Louis Munteanu / Foto: Instagram @louismunteanu_

Salariul pe care Louis Munteanu l-a cerut pentru a semna cu FCSB. ”Vă spun din sursă sigură”

articol scris de Digi Sport
19.07.2024, 16:31
  • SuperLiga: UTA - Hermannstadt, luni, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Gigi Becali (66 de ani) și-l dorește foarte mult pe Louis Muntenu (22 de ani) la FCSB, dar în ultimele zile au apărut tot mai multe informații conform cărora fotbalistul ar avea șanse mai mari de a semna cu CFR Cluj.

Louis Munteanu a cerut un salariu de 40.000 de euro pentru a semna cu FCSB

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, susține că internaționalul român are șanse infime de a bate palma cu roș-albaștrii. 

”Eu vă spun, știu foarte mult, nu și-a dorit să ajungă niciodată la Steaua (n.r. – FCSB).

Gigi s-a zbătut foarte mult, dar el nu și-a dorit niciodată să ajungă la Steaua.

Vă spun din sursă sigură. 100% Nu a vrut să vină! D-aia a și cerut 40.000 de euro pe lună, ca să nu îi dea”, a spus Mustață, conform fanatik.ro.

Șeful suporterilor roș-albaștrilor mai spune că Louis Munteanu ar fi avut alte pretenții financiare dacă și-ar fi dorit cu adevărat să semneze cu campioana SuperLigii.

”Când vrei să te duci la un club și vrei să joci fotbal pentru clubul respectiv, te duci frumos, modest, negociezi un salariu modest, cum au toți jucătorii.

Că dacă te duci tu și ceri 40.000 și îți dă Gigi ție 40.000 ai rupt vestiarul în două. Și nu e ok.

Eu, discutând cu un prieten de-ai lui, mi-a spus că îi va zice lui Gigi un salariu mare ca să nu accepte”, a mai spus Mustață.

Ioan Varga: ”Luni sau, cel târziu, marţi, Louis Munteanu va fi jucătorul CFR-ului”

Ioan Varga, finanțatorul celor de la CFR Cluj, a susținut că, în urma ultimelor negocieri dintre CFR și Fiorentina, Louis Munteanu ar urma să ajungă în Gruia luni (22 iulie) sau, cel târziu, marți (23 de iulie).

De asemenea, patronul ardelenilor a reiterat faptul că atacantul a urma să fie transferat definitiv la Cluj, și nu sub formă de împrumut. 

”Eu cred că noi vom obţine semnătura lui Munteanu pentru că am făcut cea mai bună ofertă dintre toate echipele din România. Probabil luni sau, cel târziu, marţi, Louis Munteanu va fi jucătorul CFR-ului. Vorbim despre un transfer definitiv, desigur, nu sub formă de împrumut”, a spus Varga, pentru Sport pe Surse.

Potrivit aceleiași surse citate anterior, CFR Cluj va plăti două milioane de euro italienilor de la Fiorentina pentru transferul lui Louis Munteanu. Însă, pe lângă această sumă, gruparea ”viola” va beneficia și de alte bonusuri financiare, care vor depinde de performanțele pe care le va obține atacantul în Gruia. 

În privința salariului, Louis Munteanu ar solicita o remunerație care să crească gradual de la sezon la sezon: de la 300.000 de euro anual (prima stagiune), la 400.000 de euro (a doua stagiune) și, ulterior, la 500.000 de euro (al treilea an de contract), mai adaugă cei de la sursa amintită anterior.

Rămâne de văzut dacă Ioan Varga va putea să-i satisfacă pretențiile financiare lui Louis Munteanu și dacă, în cele din urmă, atacantul va semna cu CFR Cluj. 

  • 1,8 milioane de euro este cota de piață a lui Louis Munteanu, potrivit Transfermarkt
  • până în vara anului 2025 mai are atacantul contract cu Fiorentina

Etichete: gigi becali , gheorghe mustata , louis munteanu , ioan varga , louis munteanu fcsb , louis munteanu cfr cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum arată sistemul revoluționar de transport care promite viteze de 700 km/h. Primul test a fost efectuat cu succes

Transportul la viteze de 700 km pe oră cu hyperloop-ul este cu un pas mai aproape de realitate, odată cu efectuarea unui test în Olanda. Compania olandeză Hardt a anunțat finalizarea cu succes a testării prototipului său de sistem de transport hyperloop, marcând un pas înainte pentru tehnologia care promite să revoluționeze modul în care ne deplasăm.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Debut de coșmar: autogol în minutul 6, cartonaș roșu și înfrângere la scor ”de maidan”

Deasupra lui Messi! Zidane a numit cel mai bun jucător din istorie: "Nimeni nu m-a impresionat ca el!"

Oficial OUT de la Rangers! ”Decizia are efect imediat”

"În trening la nuntă, în costum la prelungirea contractului!" Prezentă la ambele evenimente, soția a reacționat

Comportamentul lui Ianis Hagi i-a lăsat "mască". Ce cuvinte au folosit jurnaliștii scoțieni la adresa românului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Poli Iași - Universitatea Craiova 1-0, ACUM pe DGS 1. GOOL! Moldovenii marchează, după ce au ratat o ocazie mare

După ce a rămas ”mască” la rugămintea lui Popovici, Țiriac i-a transmis un mesaj ferm campionului olimpic! ”Așa am ajuns?”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

Fanii lui Tottenham nu s-au mai abținut! Reacții dure la adresa unui titular: ”Drăgușin își pierde răbdarea”

Citeşte şi

CFR Cluj - FCSB, Live Video, 21:00, Digi Sport 1. Derby "de foc" în Gruia: giganții răniți în orgoliu, față în față!

Jackpot! La ce sumă a ajuns Gigi Becali din biletele pentru meciurile FCSB-ului în Europa League

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWReacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la filmările "Mad Max: Fury Road": "Presiunea pusă pe noi era copleșitoare"

Anghel Iordănescu, reacție sfâșietoare după moartea lui Gigi Mulțescu: „E o durere mare! A făcut totul pentru Dinamo” citeşte ştirea pe Prosport.ro

A murit Gheorghe Mulțescu, fost antrenor la Dinamo și Craiova citeşte ştirea pe ziare.com

Indicatorul rutier care le dă mari bătăi de cap șoferilor din România. Mulți nu știu ce să facă în momentul în care îl întâlnesc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Un muzician celebru, anunț teribil pe rețelele sociale: „Mi-am înșelat soția și am avut un copil în afara căsniciei!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Un muzician celebru, anunț teribil pe rețelele sociale: „Mi-am înșelat soția și am avut un copil în afara căsniciei!”

Digi World

"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total întâmplător, în locuința lor

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit