Gigi Becali / Foto: Profimedia

Un fost fotbalist de la FCSB, atac ”cu talpa” la adresa lui Gigi Becali

articol scris de Digi Sport
26.10.2024, 08:25
  • La Liga: Real Madrid - Barcelona, sâmbătă, 22:00, DGS 1

  • SuperLiga: Hermannstadt - Dinamo, sâmbătă, 19:00, DGS 1

Gigi Becali (66 de ani) este unul dintre cei mai controversați finanțatori din fotbalul românesc.

De-a lungul timpului, latifundiarul din Pipera a avut unele divergențe cu jucătorii care au trecut prin curtea ”roș-albaștrilor”.

Gregory Tade, despre Gigi Becali: ”Ce drept are să facă echipa? Ce e asta? E o comedie!

Gregory Tade (38 de ani) a jucat în fotbalul românesc la echipe precum CFR Cluj, FCSB și Dinamo.

În perioada petrecută în tricoul ”roș-albastru”, fostul atacant francez a evoluat doar un singur sezon pentru actuala campioană a României, timp în care a marcat doar 4 goluri.

Tade nu a impresionat prin evoluțiile sale, iar patronul Gigi Becali l-a certat în dese rânduri pentru prestațiile din teren. Francezul nu l-a uitat pe finanțatorul de la FCSB și l-a criticat pe omul de afaceri pentru modul cum conduce echipa.

Gigi face în continuare aceleași lucruri. E ca în cinema, e comedie. Cred că e lipsă de respect față de președinte, față de directorul sportiv, de manager și jucători. Nu cred că el se duce la antrenament în fiecare zi, deci ce drept are să facă echipa?

Ca să fii antrenor, trebuie să ai o diplomă. E ușor să faci echipa pentru că e clubul tău, dar nu cred că e respectuos. Ce e asta? E o comedie! E pentru presă”, a declarat Gregory Tade, potrivit sport.ro.

  • Gregory Tade a câștigat Cupa Ligii alături de FCSB, la finalul sezonului 2015 - 2016.

Gigi Becali nu s-a mai grăbit să divulge formula de start de la derby-ul cu Rapid

  • FCSB - Rapid, din etapa 14 a SuperLigii, programat duminică 27 octombrie 2024, de la ora 21:00, pe Arena Națională, va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. De asemenea, partida va putea fi urmărită și în format Live Video&Text pe digisport.ro, precum și în aplicația Digi Sport, exclusiv pentru abonații Digi România.

Finanțatorul campioanei a depistat principalul vinovat pentru eșecul din Scoția cu Rangers, scor 0-4, și a precizat că echipa sa va arăta altfel la meciul cu giuleștenii.

Nu are relevanță ce s-a întâmplat cu Rangers. La meciul cu Rapid vor fi 3 fundași și David Miculescu. Doar ei rămân de la meciul din Scoția. Eu nu îmi fac griji de meciul cu Rapid.

Poate așa înțelege Edjouma ce e fotbalul. Fotbalul nu e așa ușor cum crezi tu. Nu merge la fotbal că te învârți tu cu mingea. Mi-a plăcut de Baba, dar nu te mai juca cu mingea la mijlocul terenului. Pasează bă, nu mai da în spate.

Ștefănescu nu a fost furnicuță, a fost mai rău. Trebuie să vorbesc personal cu Ștefănescu. Ai calitate, dar nu mai dribla, pasează. Te faci de râs ca fotbalist. Pasează dacă nu ai putere, asta o să îi spun.

Nu vreau să știe toată echipă, nu trebuie să știe Șumudică tot, o să aibă o mică surpriză. E clar că Tănase trebuie atacant. Ne trebuie jucători talentați. Ngezana și Dawa au fost ok. Toată vina pentru meciul cu Rangers o are numai Edjouma. Niciodată cât sunt eu la Steaua (n.r. FCSB) nu o să se joace cu 3 fundași centrali. Nu există”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Etichete: gigi becali , gregory tade , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un tunel lăsat în paragină timp de 32 de ani a redevenit prioritate. Autoritățile alocă până la 150 de milioane de euro ca să-l repare

Politicieni cu ochelari de cal și lipsă de viziune au condus România ani în șir. Ultima dovadă este tunelul Palas construit după planurile inginerului Anghel Saligny, acum mai bine de un secol. Prin el, trenurile intrau direct în Portul Constanța. A fost, însă, închis în urmă cu 32 de ani și lăsat în paragină. Acum autoritățile îl declară de interes național și alocă până la 150 de milioane de euro ca să-l repare și să-l lungească.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La aproape 5 ani de când s-a retras din tenis, Maria Sharapova a primit vestea care face înconjurul lumii

Surpriză uriașă pentru Ianis Hagi pe "Ibrox", în timpul meciului Rangers - FCSB 4-0

Exclusiv CFR Cluj a smuls un punct în minutul 90+3, dar Ioan Varga a fost un car de nervi la final: ”Am informații”

Sportivul român care e o ”bestie” și are o relație cu fosta iubită a lui George Clooney! Ea e cu 15 ani mai în vârstă

Decizia instanței în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. S-au despărțit în 2021

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ioan Andone a făcut Top 5 al celor mai buni fotbaliști români din istorie: Gică Hagi, pe locul doi

Câte bilete s-au vândut la FCSB - Rapid

Costel Gâlcă, prima reacție după ce s-a zvonit că va fi demis

Se pregătește ”debarcarea” lui Erik ten Hag. Cei 4 antrenori cu care Manchester United e în tratative

Citeşte şi

Adrian Șut, devastat înainte de FCSB - Rapid. Mesajul postat după ce tatăl său a murit

Ce a spus Dan Petrescu, după Rangers - FCSB 4-0

PEROZPrezintă lenjerie intimă ca model, iar în viața normală Bella Hadid poartă pantaloni atât de scurți că nu o acoperă mai deloc

FILM NOWTom Hardy dezvăluie numele celui mai bun „Spider-Man”: Cred că este un actor grozav. Mi-ar plăcea să lucrez cu el

Prima echipă din Superliga care se pregătește să-l transfere pe Malcom Edjouma de la FCSB! „Mă pun la coadă pentru el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Tragere la sorți: Simona Halep și-a aflat prima adversară de la Hong Kong! Va întâlni o favorită citeşte ştirea pe ziare.com

Ce s-a întâmplat cu câinele care a escaladat Marea Piramidă din Giza? citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Sabrina, solista piesei "Boys", din anii '80, poze în costum de baie la 56 de ani. Superbă și puternică, în ciuda unei boli grave

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Sabrina, solista piesei "Boys", din anii '80, poze în costum de baie la 56 de ani. Superbă și puternică, în ciuda unei boli grave

Digi World

Fructele care pot îmbunătăţi starea de spirit şi alunga oboseala mentală

Digi Animal World

Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit virale