Adrian Mutu îl salută pe Dan Șucu la meciul de fotbal dintre Rapid și Sepsi / Foto: Sport Pictures

Exclusiv ”Regreți că ai plecat de la Rapid?”. Răspunsul dat în direct de Adrian Mutu + Ce a spus despre Dan Șucu

articol scris de Digi Sport
11.09.2024, 23:16
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Adrian Mutu (45 de ani) a pregătit-o pe Rapid în perioada martie 2022 - iulie 2023.

”Briliantul” a condus formația din Giulești în 54 de meciuri oficiale, perioadă în care a obținut o medie de 1,72 puncte pe meci.

  • În sezonul 2022/2023, Rapid s-a clasat pe locul 5 în SuperLigă.

Adrian Mutu: ”Oferta financiară m-a făcut să aleg Neftchi”

”Briliantul” a plecat din Giulești chiar înainte de startul stagiunii 2023/2024, întrucât a dat curs ofertei venite din Azerbaijan, de la Neftchi Baku.

La mai bine de un an de la despărțirea de Rapid, Mutu a afirmat că nu regretă decizia luată, iar acesta a invocat și motivele care au dus la despărțire.

Totuși, fostul mare internațional a ținut să scoată în evidență modul în care cei din conducere s-au comportat cu el, deoarece i-au asigurat în permanență mediul de care avea nevoie și nu au pus presiune.

”Nu îmi pare rău, a fost o alegere pe care am făcut-o la momentul respectiv. Oferta a fost prea mare, echipa avea potențial. Eu, probabil, eram și acum acolo (n.r. la Neftchi), pentru că aveam un an plus încă un an contract. Dacă nu se întâmpla ce s-a întâmplat cu mama...

Eram nemulțumit de mercato-ul făcut de Rapid, pentru că aveam obiectiv locurile 1-3. Oferta financiară m-a făcut să aleg Neftchi, plus presiunea care a fost pusă pe mine la finalul sezonului. Aveam un an și opt luni la Rapid, ceea ce înseamnă mult pentru fotbalul din România.

Aștept o echipă stabilă din mai multe puncte de vedere. Eu am stat atât la Rapid pentru că am avut o conducere așa cum trebuie să fie. Din partea administrației, domnul Șucu, Victor Angelescu și Daniel Niculae, n-au existat presiuni, doar din partea fanilor. Am avut stabilitate. Când am preluat echipa în play-out, am îndeplinit obiectivul.

Rrahmani trebuia să vină când l-am cerut eu, în fine. Am fost sincer cu toată lumea, le-am spus că astea sunt alegerile în fotbal. Eu, ca toți ceilalți, muncim să ne facem un nume și să ne asigurăm o stare de confort. Cine spune altceva, minte”, a declarat Adrian Mutu, la emisiunea Digi Sport Special.

Adrian Mutu este liber de contract

În prezent, ”Briliantul” este liber de contract. Antrenorul a rămas fără angajament în aprilie, când a decis să se despartă de CFR Cluj, în urma eșecului drastic suferit în Cupa României, 0-4 cu Corvinul Hunedoara.

FC Voluntari, Wahda Reserve, România U21, FCU Craiova 1948, Rapid, Neftchi Baku și CFR Cluj sunt echipele din CV-ul lui Adrian Mutu.

Etichete: rapid , adrian mutu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un moment de acum ori niciodată”

Israelul a decis marți să arunce în aer pagerele purtate de membrii Hezbollah în Liban și Siria, de teamă că operațiunea sa secretă ar fi putut fi descoperită de grup, au declarat trei oficiali americani pentru Axios.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Ivan Perisic a semnat

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

Primul fotbalist din lume care nu mai suportă și a spart tăcerea. ”Dacă va continua, vom intra în grevă”

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

L-a luat valul, după ce echipa lui a reușit scorul serii în UCL: ”Competiția se oprește acum! Vom juca finala cu Bayern”

Victorie chinuită în PSG - Girona 1-0! Luis Enrique: "A fost mai grea decât o naștere!"

Hansi Flick, înainte de debutul la Barcelona în UEFA Champions League: ”Mă simt vinovat”

Pe făraș, după umilința istorică din UCL: ”Orele lui sunt numărate”. Zeljko Sopic, printre cei care i-ar putea lua locul

Citeşte şi

Exclusiv ”Vă gândiți la titlu?” Răspunsul sincer al lui Ioan Ovidiu Sabău

Neil Lennon, la o lună după ce a plecat de la Rapid: ”A fost incredibil de neprofesionist”

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Mircea Lucescu a primit vestea pe care o aștepta cu sufletul la gură! Care este starea lui Valentin Mihăilă citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum au fost surprinși Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului