Cosmin Matei / Foto: Sport Pictures

Scandal xenofob la Sepsi - Dinamo. ”M-au înjurat. Cuvinte care nu pot fi reproduse” / ”Cântece cu versuri care incită”

articol scris de Digi Sport
28.07.2024, 19:19
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

Partida de la Sfântu Gheorghe, din etapa 3 a SuperLigii, dintre Sepsi și Dinamo, scor 1-1, a fost una spectaculoasă, dar a atras atenția și prin ce s-a întâmplat în afara spațiului de joc.

Andrei Nicolescu: ”Invitații de la lojele stadionului din Sfântu Gheorghe m-au înjurat”

Oficialii gazdelor i-au acuzat pe cei din galeria ”Câinilor” de scandări xenofobe, dar la o zi după meciul de sâmbătă, Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a venit cu un alt scenariu.

Oficialul grupării din Șoseaua Ștefan cel Mare susține că a fost înjurat, deși se afla la tribuna oficială a stadionului din Sfântu Gheorghe. Mai mult, conducătorul alb-roșiilor mai spune că la stația de amplificare a arenei s-au difuzat melodii care au incitat asistența.

”Nu vreau să dau o lecție de moralitate, dar oficialii clubului Sepsi ar trebui să vorbească cu oficialii de la Dinamo. În ceea ce privește manifestările, aici trebuie să avem în vedere două lucruri.

Invitații de la lojele stadionului din Sfântu Gheorghe m-au înjurat pe mine, personal, și au adresat cuvinte care nu pot fi reproduse. Ar trebui să aibă, în primul rând, mai multă atenție acolo.

Din al doilea punct de vedere, cred că zona asta de incitare ar trebui să dispară. Nu e normal ca aceste cântece care au versuri care incită un pic la diseminare de naționalitate să fie cântece oficiale pentru începuturile de meci.

Nu putem să aducem în discuție zone din astea sensibile fără să ne așteptăm la reacții. Dacă ne-am comporta toți doar în spiritul fair-play-ului și nu am încerca să dăm o conotație naționalistă oricărui eveniment sportiv, cred că am fi primii care am putea să nu generăm astfel de eventuale incidente.”, a declarat Andrei Nicolescu, conform sport.ro.

Bernd Storck nu s-a ferit de cuvinte, după meciul cu Dinamo

Florin Ștefan a deschis scorul, însă Petru Neagu a reușit să restabilească în repriza secundă, iar formația din Sfântu Gheorghe a ratat ocazia de a obține trei puncte.

În urma acestui rezultat, Sepsi Sfântu Gheorghe a rămas pe locul doi, cu șapte puncte, în timp ce Dinamo a urcat pe poziția a patra, de play-off, cu patru puncte și golaveraj de +2.

La finalul meciului, antrenorul covăsnenilor a fost prezent la flash-interviu, iar acesta a acuzat faza din finalul primei reprize, când echipa sa nu a beneficiat de lovitură de pedeapsă, deși mingea l-a lovit în mână pe Gnahore.

Ulterior, acesta a vorbit și despre parcursul echipei sale de până în acest moment, de care s-a declarat mulțumit.

Totuși, crede că Sepsi nu trebuia să scadă atât de mult ritmul odată cu schimbările efectuate de Zeljko Kopic.

”Am meritat să dăm gol și poate mai meritam să dăm un gol. La faza din finalul primei reprize am avut penalty. Este henț clar, după toate regulile, am văzut și la EURO 2024. Este o mână care împiedică mingea să se ducă spre poartă.

În repriza a doua adversarul a făcut schimbări, iar noi ne-am pierdut stilul de joc, n-am mai avut încredere. Trebuie să continuăm să jucăm așa cum știm.

Am continuat să jucăm cu mingi lungi, iar adversarii au avut jucători înalți. În apărare nu am jucat rău deloc.

Săptămâna trecută am fost puțin norocoși, deci sunt mulțumit cu șapte puncte în trei etape. Trebuie să ne îmbunătățim jocul, momentan suntem la 80%”, a declarat Bernd Storck.

VIDEO cu rezumatul partidei Sepsi - Dinamo 1-1

Etichete: andrei nicolescu , andrei nicolescu dinamo , sepsi - dinamo 1-1 video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Familia regală britanică a „tăiat-o” pe Meghan Markle din fotografia folosită pentru a-i ura la mulţi ani prinţului Harry

Fotografia folosită de familia regală britanică pentru a-i ura duminică la mulţi ani prinţului Harry a fost decupată dintr-o imagine în care ducele de Sussex apărea alături de soția sa, Meghan Markle. Detaliul nu a trecut neobservat în presa britanică, relatează News.ro.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. PAOK l-a adus pe Dejan Lovren

Până când moartea i-a despărțit, după 51 de ani de căsătorie! Soția lui Gigi Mulțescu: ”Nu mai înţelegeam ce îmi spunea”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

După ce a rămas ”mască” la rugămintea lui Popovici, Țiriac i-a transmis un mesaj ferm campionului olimpic! ”Așa am ajuns?”

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Momente rare: Marius Șumudică a ajuns în fața suporterilor și a repetat încontinuu un cuvânt, după eșecul cu ”U” Cluj

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Chipciu și tofu pane! ”Veteranul” liderului SuperLigii a făcut show la flash-interviu: ”Eu am salariul mai mic”

Foto Cum a fost surprins Dan Șucu, după ce Rapid a suferit prima înfrângere sub comanda lui Șumudică

Citeşte şi

Exclusiv Andrei Nicolescu, ”dat pe spate” de un jucător de la Dinamo: ”Am făcut totul ca să ajungă aici”

Exclusiv Șefii de la Dinamo au reacționat, după ce au închiriat autocarul folosit de FCSB

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWNu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce mama actriței a murit

Pancu și Ovidiu Burcă, surprinși mâncând la restaurantul unde ANPC a găsit gândaci! Imagini inedite cu cei doi antrenori citeşte ştirea pe Prosport.ro

Atacantul naționalei, umilit de antrenorul său în Turcia: ”Un eșec” citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit