Ulrich Sidoine Meleke și Jovan Markovic / Foto: Sport Pictures

Exclusiv S-a făcut! Primul jucător din SuperLigă transferat de Rădoi la noua sa echipă

articol scris de Digi Sport
19.06.2023, 10:32
  • SuperLiga: Buzău - Hermannstadt, vineri, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: ”U” Cluj - Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

Ulrich Meleke (24 de ani) s-a despărțit de Voluntari, astfel că nu va putea juca în continuare alături de fratele său geamăn, Aymar, cu care se reunise pe terenul de fotbal în ianuarie 2023.

Despărțirea s-a produs astăzi.

Meleke este primul jucător transferat de Rădoi la noua sa echipă, Al-Bataeh, în Emiratele Arabe Unite

În schimbul jucătorului Meleke, născut în Coasta de Fildeș, Voluntari va încasa 350.000 de la formația Al-Bataeh, preluată recent de Mirel Rădoi (42 de ani), fostul selecționer al României.

Voluntari face o afacere bună cu fotbalistul pe care l-a luat gratis de la CFR Cluj, după ce jucătorul i-a chemat la Comisii pe ardeleni pentru neplata salariilor.

De altfel, a fost o întreagă poveste cu mutarea lui Meleke de la Botoșani la Cluj, în schimbul a 250.000 de euro pentru că plata a întârziat și, de asemenea, s-a ajuns la judecată.

Al-Bataeh are un jucător cu cotă de piață 800.000 de euro

Cel mai valoros jucător al celor de la Al-Bataeh este Joao Novais, un portughez în vârstă de 29 de ani, evaluat la 1,5 milioane de euro.
Cota de piață a lui Meleke, anunțată tot de transfermarkt.com, este de 750.000 de euro, în scădere cu 50.000 de euro față de decembrie 2022.

Al-Bataeh este nou-promovată în prima divizie și a reușit in extremis să se salveze de la retrogradare, având un singur punct în fața primei echipe care a coborât în divizia secundă.

Etichete: ulrich meleke , transfer meleke , meleke radoi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ultimul minut din viața lui Yahya Sinwar. Imagini filmate de o dronă israeliană cu câteva momente înainte de uciderea liderului Hamas

Presa israeliană a publicat joi seara imagini care îl arată pe liderul Hamas, Yahya Sinwar, rănit şi plin de funingine, aşezat pe un scaun într-o reşedinţă în ruine. El aruncă la un moment dat cu un băţ într-o dronă IDF chiar cu câteva momente înainte de a fi ucis.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Real Madrid a luat decizia așteptată de toată lumea, după ce Kylian Mbappe a fost acuzat de viol

A fost la petrecerea din Suedia a lui Mbappe și a spus totul: "Ne-au pus telefoanele într-o cutie!"

Foto ”Cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”, de nerecunoscut: transformare radicală! ”Nu poate fi ea” / ”Incredibil”

Exclusiv OUT! Verdict fără dubii în direct, după calificarea României U21: ”Pierde Campionatul European, e clar”

Exclusiv Decizia luată de Daniel Pancu, după ce Rareș Ilie a înjurat-o pe Steaua în Giulești, la România U21 - Elveția U21

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a scris Rareș Ilie pe internet, la trei zile distanță după ce a înjurat-o pe Steaua în Giulești

Oficial OUT de la Fenerbahce! Jose Mourinho n-a mai stat la discuții

Mesajul veteranului lui Dinamo, înaintea derby-ului cu FCSB: "Văd diferit acest meci. Ne-am obișnuit cu presiunea"

Cu oferta pe masă, Luis Enrique s-a decis rapid: a semnat până în 2027!

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZCine e femeia celebră care l-a făcut tată pe Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, mort la 31 de ani. Își adora fiul

FILM NOWAl Pacino, despre motivul real pentru care a acceptat să joace în Godfather III: "Eram falit. Alegerea nu putea fi mai simplă"

”Sunt convins! Se poate bate la primele locuri”. Cum prefațează Helmut Duckadam derby-ul Dinamo – FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Ce-a ajuns Hagi, o catastrofă absolută! Ca om, e o dezamăgire totală" Simbolul fotbalului românesc, desființat citeşte ştirea pe ziare.com

Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Nosfe a murit acum doi ani. Mădălina, soția rapperului: „Trăiți-vă viețile așa cum oamenii aceia care v-au iubit și-ar fi dorit!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Nosfe a murit acum doi ani. Mădălina, soția rapperului: „Trăiți-vă viețile așa cum oamenii aceia care v-au iubit și-ar fi dorit!”

Digi World

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Digi Animal World

Momentul când o șopârla scapă din gura unui șarpe. Imaginile cu cele două reptile sunt virale