Marius Șumudică / Foto: Sport Pictures

Surpriza pregătită de Marius Șumudică! Ce jucător e anunțat titular în FCSB - Rapid

articol scris de Digi Sport
25.10.2024, 16:45
  • La Liga: Real Madrid - Barcelona, sâmbătă, 22:00, DGS 1

  • SuperLiga: Hermannstadt - Dinamo, sâmbătă, 19:00, DGS 1

FCSB - Rapid se joacă duminica, 27 octombrie, de la ora 21:00, în cadrul etapei a 14-a din SuperLiga României. 

  • Partida de pe Arena Națională va putea fi urmărită ÎN DIRECT la Digi Sport 1, în format LIVE VIDEO pe digisport.ro, dar și din aplicația Digi Sport. 

Cătălin Vulturar e anunțat titular în FCSB - Rapid 

Marius Șumudică a primit o adevărată lovitură în etapa precedentă, atunci când Jakub Hromada a fost eliminat pe finalul meciului cu Farul (5-0).

Slovacul de 28 de ani ar fi trebuit să fie înlocuit la derby-ul cu FCSB de Mattias Kait, însă finlandezul a suferit o accidentare și este și el indisponibil. 

Astfel, Marius Șumudică va trebui să apeleze la o soluție de avarie, după cum anunță cei de la Fanatik. Conform sursei citate, tehnicianul Rapidului va juca la mijloc cu Cătălin Vulturar (20 de ani), 

Soluția este una surprinzătoare, mai ales că fotbalistul adus de la Lecce nu a apucat să joace în niciun meci al Rapidului din acest sezon competițional. 

Cătălin Vulturar / Foto: Profimedia
  • 300 de mii de euro este cota de piață a lui Cătălin Vulturar, potrivit transfermarkt.com. 

Marius Șumudică: "Nu contează ce au făcut cu Rangers, vor fi foarte motivați"

La conferința de presă dinaintea disputei de pe Arena Națională, Marius Șumudică, antrenorul celor de la Rapid, a transmis că rezultatul celor de la FCSB din Europa League, cu Rangers, scor 0-4, nu va schimba evoluția partidei.

"Nu ştiu cât cântăreşte pentru ei rezultatul de aseară (n.r. - înfrângerea cu Glasgow Rangers, scor 4-0, din Europa League), duminică va fi un derby şi cu siguranţă se vor motiva. FCSB este o echipă bună, campioana ţării, a ajuns să joace în grupele Europa League, iar asta înseamnă foarte mult.

Iar rezultatul de aseară nu poate decât să îi motiveze înaintea meciului cu noi. Nu ştiu dacă e elocvent meciul cu Rangers pentru că lor le-au lipsit mulţi titulari, aşa că sigur vor avea altă faţă duminică în derby. Vor dori să şteargă cu buretele acel insucces.

Sunt ferm convins că adversarii vor schimba echipa, vor apărea jucători noi în primul 11 şi atunci trebuie să fim pregătiţi. Nu e greu să îţi dai seama cu ce echipă va juca FCSB duminică.

Noi nu am realizat nimic prin victoria cu Farul. Sigur, am câştigat un joc, dar dacă nu înlănţuim rezultate pozitive se uită foarte repede. Nu consider un avantaj faptul că Rapid are multe victorii cu FCSB în ultimul timp.

Păi după ultima întâlnire, câştigată cu 4-0, Rapid nu a mai reuşit să obţină nicio victorie mult timp. Este un derby, sunt două echipe din Bucureşti, există o rivalitate pe care o simţim şi noi. O să încerc să le transmit şi jucătorilor străini din lot această rivalitate cu FCSB.

Ei trebuie să înţeleagă ce înseamnă un derby Rapid - FCSB.

Hromada este suspendat, iar Săpunaru şi Kait sunt indisponibili. Contează lipsa lor, ei fac parte din axul central... deci contează enorm. Dar asta este, ceilalţi care intră trebuie să demonstreze că merită să îmbrace tricoul Rapidului.", a spus Marius Șumudică, citat de Agerpres.

Etichete: liga 1 , marius sumudica , superliga , catalin vulturar


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Ce dracu' să facem cu ei?”. Militari ruși, înregistrați când vorbesc despre sosirea nord-coreenilor pe front

Soldați ruși au fost auziți exprimându-și îngrijorarea cu privire la modul în care soldații nord-coreeni vor fi comandați și dotați cu muniție și echipament militar, arată interceptările obținute de Defense Intelligence of Ukraine și publicate vineri, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv CINCI jucători, OUT din echipă! Gigi Becali a luat decizia după Rangers - FCSB 4-0: ”Nu vor mai fi”

Surpriză uriașă pentru Ianis Hagi pe "Ibrox", în timpul meciului Rangers - FCSB 4-0

”Băi, Cristina, vrei să încerci?” Ion Țiriac i-a făcut propunerea și i-a pus un avion la dispoziție: ”Am spus imediat `DA`”

Video Rangers - FCSB 4-0. Eșec drastic pentru campioana României în Europa League

Nota primită de Radu Drăgușin, după ce a jucat 96 de minute în Tottenham - Alkmaar. Ce au scris englezii

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR Cluj - Sepsi 0-0, ACUM pe DGS 1. Cu o victorie, ardelenii urcă pe locul al doilea

Foto Cum a fost surprins Louis Munteanu, la primul meci al CFR-ului după scandalul cu Dan Petrescu

Nota primită de Răzvan Marin, după ce a jucat 89 de minute în Serie A

Stanciu, Niță și Contra, învinși de Aubameyang și Nacho în Arabia Saudită

Citeşte şi

Becali se teme de Șumudică. ”Nu trebuie să știe tot, o să aibă o surpriză”

Exclusiv ”Am acceptat direct”. Cum l-a convins Marius Șumudică pe Aaron Boupendza să vină la Rapid

PEROZZendaya, siluetă de model într-o rochie lungă din piele. Piesa vestimentară i-a scos în evidență decolteul și talia de viespe

FILM NOWCum o descrie Harris Dickinson pe Nicole Kidman, colega lui din drama erotică „Babygirl”. Cel mai stânjenitor moment de la filmări

Prima echipă din Superliga care se pregătește să-l transfere pe Malcom Edjouma de la FCSB! „Mă pun la coadă pentru el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB a căzut 10 locuri în clasamentul Europa League, după înfrângerea cu Rangers. Ce poziție ocupă trupa lui Elias Charalambous citeşte ştirea pe ziare.com

Ce s-a întâmplat cu câinele care a escaladat Marea Piramidă din Giza? citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Celine Dion, impresionantă la prima apariție publică după reprezentația captivantă de la JO: Există speranță

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Celine Dion, impresionantă la prima apariție publică după reprezentația captivantă de la JO: Există speranță

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Momentul emoționant când o pisică dispărută se întoarce acasă, surprins pe camera de supraveghere: „Am început să plâng”