Marcel Pușcaș, președintele U Craiova 1948 / Foto: Digi Sport

Exclusiv U Craiova 1948 încă nu are antrenor principal. Anunţul făcut de preşedintele Marcel Puşcaş

articol scris de Digi Sport
03.01.2022, 15:11
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

U Craiova 1948 nu a numit încă un antrenor principal la echipă, după ce Eugen Trică a fost dat afară, pe 11 decembrie 2021.

Programul de pregătire a fost făcut de interimarul Dan Vasilică, cel care a condus echipa în ultimele două meciuri din 2021, 3-0 cu Chindia şi 0-0 cu CS Mioveni.

Echipa se reuneşte pe 4 ianuarie 2022, iar pregătirea va fi făcută în Craiova, la noua bază de cantonament în care Adrian Mititelu jr. susţine că familia sa a investit 6 milioane de euro.

U Craiova 1948 încă nu are un antrenor principal. Anunţul preşedintelui Marcel Puşcaş

U Craiova s-a despărţit de patru dintre jucători, străinii care nu se mai aflau pe lista pentru Liga 1 şi, foarte probabil, vor pleca încă doi. De venit a făcut-o deja Enache şi probabil că vor mai fi transferaţi încă doi sau trei jucători.

"Suntem în discuţii cu mai mulţi antrenori şi rămâne ca patronul să decidă numele noului principal. Probabil că ne vom despărţi de încă doi jucători şi cu totul vom aduce în jur de patru. Enache a semnat deja, şi cred că vor mai veni doi-trei jucători", e explicat preşedintele Marcel Puşcaş pentru digisport.ro.

U Craiova 1948 a avut deja trei antrenori principali în primele 21 de etape, Adrian Mutu, Flavius Stoican şi Eugen Trică, plus interimarul Dan Vasilică.

Aşa cum aţi aflat de pe digisport.ro, pe 26 decembrie, Adrian Mititelu a avut permisie din partea Penitenciarului Craiova, unde este închis.

  • 12 meciuri a stat Adrian Mutu pe banca U Craiova 1940. A avut o medie de 1 punct per meci
  • 4 meciuri a stat Flavius Stoican pe banca olteniilor. Şi el a avut o medie de un punct per meci
  • 4 meciuri are până acum Eugen Trică pe banca U Craiova 1948. Echipa are o medie de 0,25 puncte per meci

Primul meci oficial din 2022 pentru olteni va fi Farul-U Craiova 1948, meci care va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. De asemenea, abonaţii Digi vor putea urmări meciul şi pe noua Aplicaţie Digi Sport (care poate fi descărcată din Google Play sau App Store), dar şi pe siteul digisport.ro. 

U Craiova 1948 a reziliat unilateral contractele a patru jucători şi a invocat forţa majoră

Hugo Vieira (33 de ani, atacant), Mamadou Bagayako (31 de ani, fundaș), Pedro Machado (25 de ani, fundaș) şi Armin Gremsl (27 de ani,  portar), cei patru care au fost scoşi de pe lista de Liga 1 pentru că nu erau respectate criteriile regulamentare legate de numărul de străini, au fost informaţi la finalul anului 2021 că nu vor mai fi primiţi la antrenamente şi că le-au fost închise contractele.

Cei patru se vor adresa la FIFA şi este puţin probabil ca forul internaţional să nu le dea dreptate, astfel că oltenii ar putea fi puşi în situaţia de a le plăti înţelegerile până la finalul contractelor.

Etichete: adrian mititelu , marcel puscas , antrenor u craiova 1948


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Atac în Parlamentul României. Un bărbat a provocat un incendiu

Pompierii intervin la Palatul Parlamentului, după ce o persoană a aruncat cu benzină în sala de expoziții amplasată la intrarea în clădire. Atacatorul este cautat de polițiști.  

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. PAOK l-a adus pe Dejan Lovren

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Corriere dello Sport anunță o lovitură de proporții: "Negocierile pentru Dennis Man încep de la 30 de milioane €!"

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali s-a convins încă din etapa a 9-a a SuperLigii: ”Nu sunt de speriat”

Pep Guardiola a numit echipa care poate câștiga Champions League. Nu e Manchester City!

Foto Ultimul drum pentru Gigi Mulțescu pe stadionul Dinamo. Unde va fi înmormântat "SMURD-ul"

Giuleștiul nu mai sperie pe nimeni: Rapid a bătut la ea acasă o singură echipă în ultimele 6 luni!

Citeşte şi

În fotbalul românesc a apărut ”turbo Mitriță”! Jucătorul care e așteptat să ”explodeze” în următorii doi ani

A semnat cu FCU Craiova, iar oltenii speră să fie noua ”mașină de goluri”

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWSean Penn, sărut pasional pe străzile din Madrid cu o tânără din Republica Moldova. Actorul nu a ținut cont de oamenii din jurul lui

Mircea Lucescu îl propune pe Darius Olaru italienilor: „Poate juca atât mijlocaș defensiv, cât și în spatele vârfului” citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Rapid nu se bate cu mine la titlu”. Gigi Becali, mesaj dur spre Dan Șucu citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, ședință foto într-o ținută cu un decolteu amețitor. Artista, din ce în ce mai încrezătoare după schimbare de look

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, ședință foto într-o ținută cu un decolteu amețitor. Artista, din ce în ce mai încrezătoare după schimbare de look

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia