Cristian Manea si Terell Ondaan, în meciul dintre CFR Cluj și U Craiova 1948 / Foto: Sport Pictures

U Craiova 1948 a mai dat ”dispărut” un jucător, după Dominik Kovacic. ”Postează poze prin cluburi”

articol scris de Digi Sport
03.07.2022, 20:31
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

Agitație mare în tabăra celor de la U Craiova 1948. După ce croatul Dominik Kovacic a ”fugit” de la echipă și a fost prezentat oficial la Kisvarda, în Ungaria, a venit rândul mijlocașului Terell Ondaan să țină capul de afiș.

Fotbalistul născut la Amsterdam a mers la echipa națională a Guyanei pentru cele patru partide din Liga Națiunilor CONCACAF din luna iunie, însă a uitat să se mai întoarcă în Oltenia.

Terell Ondaan nu s-a mai prezentat la U Craiova 1948

Terell Ondaan a fost titular pentru Guyana în trei dintre cele patru partide (cu Montserrat 2-1, cu Bermuda 2-1, cu Haiti 0-6), însă ar fi trebuit să se întoarcă în pregătirea echipei antrenate de Marius Croitoru de aproximativ două săptămâni.

Fotbalistul a sunat conducerea pentru a o anunța că are niște probleme medicale și va mai întârzia, dar în același timp posteză fotografii alături de prieteni, prin cluburi și terase.

La început Ondaan a fost plecat la echipa națională, dar ulterior nu a mai respectat programul echipei noastre și nu s-a mai prezentat deloc la antrenamente. Nu a mai venit nici în cantonament cu noi, în Austria. El este un jucător aflat în continuare sub contract cu FC Universitatea, dar nu își mai respectă acest contract. Lipsește nemotivat de la echipă, iar în urmă cu câteva zile ne-a contactat să ne spună că are niște probleme medicale.

Însă, noi observam că el își postează pe rețelele de socializare, fără nicio reținere, poze de prin cluburi cu prietenii. Noi avem un regulament intern foarte bine stabilit la echipă, iar Ondaan trebuie să își asume și deciziile pe care clubul și le rezervă să le ia împotriva sa, iar lucrurile în privința sa sunt sunt foarte clare. Un astfel de comportament nu îl permitem niciunui jucător și este clar că vom lua măsuri”, a spus pentru ProSport, Robert Săceanu, directorul sportiv al alb-albaștrilor.

Cine este Terrell Ondaan?

Terrell Ondaan a ajuns la U Craiova 1948 în vara lui 2021, după ce activase ultima dată în Franța, la Grenoble.

În cariera sa, mai activase pentru AZ Alkmaar, Willem ll, Excelsior, Zwolle, Telstar sau NEC Nijmegen, până să ajungă la Grenoble.

În sezonul trecut, Terrell Ondaan a adunat 26 de jocuri în toate competițiile pentru U Craiova 1948, reușind să marcheze două goluri și să ofere două pase decisive.

Etichete: robert saceanu , terrell ondaan , guyana


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat din Cluj și-a bătut șeful după ce s-au certat la telefon, pe e-mail și apoi față în față. Ce a pățit angajatul și de la ce a pornit scandalul

Furia scăpată de sub control la serviciu i-a adus o amendă penală usturătoare unui bărbat din Cluj. Pentru că nu și-a stăpânit emoțiile și și-a lovit șeful, bărbatul trebuie să plătească acum 8.000 de lei. Scandalul, scrie știridecluj.ro, a pornit de la o ceartă prin telefon, continuată pe e-mail și apoi față în față, pe tema concediului de odihnă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Corriere dello Sport anunță o lovitură de proporții: "Negocierile pentru Dennis Man încep de la 30 de milioane €!"

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Dan Nistor a făcut gluma serii, după ce ”U” Cluj a învins-o pe Rapid în Giulești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

"Veți folosi echipa a doua în Europa?" Gigi Becali a dat răspunsul pe loc

Proba pe care a depus-o Jordan Chiles la Tribunalul Suprem Federal pentru a ”recăpăta” medalia de bronz

Inigo Perez a cerut, Andrei Rațiu a făcut. Ce a spus antrenorul lui Rayo Vallecano, după victoria cu Osasuna

Exclusiv Fotbaliștii evidențiați de Ilie Dumitrescu, după Rapid - ”U” Cluj 0-2: ”Senzațional!” / ”Mă impresionează”

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWLily Collins, mândră de abdomenul ei. Actrița din „Emily in Paris” și-a etalat pătrățelele în timp ce își promova serialul în New York

Fotbalist de națională, ultimul transfer în Superliga. Unde va juca fundașul din Benin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Jordan Chiles nu renunță! Gimnasta din SUA acuză un „grav conflict de interese” și vrea înapoi medalia de bronz citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Machine Gun Kelly are un copil de 15 ani. Cum arată fiica lui

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Machine Gun Kelly are un copil de 15 ani. Cum arată fiica lui

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia