Gigi Becali, Ianis și Gică Hagi / Foto: colaj Digi Sport

Scoțienii au auzit de oferta lui Gigi Becali pentru Ianis Hagi și au reacționat: ”Remarcabil! Tatăl lui să decidă când joacă”

articol scris de Digi Sport
31.08.2024, 23:35
  • Champions League: Bologna - Șahtior, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

Presa din Scoția a anunțat pe 31 august că Ianis Hagi (25 de ani) a bătut palma cu Rangers și va semna o nouă înțelegere cu gruparea de pe Ibrox.

Mult timp, însă, situația internaționalului român a fost neclară. A fost trimis la echipa a doua a lui Rangers, iar antrenorul Philippe Clement a anunțat că va fi vândut în această vară. Gigi Becali a vrut să-l ”salveze” pe Ianis și i-a făcut ofertă nemaivăzută.

Scoțienii au reacționat când au auzit oferta lui Gigi Becali pentru Ianis Hagi: ”O ultimă șansă de a se transfera de la Rangers”

Patronul FCSB-ului a spus că i-ar fi garantat lui Ianis Hagi prin contract postul de titular în toate cele 8 meciuri din Europa League, iar Gică Hagi ar fi avut posibilitatea să hotărască timpul pe care fiul său l-ar fi petrecut pe teren. Mai mult, omul de afaceri a transmis că toți banii pe care ar fi urmat să-i ia în schimbul unui eventual viitor transfer al internaționalului român ar fi mers direct în contul fotbalistului.

Cei de la The Scottish Sun au reacționat imediat după ce au aflat de propunerea lui Becali: ”Lui Ianis Hagi i-a fost oferită o ultimă șansă de a se transfera de la Rangers, care i-ar fi dat posibilitatea tatălui său Gheorghe să decidă când joacă”, au titrat jurnaliștii scoțieni.

Patronul Stelei București (n.r.- FCSB-ului), Gigi Becali, susține că a făcut o propunere de ultimă oră pentru Ianis Hagi, care include o clauză remarcabilă. I-a garantat că va fi titular în toate meciurile europene, iar tatăl său Gheorghe decide în ce partide din competiția internă să joace.

Afacerea i-ar fi permis faimosului tată al lui Ianis, fost jucător la Barcelona și Real Madrid, să hotărască și cât timp să joace Ianis”, au mai notat cei de la The Scottish Sun.

Gigi Becali a făcut o ofertă nemaivăzută pentru Ianis Hagi

"Cu Ianis e delicată treabă. O să zică Gică de ce vorbesc la televizor. Eu o să-l sun astăzi (n.r.- vineri). Îi spun să îl iau pe Ianis, cu obligația de a juca 8 meciuri titular în Europa, cât vrea el să joace. Să se uite la televizor (n.r - Gică Hagi) și să-mi dea telefon pentru înlocuire (n.r - râde).

Îl ajut și eu. Dacă joacă 8 meciuri în Europa League, îl vede o echipă și îl cumpără. N-am nevoie să-mi dea mie bani. Ce Rangers? Rangers îl lasă liber din ce am înțeles. Eu, dacă pot să ajut, asta pot să fac. Să se vadă valoarea lui Ianis în meciurile europene.

În campionatul intern nu pot, deși e posibil, dacă îl văd că joacă bine în Europa. Acolo eu hotărăsc și lui Gică nu îi place. Dacă îl scot o dată și se supără Gică pe mine? Eu vreau să ajut. Drept dovadă, îl iau, iar el poate rămâne liber și să plece când vrea. N-am nevoie de niciun ban. Vine, joacă 8 meciuri și pleacă liber. Dacă cineva dă 4 milioane, să îi ia el la semnătură de la clubul ăla", a spus Gigi Becali.

Etichete: gica hagi , gigi becali , ianis hagi , ianis hagi fcsb , oferta ianis hagi , presa scotia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un moment de acum ori niciodată”

Israelul a decis marți să arunce în aer pagerele purtate de membrii Hezbollah în Liban și Siria, de teamă că operațiunea sa secretă ar fi putut fi descoperită de grup, au declarat trei oficiali americani pentru Axios.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Primul fotbalist din lume care nu mai suportă și a spart tăcerea. ”Dacă va continua, vom intra în grevă”

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Video Jurnaliștii spanioli l-au descris pe Andrei Rațiu în două cuvinte, după super golul marcat în Rayo - Osasuna

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ionel Dănciulescu a răbufnit după înmormântarea lui Gigi Mulțescu! ”A suferit enorm după ce a fost îndepărtat”

CFR Cluj și-a stabilit cele două ”ținte” din mercato de iarnă! Anunțul lui Ioan Varga

Exclusiv S-a dat ordin! Gigi Becali a spus câte puncte trebuie să facă FCSB în Europa League

Mihai Rotaru a ”schimbat foaia”! Măsuri dure luate la Universitatea Craiova

Citeşte şi

Iosif Rotariu a semnat cu un club din SuperLigă

Bătaie de joc! Încă o lovitură pentru Ianis Hagi la Rangers

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Lovitură cruntă pentru Rapid! Motivul pentru care Marius Șumudică nu-i poate utiliza pe Aaron Boupendza și Clinton N’Jie citeşte ştirea pe Prosport.ro

A devenit Campion Mondial alături de Lionel Messi, iar acum va fi evaluat psihologic, într-un dosar de viol citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului