Andrei Bendeac / Foto: Instagram @aka_bendy

Surpriză! Cu ce se ocupă Andrei Bendeac la Dinamo, după ce și-a anunțat plecarea de la club. Mesajul lui Mihai Bendeac

articol scris de Digi Sport
01.03.2024, 12:49
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

La jumătatea lunii decembrie 2023, Andrei Bendeac și-a dat demisia de la Dinamo, unde timp de aproximativ un an a fost social media manager.

Fratele actorului Mihai Bendeac a explicat că a simțit că se plafonează în funcția pe care a deținut-o și a luat decizia să renunțe. Totuși, Andrei a rămas legat de Dinamo, iar acum activează ca scouter voluntar la gruparea din Ștefan cel Mare.

Andrei Bendeac: ”Am simțit că nu pot să mai livrez ceva și mai bun în perfecționismul meu, atunci am zis să mă opresc

N-am vrut să se oprească nimic în momentul în care eu am plecat. Inevitabil erau niște ambiții ale mele care s-au oprit, dar îmi asum, au fost așa, copiii mei de suflet, nu a fost ceva ce am impus, dar ceea ce am vrut, m-am bucurat să văd că a continuat.

Au continuat niște conferințe de presă transmise de către club, postările de pe social media, deși poate, imediat după plecarea mea, nu au fost atât de dese. Au fost ok, cel puțin la nivelul la care le-am lăsat eu. Și am lăsat și partea de graphic design pe care am parafat-o alături de Dan Giuraniuc.

Am luat decizia să plec de la Dinamo nu pentru că nu se făceau lucrurile astea, cred că îmi doream prea mult pentru ceea ce puteam să fac în momentul ăsta, în clipa asta la Dinamo. În momentul în care ne-am plafonat în direcția asta, pentru că partea sportivă era normal să fie primordială, salvarea de la retrogradare, și am simțit că nu pot să mai livrez ceva și mai bun în perfecționismul meu, atunci am zis să mă opresc”, a spus Andrei Bendeac, potrivit Prosport.

În timpul unei emisiuni la care era prezent Andrei Bendeac, Mihai, fratele acestuia, a transmis un mesaj amuzant.

Apă plată, smoked Whiskey, tartine cu pește afumat și unt, ouă umplute și sărățele. Las aici meniul pe care mi-ar plăcea să-l găsesc în loja de protocol la meciurile de Champions League când va fi fratele meu președinte la Dinamo și voi veni la meciuri”, a scris Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac a fost impresionat de charisma Andreei Prisăcariu: ”Bă, baiatule”

Galerie Foto

În luna aprilie 2022, România a întâlnit Polonia în Billie Jean King Cup. Andreea Prisăcariu a pierdut în fața liderului mondial Iga Swiatek, însă a făcut spectacol la conferințele de presă din Polonia.

”Rebela tenisului românesc”, așa cum a fost supranumită Andreea Prisăcariu datorită stilului său nonconformist, a fost responsabilă cu voia bună din echipa României. WTA a remarcat umorul afișat de româncă la conferințele de presă și i-a propus să apară într-un show de stand-up comedy. La rândul său, actorul de comedie Mihai Bendeac nu a rămas indiferent când a auzit discursul sportivei.

Vreau să vă arăt ceva la care am râs din tot sufletul meu. Deci fata asta este absolut incredibilă. Dacă relaxarea ar avea o imagine, fata asta ar fi imaginea ei. A charismei, bă, băiatule. Nu am văzut atâta charismă”, a spus Mihai Bendeac într-un video postat pe contul său de Instagram.

Etichete: andrei bendeac , andrei bendeac dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Familia regală britanică a „tăiat-o” pe Meghan Markle din fotografia folosită pentru a-i ura la mulţi ani prinţului Harry

Fotografia folosită de familia regală britanică pentru a-i ura duminică la mulţi ani prinţului Harry a fost decupată dintr-o imagine în care ducele de Sussex apărea alături de soția sa, Meghan Markle. Detaliul nu a trecut neobservat în presa britanică, relatează News.ro.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. PAOK l-a adus pe Dejan Lovren

Până când moartea i-a despărțit, după 51 de ani de căsătorie! Soția lui Gigi Mulțescu: ”Nu mai înţelegeam ce îmi spunea”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

După ce a rămas ”mască” la rugămintea lui Popovici, Țiriac i-a transmis un mesaj ferm campionului olimpic! ”Așa am ajuns?”

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Momente rare: Marius Șumudică a ajuns în fața suporterilor și a repetat încontinuu un cuvânt, după eșecul cu ”U” Cluj

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Chipciu și tofu pane! ”Veteranul” liderului SuperLigii a făcut show la flash-interviu: ”Eu am salariul mai mic”

Foto Cum a fost surprins Dan Șucu, după ce Rapid a suferit prima înfrângere sub comanda lui Șumudică

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWNu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce mama actriței a murit

Pancu și Ovidiu Burcă, surprinși mâncând la restaurantul unde ANPC a găsit gândaci! Imagini inedite cu cei doi antrenori citeşte ştirea pe Prosport.ro

Atacantul naționalei, umilit de antrenorul său în Turcia: ”Un eșec” citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit