Ștefan Târnovanu / Foto: Profimedia

Exclusiv Ștefan Târnovanu i-a transmis un mesaj lui Lukas Zima, după transferul la FCSB! Cum l-a numit pe portarul ceh

articol scris de Digi Sport
19.10.2024, 21:05
  • SuperLiga: Univ. Craiova - Botoșani, duminică, 16:00, DGS 1

  • SuperLiga: Dinamo - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

FCSB l-a transferat pe Lukas Zima (30 de ani) de la Petrolul pentru a-i face concurență lui Ștefan Târnovanu (24 de ani), titularul postului de portar în ultimii ani la campioana României.

Ștefan Târnovanu, despre Lukas Zima: ”E un portar foarte bun”

Întrebat despre concurența cu Zima, Târnovanu a dat dovadă de fair-play și a avut doar cuvinte de laudă la adresa goalkeeper-ului ceh. L-a numit unul dintre cei mai buni portari din SuperLigă și i-a transmis ”că-l așteaptă cu brațele deschise”.

Zima e un portar foarte bun, îmi place foarte mult. Are un sezon bun și eu îl consider unul dintre cei mai buni portari din campionatul nostru, așa că-l aștept cu brațele deschise și să ne ajute”, a transmis Târnovanu, pentru Digi Sport.

După transferul lui Zima, Gigi Becali a lăsat să se înțeleagă că ia în calcul să-l vândă pe Ștefan Târnovanu, iar Florin Prunea e convins că internaționalul român va pleca de la FCSB.

Soția lui Lukas Zima a influențat transferul portarului la FCSB! Mihai Stan: ”După ce a semnat, am pus un pariu cu el

Galerie Foto

Mutarea lui Lukas Zima la FCSB a fost deja rezolvată, însă va fi oficializată în ianuarie, după deschiderea perioadei de transferuri. Campioana României s-a înțeles cu Petrolul pentru suma de 250.000 de euro, după ce în primă fază "Lupii Galbeni" au cerut dublu. 

Un rol important în concretizarea acestui transfer l-a avut și Simona Pechal, soția lui Lukas Zima, notează Fanatik. Aceasta a intervenit la conducerea ploieștenilor, pentru ca goalkeeper-ul să fie lăsat să plece la FCSB. În plus, partenera lui Zima ar fi transmis și că fotbalistul ar fi fost dispus să renunțe la cele 3 salarii restante pe care le are de luat de la Petrolul.

Mihai Stan, agentul lui Zima, e convins că portarul va fi convocat la reprezentativa Cehiei după mutarea la FCSB și chiar a pus un pariu cu jucătorul în acest sens.

Din punctul nostru de vedere este un pas important în cariera lui, eu consider că prin această mutare la FCSB el are șanse mari să prindă naționala Cehiei, iar de aici lucrurile vor merge într-un sens bun. Eu cred că va ajunge la echipa națională de la FCSB. După ce a semnat, am pus un pariu cu el”, a declarat Mihai Stan, potrivit sursei menționate anterior.

Produs al Slaviei Praga, portarul ceh, fost internațional U21, cu 15 selecții, a făcut pasul în Italia în 2011. A semnat cu Genoa și, de-a lungul carierei, a mai evoluat la Reggiana, Unione Venezia, Mantova, Perugia, Livorno și Venlo (Olanda).

  • 850 de mii de euro este cota de piață a lui Zima, conform Transfermarkt.
  • 12 meciuri, 11 goluri primite și 6 meciuri fără gol încasat sunt cifrele lui Lukas Zima în acest sezon de SuperLigă.

Etichete: transfer fcsb , portar fcsb , stefan tarnovanu , lukas zima


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ucis din întâmplare cu o lovitură de tanc. Cum a ajuns să fie lichidat liderul Hamas

Fostul lider Hamas, Yahya Sinwar, a fost ucis zilele trecute din pură întâmplare, în timpul unei acțiuni militare a armatei israeliene (IDF) într-un cartier din localitatea Rafah, din sudul Fâșiei Gaza, informează CNN. Practic, o grupă de infanteriști israelieni a depistat mai multe persoane „suspecte” care încercau să se ascundă printre clădirile în ruine din oraș. La puțin timp, a urmat un schimb de focuri care i-a determinat pe israelieni să cheme un tanc în sprijin.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a răbufnit și i-a transmis un mesaj clar lui Dorinel: ”Dacă mai face o dată așa, o să am aceeași reacție!”

Stadion de 80.000.000 € pentru o echipă de Liga 2 din România! Când va fi gata

Momentul în care cea mai rapidă atletă din România a făcut comoție cerebrală, după ce a trecut linia de sosire

Pep Guardiola, după anunțul oficial: "O parte din mine pleacă!"

Exclusiv La 38 de ani, e încă ”un pachet de mușchi”, dar a luat decizia! ”Nu realizam că sunt praf”. E de 5 ori campion al României

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Conducerea CFR-ului a anunțat ce se va întâmpla cu Louis Munteanu, după ce l-a sfidat pe Dan Petrescu: ”100%”

Exclusiv Fără echivoc! Verdict despre jucătorul care va câștiga 10.000 € lunar la FCSB: ”N-are nicio șansă! Să-l credem pe patron?”

”Louis n-o să joace în meciul următor”. Reacția lui Petrescu după ce Munteanu nici nu l-a privit. Ce a făcut atacantul după meci

Oficial După ce a ajuns în presa internațională, o echipă din România s-a retras din campionat: ”Atât am putut”

Citeşte şi

Întrebat despre transferul la FCSB, Lukas Zima a rostit doar trei cuvinte

Exclusiv N-a stat la discuții! Ce a făcut Florin Prunea în 2015, imediat după ce FCSB a câștigat titlul la Iași

PEROZO tânără de 29 de ani a fost desemnată Miss BumBum 2024: „Încă sunt în stare de șoc, este un vis împlinit!”

FILM NOWFără machiaj, cu o fustă din cașmir și stiletto, Pamela Anderson radiază pe străzile din New York. La 57 de ani, actrița arată perfect

Precedent periculos pentru Rapid! Urmează soluția TAS în procesul intentat de 2 foști jucători și susținut de sindicat citeşte ştirea pe Prosport.ro

Program prelungit pentru transportul în comun duminică, pentru meciul Dinamo - FCSB. Cum poți ajunge acasă de la Arena Națională citeşte ştirea pe ziare.com

Cinci mașini cu motoare ultra-fiabile: Nu se strică și nu pică, sunt ca „Hopa Mitică” citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Păr lung, pantaloni scurți, cizme până la coapse, tocuri înalte. Katy Perry a făcut furori la concertul lui Charli XCX 

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Păr lung, pantaloni scurți, cizme până la coapse, tocuri înalte. Katy Perry a făcut furori la concertul lui Charli XCX 

Digi World

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Digi Animal World

Cazul care a uimit lumea. Motivul pentru care un cățel s-a născut cu blana verde: ”Frații lui sunt albi ca laptele!”