Paul Anton și Steliano FIlip / Foto: Sport Pictures

”Te-ai întoarce la Dinamo?”. Fostul căpitan al ”Câinilor” a răspuns imediat

articol scris de Digi Sport
22.10.2024, 13:19
  • UCL: Milan - Brugge, marți, 19:45, DGS 1

  • UCL: Real Madrid - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Ajuns la 33 de ani, Paul Anton evoluează în acest moment la Gyor, echipă pe care sezonul precedent a ajutat-o să promoveze în prima divize din Ungaria. 

Mijlocașul central mai are contract cu formația maghiară până la finalul acestei stagiuni și a recunoscut că se simte bine în țara vecină a României. 

Paul Anton: ”Dinamo a rămas în sufletul meu, e clubul unde m-am simțit foarte bine”

Totuși, fostul internațional nu ar exclude nici revenirea la Dinamo, echipă pentru care a evoluat în 90 de partide, timp în care a marcat 14 goluri și a oferit 9 pase decisive. 

Întrebat dacă s-ar întoarce în ”Ștefan cel Mare”, Paul Anton a vorbit despre un posibil transfer la fosta sa echipă.

”Sunt bine. Nu am mai fost în prim-plan, dar nici nu am simțit nevoia. M-am concentrat mai mult pe munca mea aici. Nu se pune problema de întârzierea salariilor aici, sunt condiții normale. E un mediu propice, să zic așa. Obiectivul de anul trecut s-a îndeplinit și am promovat. Suntem în grafic.

(n.r. dacă revine la Dinamo) Nu știu acum și nici nu vreau să apară vreo speculație. Într-adevăr, Dinamo a rămas în sufletul meu, e clubul unde m-am simțit foarte bine, am fost respectat. Chiar dacă s-a întâmplat ce s-a întâmplat în ultima parte, nu am pus niciodată pe seama clubului Dinamo. Nici suporterii nu au avut vreo vină, a fost o situație în care am căzut victime cu toții.

Nu se știe niciodată. Mai devreme sau mai târziu poate mă voi reintersecta cu Dinamo. Deocamdată sunt la Gyor, mă simt excelent și vreau să-mi fac treaba cât mai bine. Când am plecat ultima dată am făcut totul pentru a nu-i crea probleme clubului, iar domnul Zăvăleanu poate să confirme asta”, a spus fostul căpitan al ”Câinilor”, potrivit sportpesurse.ro.

Paul Anton / Foto: Sport Pictures
  • 400.000 de euro este cota de piață a lui Paul Anton, potrivit transfermarkt.com.

De ce o preferă Gigi Becali pe Dinamo în play-off

FCSB a învins-o pe Dinamo în deplasare, scor 2-0, în cadrul etapei a 13-a din SuperLiga României.

După ce a văzut că ”roș-albaștri” au urcat pe loc de play-off în SuperLigă, Gigi Becali (66 de ani) și-a făcut calculele pentru finalul sezonului regulat.

Latifundiarul din Pipera a declarat că, alături de FCSB, ”U” Cluj, CFR Cluj, Universitatea Craiova și Oțelul Galați nu au cum să rateze o clasare în primele șase locuri, după 30 de etape de campionat.

Mai mult decât atât, Becali a subliniat că ultimul loc pentru accederea în play-off ar prefera să fie ocupat de Dinamo, în dauna Rapidului, deoarece un meci cu dinamoviștii ar fi mult mai profitabil din punct de vedere financiar.

”Eu sunt prieten cu Șucu, dar pe Dinamo o vreau în play-off, nu pe Rapid. Cu Dinamo există o rivalitate, dar și o prietenie, dar cu Rapid nu.

Au o dușmănie mare ăștia (n.r. suporterii). Nu știu de la ce, dar știu că au rivalitate cu Dinamo, dar și prietenie cu Dinamo.

Cu Rapid există doar dușmănie. Și biletele... cu Dinamo se umple stadionul, dar cu Rapid nu”, a declarat Gigi Becali.

Etichete: liga 1 , transfer , gyor , ungaria , superliga , paul anton


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Care sunt cele două țări NATO pe care Putin le-ar ataca în cel mai negru scenariu al generalilor americani

Oficiali militari de rang înalt, inclusiv generalii americani Philip Breedlove și Ben Hodges, au luat în calcul mai multe scenarii pentru un război între NATO și Rusia. Potrivit acestora, în cel mai negru scenariu, președintele rus Vladimir Putin ar invada Letonia și Lituania în 2027, folosind regiunea Kaliningrad și teritoriul Belarusului drept capete de pod, relatează cotidianul german BILD, citat de The Moscow Times.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Acuzată la JO 2024 că este bărbat, Imane Khelif a făcut marele anunț, după mai bine de două luni

”M-a luat puțin valul”. Culturista pe care nimeni nu o crede că nu-și editează pozele a publicat imaginile transformării

”Să fie deportați în Siberia!” Nu s-a abținut după ce a văzut ce s-a întâmplat la referendumul din Republica Moldova

OUT? Scoțienii s-au săturat și i-au cerut să plece de la Rangers: ”Depășit!”

Marius Șumudică, ”altă persoană”: discurs complet neașteptat după 5-0 cu Farul! Cum a numit-o pe FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Porecla primită de Eduard Radaslavescu, după un nou meci nereușit în SuperLiga

Imane Khelif a făcut marele anunț, iar Donald Trump nici n-a stat pe gânduri: cum a numit-o

Un atacant legendar s-a lăsat de antrenorat și își pregătește debutul în tenis! Cu cine va juca

Dan Petrescu a avut dreptate! CFR a anunțat verdictul în cazul lui Louis Munteanu: ”Putea fi mult mai grav”

Citeşte şi

Ce a spus Viorel Moldovan despre Marius Șumudică, după Rapid - Farul 5-0

Echipa etapei a 13-a din SuperLiga! FCSB și Rapid au câte trei fotbaliști

PEROZEva Zaharescu s-a cazat într-un resort de lux din Maldive și a făcut parada costumelor de baie. Înaltă, senzuală și sigură pe ea

FILM NOWNicole Kidman, adevărul despre scenele intime din filmul „Babygirl”. Actrița joacă alături de Harris Dickinson, în vârstă de 28 de ani

Detaliul neștiut despre noul stadion Dinamo. Stupoare pentru Peluza Cătălin Hîldan citeşte ştirea pe Prosport.ro

Hackerii au anunțat transferul vedetei lui Real Madrid la Juventus. Răspunsul italienilor citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adevărul despre apariția bizară a celebrei Shania Twain de la People's Choice Country Awards. La ce intervenții estetice ar fi apelat

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adevărul despre apariția bizară a celebrei Shania Twain de la People's Choice Country Awards. La ce intervenții estetice ar fi apelat

Digi World

Sunt sucurile cu îndulcitori o alternativă mai bună decât cele cu zahăr? Un medic gastroenterolog explică de ce sunt dăunătoare băuturile dietetice

Digi Animal World

Reguli pentru stăpânii de animale de companie toamna. La ce trebuie să aibă grijă aceștia