Dan Petrescu și Gheorghe Hagi la meciul de retragere al Generației de Aur / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Surpriză uriașă. Ce staff și-a ales Dan Petrescu, după ce a fost părăsit de vechii colaboratori

articol scris de Digi Sport
09.06.2024, 08:31
  • Media: Fotbal Club, duminică, 17:30, DGS 1

  • Fotbal: FCSB, drumul spre titlu, duminică, 19:00, DGS 1

Dan Petrescu (56 de ani) a revenit la CFR Cluj în aprilie 2024, formație cu care a reușit să câștige patru titluri de campion în SuperLiga României (2018, 2019, 2020 și 2022), iar acum este gata de o nouă provocare.

Staff nou pentru Dan Petrescu

”Bursucul” a sunat adunarea pentru luni 10 iunie, când este programată și vizita medicală a celor de la CFR Cluj.

Petrescu va lucra de acum înainte cu un nou staff, după ce a fost părăsit de vechii colaboratori alături de care a scris file de istorie.

Dan Petrescu a decis, potrivit surselor digisport.ro, să nu mai cheme pe nimeni alături de el și să se bazeze pe angajații de la CFR Cluj, pe care i-a avut și pe finalul sezonului trecut. De bază vor fi Ovidiu Hoban (41 de ani), Francisc Dican (46 de ani) și Mihai Ștețca (43 de ani), antrenorul cu portarii al echipei finanțată de către Ioan Varga.

Până acum, succesul ”Bursucului” ca antrenor s-a bazat și pe sprijinul celor din staff-ul său. În timp ce echipe de top din SuperLiga nu aveau antrenori cu licența Pro pe bancă, CFR se lăuda cu un staff format din trei antrenori licențiați cu Pro: Dan Petrescu, Valeriu Bordeanu și Costin Curelea.

Între timp, Petrescu a fost părăsit, rând pe rând, de toți secunzii importanți, iar ultimul pe listă a fost Valeriu Bordeanu (47 de ani), susțin sursele digisport.ro.

Astfel, după opt ani, Petrescu nu va mai beneficia de staff-ul său alături de care a obținut succese extrem de importante în România.

CFR Cluj a mai rezolvat un transfer! Petrescu l-a adus pe campionul României

CFR Cluj a reușit cel de-al treilea transfer al verii, iar lotul lui Dan Petrescu (56 de ani) începe să prindă contur. După Mohammed Kamara (26 de ani) și Armend Thaqi (31 de ani), gruparea din Gruia a mai rezolvat o mutare.

Dan Petrescu a reușit să-l convingă pe Andrei Artean (30 de ani) să se întoarcă în SuperLiga României după doar un sezon. 

Plecat la Apollon Limassol în iarnă, de la Farul în schimbul a 50 de mii de euro, mijlocașul central a evoluat în 22 de partide pentru ciprioți, însă a fost lăsat să plece liber în această vară. 

Andrei Artean a semnat un contract pentru următoarele sezoane și este gata să câștige un nou campionat în Liga 1, după cel cucerit cu Farul în 2023. 

”Bine ai venit, Andrei Artean!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că, începând de astăzi, Andrei Artean este noul mijlocaș al echipei noastre

Un fotbalist experimentat, cu aproape 380 de meciuri jucate, Artean și-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Farul Constanța, formație pentru care a bifat peste 200 de partide și alături de care a obținut o Cupă, o Supercupă și un titlu de Campion

Andrei vine în Gruia de la Apollon Limassol, formație pentru care a jucat, de la începutul acestui an, 22 de meciuri. În prima divizie din România, mijlocașul a evoluat și la Poli Timișoara, îmbrăcând tricoul bănățenilor în 106 partide.

Îi urăm bun venit și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj!”, au scris cei de la CFR Cluj pe Instagram. 

Etichete: dan petrescu , ovidiu hoban , francisc dican


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au mers la bancă, bucuria lor s-a transformat în coșmar

Două surori din Genova au găsit o sumă uriașă de bani în timp ce făceau curățenie în pivnița bunicului lor, mort de 20 de ani. Este vorba despre 158 de milioane de lire vechi. Bucuria lor s-a transformat însă în disperare: când au mers la bancă, au aflat că nu mai pot converti în euro bancnotele ieșite din uz, relatează Il Messagero.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Filip Blazek a semnat cu Rapid

Ce lovitură: ”Radu Drăgușin a spus 'Da' pentru transfer”

Meciul Germania - Danemarca de la EURO 2024, întrerupt dintr-un motiv rar

Foto UEFA i-a dat interzis României! Ce se întâmplă cu ”Tricolorii” înaintea ”optimei” cu Olanda

Tot ce trebuie să știi despre EURO 2024: grupele, programul complet, stadioanele și premiile în bani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Imagine rară cu Edi Iordănescu de la echipa de tineret a Stelei. Îi recunoști pe ceilalți din fotografie?

Oficial Roberto De Zerbi a semnat! Noua sa echipă, total surprinzătoare

Un oficial al FRF ”a dat de pământ” cu contestatarii ”Regulii U21”: ”Să facă ceva concret”

Reacția Federației Spaniole de Fotbal, după ce a aflat că poate fi amendată din cauza lui Lamine Yamal

Citeşte şi

Exclusiv ”Bagă repede 10-15 milioane de euro”. Anunțul lui Gigi Becali

Oficial Dan Petrescu, de neoprit! CFR Cluj a făcut încă un transfer

PEROZBunică de 61 de ani, val de reacții după ce a făcut publică o imagine din tinerețe: „E incredibil cât de frumos îmbătrânești!”

FILM NOWDe 15 ani, Liam Neeson se plimbă cu aceeași femeie în parc. Acum, actorul și-a făcut curaj și i-a transmis un mesaj soțului acesteia

Nu degeaba au fugit speriați la vestiare fotbaliştii danezi în timpul furtunii: ce a pățit un jucător lovit de fulger! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ce decizie a luat șeful arbitrilor în legătură cu Istvan Kovacs. Românul a avut o prestație contestată la Cehia - Turcia citeşte ştirea pe ziare.com

Schimbări importante în Codul Rutier din România: ce pățesc șoferii prinși de poliție cu alcoolemie sub 0,1 citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Val de reacții după ce Delia a apărut în lenjerie intimă. La 42 de ani, arată demențial: „Acum ești prea dezbrăcată!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Val de reacții după ce Delia a apărut în lenjerie intimă. La 42 de ani, arată demențial: „Acum ești prea dezbrăcată!”

Digi World

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

Digi Animal World

Momentul în care un câine Husky e surprins în timp ce cânta. Imaginile sunt virale: „E chiar mai bun decât Trevis Scott”