Gigi Becali / Foto: captură Digi Sport

”Semnează Louis Munteanu cu FCSB?”. Gigi Becali: ”Am primit răspuns”

articol scris de Digi Sport
13.06.2024, 17:34
  • UCL: Milan - Brugge, marți, 19:45, DGS 1

  • UCL: Real Madrid - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Louis Munteanu (21 de ani) a intrat în ultimul an de contract cu Fiorentina, iar Rapid și FCSB se luptă pentru transferul său în această perioadă de mercato.

Louis Munteanu rămâne la Fiorentina

Gigi Becali (65 de ani) a dezvăluit, în direct la Digi Sport, că le-a făcut celor de la Fiorentina o ofertă pentru a-l lua pe Munteanu și că așteaptă un răspuns de la gruparea din Serie A. 

Finanțatorul campioanei, care a anunțat și transferul lui Marius Ștefănescu, a precizat, în conferința de presă de joi, organizată ad-hoc la palatul său din Aleea Alexandru, că Fiorentina a refuzat oferta pentru Munteanu.

”Am primit răspuns că vrea Fiorentina să-l țină”, a spus Becali.

Gigi Becali a mai spus, zilele trecute, că Fiorentina vrea 1,5 milioane de euro în schimbul lui Louis Munteanu, dar că el nu e dispus să crească oferta.

Am trimis oferta, un milion două sute, nu am primit niciun răspuns. Ei mi-au spus că vor 1,5 milioane. Și eu am spus 1,2.

Stai să văd dacă mă înțeleg cu Fiorentina. Poate mă înțeleg și cu el. Ce să vorbești cu jucătorul dacă încă nu îți dă voie clubul? Dacă e vorba de 40.000 (n.r. euro pe lună, cât i-ar fi cerut Louis Munteanu Rapidului), la revedere! Nici eu nu are rost să mai discut.”, a spus Becali.

Reacția lui Gigi Becali, după ce Adrian Mititelu i-a cedat pe Bauza și Baeten la CFR Cluj

Gigi Becali a dat lovitura pe piața transferurilor, după ce a anunțat că s-a înțeles cu Laszlo Dioszegi pentru transferul lui Marius Ștefănescu.

Chiar dacă a mai făcut două transferuri (David Kiki și Daniel Popa) în prealabil, Gigi Becali i-a mai curtat în trecut și pe Juan Bauza (28 de ani) și William Baeten (27 de ani), jucători care au fost împrumutați de la FCU Craiova la CFR Cluj pentru sezonul 2024/2025.

Gigi Becali a susținut o conferință de presă la ”palat”, iar patronul de la FCSB a fost întrebat și în legătură cu noile mutări parafate de CFR Cluj, ținând cont că Baeten și Bauza sunt doi jucători despre care s-a interesat în trecut.

Totuși, chiar dacă obișnuia să vorbească în termeni laudativi despre Bauza, acum, patronul de la FCSB a susținut că l-a vrut doar pe Baeten, pentru care a și făcut o ofertă în această vară, refuzată, însă, de Adrian Mititelu.

”Am spus eu vreodată că-l vreau pe Bauza? Ce mă interesează pe mine că e talentat. A fost vorba doar de Baeten, am făcut ofertă de 200.000 de euro. Niciodată nu m-a interesat Bauza.

Nu e de ajuns să fie talentat. Nici gratuit nu m-a interesat. Ce să mai cumpăr de la Mititelu? Ce să aibă Mititelu ca să iau de la el? S-a întărit cu Baeten, că e jucător, dar poate Bauza e veriga slabă. Cred că joacă la Petrescu”, a afirmat Gigi Becali la proprietatea sa din Aleea Alexandru.

Etichete: gigi becali , transferuri fcsb , louis munteanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prima reacție a Rusiei după referendumul din Republica Moldova. Ce a transmis purtătorul de cuvânt al lui Putin

Kremlinul consideră drept „anomalie” creșterea numărului de voturi în favoarea referendumului pro-UE din Republica Moldova și spune că procesul electoral „ridică o mulțime de semne de întrebare”, potrivit purtătorului de cuvânt al președintelui Vladimir Putin.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gigi Becali nu a stat pe gânduri după Dinamo - FCSB! Un jucător, OUT din echipă: ”Bă, vezi-ți de treaba ta”

Video Dinamo - FCSB 0-2. Campioana s-a impus fără emoții în ”Derby de România”

”Să fie deportați în Siberia!” Nu s-a abținut după ce a văzut ce s-a întâmplat la referendumul din Republica Moldova

6.800.000 € pentru FCSB! Campioana României, pe locul 70 din 108

Reacția Federației Române de Tenis de Masă, după ce Bernadette Szocs a fost învinsă de colega sa în finală: ”Specială”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Marius Șumudică, ”altă persoană”: discurs complet neașteptat după 5-0 cu Farul! Cum a numit-o pe FCSB

”Poate nu o să mai fiu pe bancă”. Anunțul făcut de Gică Hagi, după Rapid - Farul 5-0

Exclusiv Marius Șumudică, ”taxat” pentru ce a făcut în Giulești: ”Urât, foarte urât”. A reacționat și conducerea Rapidului

”Profeția” zilei: cine va lua titlul în SuperLigă și la ce diferență de locul doi

Citeşte şi

Video Gigi Becali îi dă test antrenorului de la Rangers: ”Să vedem cât e de deștept”

De ce o preferă Gigi Becali pe Dinamo în play-off, în dauna Rapidului

PEROZE o femeie superbă, dar ea nu s-a considerat niciodată o mare frumusețe. Eva Mendes spune că Ryan Gosling o face să se simtă sexy

FILM NOWRosie Huntington-Whiteley, trup de zeiță într-o rochie mulată, cu spatele gol. Logodnica lui Jason Statham arată perfect la 37 de ani

”S-a vorbit despre înlocuirea lui Simone Inzaghi cu Cristi Chivu!”. Inter, cât pe ce să facă o mutare surprinzătoare citeşte ştirea pe Prosport.ro

”Oprește-te”. Ioan Varga, mesaj public pentru Gigi Becali: ”Să-și vadă de echipa lui” citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fiul cel mic al lui Michael Jackson, apariție rară în public. Blanket, surprins în Calabasas, cu prânzul la pachet

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fiul cel mic al lui Michael Jackson, apariție rară în public. Blanket, surprins în Calabasas, cu prânzul la pachet

Digi World

Doi doctori, total uimiți de ce au văzut la microscop pe mâini aparent curate: "Oh, asta e dezgustător!"

Digi Animal World

Un câine s-a cățărat în vârful Marii Piramide din Giza. Imaginile, surprinse de un bărbat care naviga cu parapanta, sunt virale