Dan Șucu i-a băgat în ședință pe rapidiști la ”Coresi” / Foto: Captură YouTube @FC Rapid 1923

Exclusiv Șucu i-a anunțat pe jucători ce a decis cu Șumudică după ce i-a chemat la investiția de milioane de la ”Coresi”

articol scris de Digi Sport
17.10.2024, 15:08
  • SuperLiga: Buzău - Hermannstadt, vineri, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: U Cluj - Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

Dan Șucu (61 de ani), acționarul majoritar al Rapidului, le-a solicitat celor de la echipă să fie prezenți la o întâlnire, un fel de ședință, în care i-a cam tras de urechi pe jucători.

Discuția a avut loc miercuri la noua bază de pregătire ridicată de Șucu la ”Coresi”, la care doar cumpărarea terenului a costat un milion și jumătate de euro, iar facilitățile dezvoltate acolo alte câteva milioane.

Baza este folosită în primul rând de Școala de Fotbal Rapid, dar echipa mare, de exemplu, mănâncă și ea acolo de câteva zile.

Dan Șucu le-a spus jucătorilor că Șumudică va sta la Rapid până la finalul campionatului, indiferent de parcursul echipei

Motivul ședinței a fost cel legat de rezultatele foarte proaste ale echipei, unele în ciuda cheltuielilor foarte mari pe care el și Angelescu le fac la Rapid în transferuri, salarii și asigurarea de condiții.

Pe lângă apropurile că lucrurile nu vor mai fi la fel de roz financiar dacă echipa nu redevine una puternică, din informațiile Digi Sport, unul dintre mesajele de bază pe care Șucu a vrut să-l transmită jucătorilor a fost legat de antrenorul echipei.

Marius Șumudică (53 de ani) beneficiază de sprijinul total al lui Dan Șucu până la finalul campionatului, indiferent dacă echipa se va califica sau nu în play-off! Asta le-a transmis patronul pentru a risipi orice îndoială legată de susținerea pe care i-o acordă lui Șumudică.

Citește și: 

Antrenorul are obligația, însă, să construiască o echipă de învingători, ceea ce implică inclusiv renunțarea la fotbaliștii care nu demonstrează că merită susținerea primită.

  • Conform transfermarkt.co, Rapid este a doua echipă ca valoare din SuperLigă, cu o cotă de piață de peste 30 de milioane de euro, după FCSB, cotată la peste 36 de milioane de euro.
  • Totuși, cifrele avansate de site-ul respectiv vizavi de valoarea financiară a fotbaliștilor sunt contestate de foarte mulți și oricum reprezintă doar o chestie orientativă.

Galerie Foto

Etichete: sumudica , sedinta rapid , dan sucu , sucu sumudica , rapid transfermark


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj

Cu trei zile înainte de alegerile prezidenţiale, Maia Sandu se menţine detaşat în fruntea preferinţelor electoratului din Republica Moldova, dar creşte semnificativ şi proporţia alegătorilor indecişi, astfel că, dacă aceştia s-ar hotărî în cele din urmă să voteze pentru ea, există şanse ca actuala şefă a statului să fie realeasă din primul tur de scrutin, arată datele unui sondaj dat publicităţii joi.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Prima postare pe contul oficial al lui Michael Schumacher, după o lungă perioadă de timp. Reacții "în lanț" ale fanilor

Real Madrid a luat decizia așteptată de toată lumea, după ce Kylian Mbappe a fost acuzat de viol

Ce loc va ocupa România în clasamentul FIFA, după victoriile cu Cipru și Lituania

Un polițist a împușcat-o mortal! ATENȚIE Imagini cu puternic impact emoțional. Autoritățile: ”Putea fi mult, mult mai rău”

Jigniri repetate! Cum l-au numit elvețienii pe Daniel Pancu, după scenele cum rar se văd din Giulești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Helmut Duckadam a reacționat, după atacul lui Ciprian Tătărușanu

Decizia luată de autorități în cazul polițistului care a împușcat mortal o femeie în holul blocului

Exclusiv Legenda lui Dinamo a transmis care este problema "Câinilor", în derby-ul cu FCSB

Exclusiv Mircea Lucescu a întrebat despre jucătorul României U21 care nu e sigur că va juca pentru naționala de seniori

Citeşte şi

Exclusiv Pleacă sau nu Șucu de la Rapid?! Răspuns din interior

Exclusiv Gaură ”imensă” pentru Șucu și Angelescu la Rapid

PEROZCine e femeia celebră care l-a făcut tată pe Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, mort la 31 de ani. Își adora fiul

FILM NOWAl Pacino, despre motivul real pentru care a acceptat să joace în Godfather III: "Eram falit. Alegerea nu putea fi mai simplă"

Helmut Duckadam, reacție neașteptată la atacurile lui Ciprian Tătărușanu: ”E adevărat tot ce a zis” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Victorie extraordinară a Anei Bogdan! A învins o mare favorită și s-a calificat în sferturi citeşte ştirea pe ziare.com

Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Dorian Popa, primele declarații despre noua iubită: „Am dreptul să-mi găsesc fericirea!” El s-a despărțit anul trecut de Claudia Iosif

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Dorian Popa, primele declarații despre noua iubită: „Am dreptul să-mi găsesc fericirea!” El s-a despărțit anul trecut de Claudia Iosif

Digi World

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Digi Animal World

Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”