Ciprian Tătărușanu / Foto: Sport Pictures

”Revine Tătărușanu la FCSB?” Răspunsul dat de Elias Charalambous + Ce le-a spus fostul portar fotbaliștilor

articol scris de Digi Sport
21.09.2024, 18:45
  • Premier League: Man. City - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: U Cluj - Univ. Craiova, duminică, 21:30, DGS 1

În data de 11 septembrie, Ciprian Tătărușanu (38 de ani) și-a anunțat retragerea din fotbal.

Fostul portar nu poate sta departe de ”sportul rege”, motiv pentru care a anunțat că va fi prezent la partida FCSB - Petrolul Ploiești, unde va da lovitura de start.

Ce a spus Charalambous despre posibilitatea de a lucra cu ”Tătă”: ”Nu știi niciodată în viață. De ce nu?”

La conferința de presă premergătoare partidei cu ”Lupii galbeni”, Elias Charalambous a vorbit și despre evenimentul care va avea loc înaintea fluierului de start.

”L-am întâlnit pe Ciprian Tătărușanu. El va da lovitura de începere la meciul cu Petrolul. E un băiat admirabil. A dat atât de multe pentru acest club. Mă bucur că va da lovitura de începere”, a declarat antrenorul FCSB-ului.

Mai mult, întrebat și în legătură cu posibilitatea de a colabora cu fostul portar, antrenorul campioanei a lăsat ușa deschisă unei întoarceri a lui Tătărușanu la FCSB și a dezvăluit ce le-a transmis ”Tătă” fotbaliștilor din lot.

”Nu știi niciodată în viață. De ce nu? E un tip cu o mare personalitate. Îmi place foarte mult. Le-a ținut și un discurs jucătorilor. Le-a împărtășit jucătorilor din experiența sa. Le-a transmis că nimic nu e imposibil în fotbal. Au avut ce învăța de la el”, a mai spus Elias Charalambous.

FCSB - Petrolul, din etapa 10 a SuperLigii, meci programat sâmbătă, 21 septembrie 2024, de la 21:30, pe Stadionul Steaua, va fi în direct la Digi Sport 1.
De asemenea, partida va putea fi urmărită și pe site-ul digisport.ro în format Live Video&Text, precum și în aplicația Digi Sport, exclusiv pentru abonații Digi România.

Elias Charambous: ”Am cheile aici”

Galerie Foto

La conferință, antrenorul FCSB-ului a fost întrebat cum i se pare noua mașină, oferită de unul dintre sponsorii clubului, și a dat un răspuns amuzant.

E foarte bună mașina. E foarte confortabilă. Mai ales la traficul din București. Petrec multe ore în mașină, pe drum, când nu sunt la bază.

Se conduce frumos. Dacă vrei, poți să o conduci, am cheile chiar aici”, a declarat Elias Charalambous.

În privința meciului cu Petrolul, Elias Charalambous a transmis că se așteaptă la o confruntare dificilă.

Mâine jucăm acasă. Întâlnim o echipă care a arătat că se luptă cu toți adversarii. E un joc pe care vrem neapărat să îl câștigăm și să luăm puncte. Vom da tot ce avem mai bun pentru a ne face fanii fericiți. Știu că vor fi alături de noi mâine și îi vor încuraja pe băieți. Vrem să luăm cele 3 puncte”, a spus antrenorul FCSB-ului.

Etichete: tatarusanu , elias charalambous


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cunoscut model transsexual din Georgia a fost ucis la numai o zi după ce a fost adoptată legea anti-LGBTQ

Un cunoscut model transsexual georgian a fost ucis, au declarat oficialii locali, la o zi după ce Guvernul a adoptat o lege care va impune limitări radicale ale drepturilor LGBTQ+ în Georgia, informează The Guardian. Motivele crimei nu sunt cunoscute, deocamdată.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep

Video Scene "incredibile": ce i-a făcut Dorinel Munteanu tânărului de 20 de ani împrumutat de la Farul

Unde s-a angajat Neil Lennon, la o lună după ce a fost dat afară de la Rapid

Niță a luat 4 goluri, Stanciu a făcut spectacol! Ce a ieșit la meciul contra lui Toney, Mahrez și Firmino

Video "Ne-a lăsat paf pe toți!" Cum a răspuns Constantin Budescu la întrebarea "Te mai gândești la echipa națională?"

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali a intrat în direct și ”a făcut praf” un jucător. După câteva secunde, s-a răzgândit: ”Acum am văzut”

Dennis Man ”a strălucit” în thriller-ul de la Lecce! Nota primită de român + Cum s-a descurcat Mihăilă

Reacția lui Daniel Bîrligea, după ce a fost schimbat la pauză, la debutul său la FCSB: ”Se știe”

Gestul cum rar se vede făcut de Mihai Popescu, după ce a fost eliminat direct în meciul FCSB - Petrolul

Citeşte şi

OUT de la FCSB în ziua meciului cu Petrolul!

200.000 de euro pentru Elias Charalambous! Reacția antrenorului de la FCSB

PEROZSalma Hayek, ședință foto provocatoare pe puntea unui iaht de lux. La 58 de ani, actrița continuă să arate impecabil

FILM NOWA rupt tăcerea după 30 de ani. Sharon Stone a spus cine este producătorul care a sfătuit-o să întrețină relații intime cu partenerul de film, pentru o mai bună chimie pe ecrane

L-a desființat pe Nicolae Dică după ce l-a demis: „Va rămâne poreclit `Zece Zero`. Noul antrenor va fi o mare surpriză” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB, salt important în clasament, după remiza cu Petrolul. Pe ce loc a ajuns campioana citeşte ştirea pe ziare.com

Răsturnare de situație în cazul lui Mario Iorgulescu. De ce i s-a anulat condamnarea la 13 ani de închisoare. Ce urmează pentru tânărul milionar citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cum comentează Lady Gaga zvonurile conform cărora ar fi de fapt bărbat: „M-am obișnuit să se spună minciuni despre mine!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cum comentează Lady Gaga zvonurile conform cărora ar fi de fapt bărbat: „M-am obișnuit să se spună minciuni despre mine!”

Digi World

Cât de nocive sunt pentru sănătate uscătoarele de rufe pe care le avem acasă. Avertismentul lansat de oamenii de știință

Digi Animal World

Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare