivit unor surse din anchetă, citate de Digi24. Poliția a anunțat miercuri dimineață că face percheziții în acest caz.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Acuzată la JO 2024 că este bărbat, Imane Khelif a făcut marele anunț, după mai bine de două luni

"Așa mă simt acum!" Pique a "rupt" tăcerea, la doi ani după ce a părăsit-o pe Shakira pentru Clara Chia

Dan Petrescu a avut dreptate! CFR a anunțat verdictul în cazul lui Louis Munteanu: ”Putea fi mult mai grav”

Englezii au făcut ”pariul”: scorul cu care se va termina Rangers - FCSB

Interzis pe viață! A intrat pentru prima dată în ringul de box și ce a urmat a provocat revoltă: ”Arestați-l!”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Scoțienii se tem de ”Luis Suarez al României” înainte de Rangers - FCSB

Lamine Yamal a spus cine e idolul său din fotbal și a surprins pe toată lumea

Mihai Popescu, avertisment pentru FCSB înainte de duelul cu Rangers

Marius Șumudică a făcut anunțul: ce șanse are Cristi Săpunaru să joace în derby-ul cu FCSB

Citeşte şi

"Dan Petrescu a comandat!" Cristi Balaj a spus tot ce s-a întâmplat în cazul lui Louis Munteanu, care și-a sfidat antrenorul

Exclusiv ”Rotaru dă greș, ca de obicei”. Patronul Universității Craiova, criticat

PEROZCum a apărut Kim Kardashian la petrecerea de ziua ei de naștere. Vedeta a purtat o rochie transparentă și extrem de mulată

FILM NOWPaul Mescal, impresionant în "Gladiatorul II". "Strălucitor. Un mare star de acțiune, care nu-și sacrifică autenticitatea"

Următorul transfer pregătit de Gigi Becali în culise! „E cel mai vizibil! Și îl văd potrivit pentru Germania” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Probleme pentru Răzvan Lucescu! Poliția din Grecia, pe urmele lui, după ce a făcut un gest grosolan la derby-ul cu AEK Atena citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Digi World

Sunt sucurile cu îndulcitori o alternativă mai bună decât cele cu zahăr? Un medic gastroenterolog explică de ce sunt dăunătoare băuturile dietetice

Digi Animal World

Au crezut că patrupedul lor e în casă, însă au rămas surprinși când au auzit soneria. Ce au văzut când au deschis ușa