Ultrasii Farului protestează față de politica de transferuri a Farului / Foto: Facebook @PeluzaMarina

Suporterii Farului, protest împotriva politicii lui Gică Hagi

articol scris de Digi Sport
10.09.2024, 09:44
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Până acum, toată lumea a înțeles și acceptat ideea că Farul, acum, și Viitorul, în urmă cu câțiva ani, nu are cum să obțină performanțe și nici chiar să trăiască decent dacă nu vinde dintre jucătorii produși la Academie. 

Dacă nu ar face asta, nu că Farul nu s-ar dezvolta, dar probabil că nu ar rezista în SuperLigă. Să construiești o asemenea bază la Ovidiu și să iei și titlul de două ori este o realizarea de domeniul fantasticului în România. Dar suporterii protestează pe față împotriva politicii lui Gică Hagi.

Suporterii protestează pentru că Hagi i-a vândut pe Popescu la FCSB și pe Grameni la Rapid, două echipe rivale

Ultimele două transferuri, cel al lui Mihai Popescu la FCSB, în schimbul a 250.000 de euro, și a lui Dina Grameni la Rapid, pentru 400.000 de euro (1,4 milioane după alte surse), i-au făcut pe cei din ”Peluza Marina” să răbufnească.

"Vindem tot, fără excepție / Semnat: o echipă fără nicio pretenție!", scrie pe bannerul afișat de ultrașii dobrogeni, imagine postată pe contul de Facebook al galeriei și însoțită de mesajul "Suntem total împotriva politicii clubului de a vinde jucători importanți la echipe rivale în ciuda promisiunilor făcute de conducere că nu vom mai fi pepinieră pentru echipele din campionatul intern! Farul suntem doar noi!".

Hagi este total nemulțumit de ajutorul primit de club din partea oamenilor de afaceri și al oficialităților din Dobrogea

În ultima vreme, Gică Hagi și-a pierdut cumpătul de mai mult ori, iar nemulțumirile sale au la bază motive financiare. Prima dată s-a răstit la suporterii nemulțumiți de jocul echipei la partida cu Poli Iași, scor 2-0, când i-a trimis acasă pe nemulțumiț.

Apoi, a avut un nou discurs vehement legat de lipsa totală de implicare a marilor firme din Dobrogea în susținerea Farului.

Am zis-o de multe ori, vorbesc de 4-5 ani. E o dorință de a mea pentru că banii înseamnă putere și trebuie să vină oamenii cu bani. Eu voi rămâne cu 10% sută la sută, rămân în club, dar nu vreau să mai fiu acționar majoritar, pentru că nu sunt miliardarul numărul 1 în România. Să ții un club la pretențiile lui Hagi e greu, trebuie bani mulți. Hagi s-a născut să câștige, nu să existe.

Toată lumea se gândește 'Aa, e Hagi pe bancă, gata, îi batem pe toți, câștigăm toate meciurile, cu copii, cu salariile cele mai mici’, așa de ușor se trece peste tot ce s-a muncit aici. Minunea vine dacă știi să lucrezi. Dacă se dorește un proiect european, trebuie să vină acționari, pentru că așa e construit clubul. La licență e numărul 1, nu are datorii, totul îi aparține, dacă faci profit, fiecare îl reinvestește sau îl ia. Totul aparține lui Farul, Farul are patrimoniu, totul aparține clubului. Noi doar suntem aici o perioadă.

Tot vorbesc și pare că nu se înțelege. Am avut o ofertă clară, a venit Rivaldo. Unul din afară a înțeles, e mai greu să înțeleagă unul din România. E simplu! Oferta e foarte clară și foarte bună. Farul e un club important, care are patrimoniu. Cel mai bine este să fie pe acțiuni. Fotbalul e un business și ați văzut ce înseamnă. UEFA a făcut profit de 1,2 miliarde la EURO. Trebuie să știi să-l faci. Dacă știi să-l faci bine, te duci sus, cum fac cei de afară”, a spus Hagi, printre altele.

Etichete: hagi , protest farul , transferuri farul , vanzari farul , peluza marina


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un moment de acum ori niciodată”

Israelul a decis marți să arunce în aer pagerele purtate de membrii Hezbollah în Liban și Siria, de teamă că operațiunea sa secretă ar fi putut fi descoperită de grup, au declarat trei oficiali americani pentru Axios.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Primul fotbalist din lume care nu mai suportă și a spart tăcerea. ”Dacă va continua, vom intra în grevă”

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Radu Drăgușin, 97 de minute jucate la Tottenham într-un meci absolut dramatic! Nota primită la final

L-a văzut cum a apărat în Champions League și s-a convins: "E Messi al portarilor!"

Gigi Becali nu l-a vrut la FCSB, iar peste o lună a debutat cu gol și assist în Champions League

Scandal în SuperLigă: și-a reziliat contractul și a plecat de la echipă! Antrenorul, acuzat de rasism

Citeşte şi

”Ce ne așteaptă? Groapa! Nu mai comentați”. Gică Hagi, nervos. Ce l-a deranjat pe ”Rege”

Antrenorii campioni din SuperLigă. Dan Petrescu a luat 38 la sută din totalul titlurilor adunate

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Mircea Lucescu a primit vestea pe care o aștepta cu sufletul la gură! Care este starea lui Valentin Mihăilă citeşte ştirea pe Prosport.ro

Scandal uriaș la un club din Liga 1. Antrenorul, acuzat de un rasism față de un jucător: ”Nu l-a suportat pentru că e țigan” citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului