Daniel Niculae / Foto: captură Digi Sport

Video Exclusiv ”Ți-ai asumat destul de mult rapidismul. Unde vei mai activa?” Daniel Niculae, răspuns tranșant

articol scris de Digi Sport
25.07.2024, 18:55
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - U Cluj, luni, 21:00, DGS 1

Daniel Niculae (41 de ani), fostul președinte al celor de la Rapid, nu se teme că nu va mai primi oferte pe viitor din cauza trecutului său legat de gruparea din Giulești.

Daniel Niculae: ”Sunt rapidist, dar pot lucra profesionist și la un alt club”

Fostul atacant a reamintit că a jucat și la Astra, așa că și acum susține că-și poate derula activitatea profesionist la un viitor club.

”Ce legătură are rapidismul? Nu am jucat la Astra, spre exemplu, deși mi-aș fi dorit ca Rapid să rămână singura echipă din campionatul intern din CV-ul meu?

Nu sunt îngrijorat, eticheta (n.r. - de rapidist) am avut-o de mic. Sunt foarte puțini jucători activi sau foști jucători care se pot mândri că au jucat la echipa pe care au iubit-o, o iubesc și o vor iubi toată viața.

Asta nu înseamnă că nu putem să ne facem treaba și în altă parte, profesionist”, a spus Daniel Niculae, prezent în studioul emisiunii Liga DigiSport.

Daniel Niculae a sărit în apărarea lui Neil Lennon, după UTA Arad - Rapid 1-1

Daniel Niculae, fostul președinte de la Rapid, a sărit în apărarea lui Neil Lennon după debutul său pe banca Rapidului în SuperLigă.

”Nico” este de părere că gruparea din Giulești mai are nevoie de partide pentru ca jocul să fie cel pe care suporterii îl visează. 

”Pe Rapid nu putem să o avem în cupele europene. Le țin pumnii în continuare. Trebuie să treacă 3-4 etape ca să ne facem o idee.

Am văzut că au apărut voci și critici. Campionatul e lung. Trebuie să iei puncte, dar va mai dura până când jocul va fi cel dorit.”, a declarat Danicl Niculae, la ”Fotbal European”.

Etichete: daniel niculae , daniel niculae rapid , presedinte rapid , daniel niculae oferte


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cutremur cu magnitudinea 5,4 în România, luni după-amiază. S-a simțit în toată țara

Un cutremur cu magnitudinea 5,4 s-a produs luni după amiaza în zona seismică Vrancea. Seismul a fost simțit în toată țara.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Debut de coșmar: autogol în minutul 6, cartonaș roșu și înfrângere la scor ”de maidan”

Radu Drăgușin, salvat de Real Madrid? Vestea venită chiar înainte de Tottenham - Arsenal

Până când moartea i-a despărțit, după 51 de ani de căsătorie! Soția lui Gigi Mulțescu: ”Nu mai înţelegeam ce îmi spunea”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

După ce a rămas ”mască” la rugămintea lui Popovici, Țiriac i-a transmis un mesaj ferm campionului olimpic! ”Așa am ajuns?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Joyskim Dawa nu s-a putut abține! A scris trei cuvinte pe internet și i-a dat replica lui Louis Munteanu

Video La 1.600 de kilometri de București! Unde a fost surprins Mircea Lucescu

Video UTA Arad - Hermannstadt 1-1. A patra remiză consecutivă pentru Mircea Rednic pe teren propriu

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Citeşte şi

A 3-a oară e cu noroc! Dan Șucu a adus la Rapid fotbalistul pe care și-l dorea de mai bine de un an

Exclusiv Daniel Niculae a dat verdictul în privința noului transfer de la Rapid

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWNu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce mama actriței a murit

Pancu și Ovidiu Burcă, surprinși mâncând la restaurantul unde ANPC a găsit gândaci! Imagini inedite cu cei doi antrenori citeşte ştirea pe Prosport.ro

Atacantul naționalei, umilit de antrenorul său în Turcia: ”Un eșec” citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit