Logo-ul celor de la Rapid / Foto: Facebook @rapid1923

Exclusiv Un oficial al Rapidului a vorbit despre negocierile cu Mircea Lucescu + Unde ar urma să fie construită noua bază a echipei

articol scris de Digi Sport
15.10.2024, 07:58
  • Nations League: Scoția - Portugalia, marți, 21:45, DGS 1

  • Nations League: Spania - Serbia, marți, 21:45, DGS 2

Rapid București a întâmpinat probleme în prima parte a acestui sezon în privința rezultatelor. 

După ce fostul antrenor Neil Lennon (53 de ani) nu a reușit să obțină nicio victorie pe banca giuleștenilor în primele șase etape din SuperLiga, echipa a fost preluată de Marius Șumudică (53 de ani). Însă, nici ”Șumi” nu a reușit, cel puțin până acum, să aducă o stabilitate la nivelul rezultatelor. 

Înainte de a ajunge Neil Lennon în Giulești, s-a vorbit despre posibilitatea ca Mircea Lucescu (79 de ani), actualul selecționer al naționalei României, să preia banca Rapidului. Dar, în cele din urmă, ”Il Luce” nu a mai ajuns în Giulești

Marian Mihail: ”Au fost foarte multe discuții cu Mircea Lucescu. A fost un proiect al domnului Șucu”

Marian Mihail, directorul executiv al Rapidului, a vorbit despre discuțiile care au existat între oficialii giuleștenilor și Mircea Lucescu înaintea începerii acestui sezon.

”(n.r. ați încercat să-l deturnați pe Mircea Lucescu) Într-adevăr, a fost un proiect al domnului Șucu (n.r. Dan Șucu, acționarul majoritar al echipei) de care s-a ocupat personal. Știu că au fost foarte multe discuții, chiar ne-a și însoțit (n.r. Mircea Lucescu) la un moment dat în niște deplasări.

Din punctul meu de vedere, pentru simplul fapt că această discuție a existat și avea o șansă serioasă să se contretizeze, ar trebui să fie o victorie”, a spus Mihail, la emisiunea Liga Digi Sport. 

Marian Mihail, despre o nouă baza sportivă la Rapid: ”Sunt două variante în Ilfov, dar cu Tunariul este cel mai avansat”

De asemenea, oficialul Rapidului a vorbit despre planul giuleștenilor de a ridica o nouă bază sportivă pentru prima echipă care va fi ridicată, cel mai probabil, în comuna Tunari. 

”Este adevărat că se lucrează asiduu la o bază în afara Bucureștiului proprie primei echipe. S-a făcut o secțiune pentru echipa mare. Din păcate la Constructorul (n.r. baza sportivă Constructorul), vecină cu Pro Rapid și cu toată parcelarea istorică Bazilescu, este foarte greu de ridicat acolo. 

Dacă ne uităm de partea cealaltă la Coresi (n.r. terenul de fotbal Coresi) în Băiculești, undeva în trei luni de la obținerea autorizației totul este gata. Este pentru copii, este partea de școală de fotbal. Ce s-a introdus acolo nou va fi și partea de recuperare: cabinetele medicale și clinica pentru staff, masa o să fie tot pentru copii. 

În momentul de față nu este 100% sigur că va fi Tunari (n.r. locul unde va fi construită noua bază). Sunt două variante în Ilfov, dar cu Tunariul este cel mai avansat. În principiu vorbim de două terenuri de antrenament: hibrid care să copieze gazonul din Giulești natural, colțul portarilor, pistă de alergat, clădire administrativă și cu recuperare, un mini-hotel”, a mai spus Marian Mihail. 

VIDEO cu declarațiile lui Marian Mihail la emisiunea Liga Digi Sport 

Etichete: rapid , mircea lucescu , baza sportiva , marian mihail


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Fată de 15 ani din Călărași, găsită moartă în casă. Adolescenta ar fi încercat o provocare de pe TikTok

Este anchetă în Călărași după o descoperire tulburătoare. O adolescentă de 15 ani a fost găsită fără suflare, în camera ei. Fata ar fi fost singură acasă și nu există deocamdată suspiciunea de crimă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

David Popovici nu mai vrea să conducă niciuna dintre mașinile primite de la Ion Țiriac! ”Acum am ocazia să spun”

UEFA nici n-a vrut să stea la discuții: NU ferm pentru România!

Englezii au folosit un singur cuvânt, când au aflat cât costă Joyskim Dawa

Românul care a fost prins de polițiști cu 340 de km/h: ”Nu mi-au dat niciun leu amendă!”. Ce mașină conducea

După 10 ani în Italia, Franța și Arabia Saudită, Ciprian Tătărușanu a ales unde se stabilește cu familia: ”Nu mă văd”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Final în negocierile cu Laurențiu Reghecampf!

L'Equipe a aflat ce a făcut Kylian Mbappe, după ce a plecat din Stockholm, unde a fost acuzat de viol

Adrian Mutu a numit cel mai bun jucător din SuperLiga: "Merita să fie fotbalistul anului"

Câți români vor fi în tribune la Kaunas, la Lituania - România

Citeşte şi

Lituania - România, LIVE TEXT, de la 21:45 pe digisport.ro. ”Tricolorii” sunt neînvinși în Liga Națiunilor

Mircea Lucescu a tras un semnal de alarmă, chiar înainte de Lituania - România: ”Trebuie să fim atenți”

PEROZScout, fiica mijlocie a lui Bruce Willis și Demi Moore, într-o rochie minusculă și foarte îndrăzneață, la o petrecere în West Hollywood

FILM NOWCum arată „Xena” în 2024, la 56 de ani. Lucy Lawless, de nerecunosct la două decenii de la încheierea serialului care a consacrat-o

Galeriile din România nu-şi vor mai încuraja echipele: „Peluzele vor rămâne goale”. De ce protestează ultrașii citeşte ştirea pe Prosport.ro

“Ca om, Ilie Năstase este o catastrofă. Nu mai am niciun pic de respect pentru el” Fostul mare jucător de tenis a fost desființat citeşte ştirea pe ziare.com

Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Iubita lui Julio Iglesias Jr., răvășitoare într-un costum de baie. Imaginile cu Ariadna i-au cucerit pe fani: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Iubita lui Julio Iglesias Jr., răvășitoare într-un costum de baie. Imaginile cu Ariadna i-au cucerit pe fani: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Digi Animal World

O femeie a fost al un pas să fie înghițită de un piton, în propria sa locuință. Aceasta a fost salvată după două ore